Vuoden kommentti - Grand Semifinal

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Eli äänestä kolmea ehdokasta Vuoden kommentiksi. Viisi eniten pisteitä saanutta menee finaaliin, joista valitaan äänestämällä se paras kommentti. Eka kierros eli Grand Semifinal kestää perjantaihin (5.1.) klo 16, jonka jälkeen alkaa Kohuseksiwau-finaali, jonka äänestysaika päättyy 7.1. klo 23.59.

Ehdokkaat:
1) Vesku
Eipä ollutkaan minun työtarjous loppuun asti mietitty!

Jos vielä pari isoa kuolaavaa hurttaa olisikin tullut Kissat olisivat olleet kauhusta järkyttyneinä ja jossain sillan alla piilossa sen ajan! Kuollet vielä nälkään ja koirat olisivat vetäneet kuola valuen Best-Inniä tai muuta herkkua aitan nurkalla! Ja vieras tietysti olisi yökusella aitasta loikkinut ulos ja lorotellut eukon kukkapenkkeihin ja nekin näivettyneet. Viimesitään silloin, kun koirat tajusivat, minne saa lorotella.

Ja varmaan olisi absolutismi kaikonnut joku ilta saunan jälkeen, ensin parit oluet ja sitten viskivarannon kimppuun ja seuraavan päivänä varma rokulipäivä!
Olisi lähdetty taksilla Kuopioon vaikka Puijon Torniin, otettu jokunen kierros ja sitten iltapäiväristeilylle Alahovin viinitilalle. Loppuillaksi Albatrossiin satamaan ja puolilta öin mualiman navalle nakkiputkalle, tuskin olisi Partasen Hannan kalakukkoja ollut enää tarjolla. Jos olis, niin pystyisin eukolle sanomaan, että kala-allergia iski taas, kun aamulla olisin laatoittanut seuraavan kukkapuskan juurta Örfilin kanssa.

Traktorin käyttö ja Örfil? Ei uskalla ajatellakaan etukuormainen käytön mahdollisuutta seuraavan terveen kukkapuskan siirrossa, 30 sentin syvyys olisi varmaan ollut 2 senttiä, eli juuret ja varret eri paketissa. Eukolla taas sanomista. Korvat luimussa kuunnellaan, kaksi miestä ja kaksi koiraa....

Joku ilta grillattu? Lihan kanssa tietysti punkkua pari pulloa, nyt kun absolutismi tiessään. Ja kusihätä taas, nytpä ei ollutkaan enää siinä aitan nurkalla kukkapuskia. Örfil käppäilemään ja koirat käyttävät tilaisuutta hyväkseen ja hotkineet loput lihat, jotka varattu eukolle, kun tulee töistä. Toiseen suuntaa hoiperrelut 60 metriä ja kuinka ollankaan, lietesäiliön portti auki. Nytpä osuus kohteeseen, 15 metriä halkaisija, ei voi mennä oli...Eipä tule eukon sanomisia, viestittää Örfilin viimeiset aivosolut . Könyää reunalle ja lorotellessaan ja laulelen Iltatuulen viestiä reunalla ja horjahtaa sinne. Ei tosin enää kuin sadevettä pari metriä, mutta on siellä vielä aromiakin jäljellä. VPK pelastamaan pillit soiden! Koiria alkaa moinen melu jo hermostuttaa....


Ja, TT:llä Örfil olisi tullut kuitenkin, sitä olisi pitänyt testeta joku ilta. Varalaskupaikalle kopaisemaan kiihtyvyyttä ja nopeutta. Jos ei olisi kone leikannut kiinni, niin ainakin hirvet tai jänikset tulleet samalle kaistalle 220:n vauhdissa, niin kuin ennenkin. Taas kutsuttava aamuyöstä serkkupoikaa hinaamaan autonraatoa huoltamolle. No, hyvällä tuurilla peräkärryyn mureaa hirveä mukaan. Ja Örfilille salakaatotuomio. Koirille kuinkin liian paljon luita, ja joku ähkymaha. ja ripuli kuin Leevillä!
Eivät olisi kuitenkaan enää hävenneet haisevaa isäntäänsä!

Moottorisaha ja Örfil? Kuopion vierailun jälkeen olisi tullut Örfilille hurjat punkajat mieleen ( dementia kaikonnut Olvilla ja Sawon Viinalla) ja mies kaasutellut ja huudattanut sahaa kuin Maukka Perusjätkä. Tosin ketjullista! Ja vielä hyvässä uudessa terässä. Koiratkin olis lähteneet pakoon melua varaston sillan alle. Kissojen kavereita olisi kyllä niistä tullut! Tai haistelleet mielenkiinnolla kissanraatoja. Ja Örfil kaasutellut ja örissyt silmät kiiluen jostain 9 euron työkokeilusta mulle. Ois pitänyt lähteä karkuun, sillan alle ei ehkä olisikaan sopinut. Maakellariin muutto?

Joo, mietitääs vielä!
2. Lunssila
Oikeesti ihan helvan tyhmä toikki.
3. Formulanomi
Ehdotus nro 3 Vuoden kommentiksi 2017. Kuvastaa kuinka meillä täällä menee jatkossa!

Nyt lienee niin, että jatkossa kaikki kommentit hyväksytetään modeilla ennen julkaisemista.
4. lfb
Yön basisti, joka on soittanut myös Mambassa. Siinäpä CV:n täytettä. Miehen täytyy olla kuuro tai jotain.
5. Trullinkaasu
Sillä aikaa, kun Bottas tekee tunnollisia punnerruksia torstaina, Lewis Hamilton vetää Mohitoa huuleen Erkki Mustakarin kanssa jossain Balissa. Jossain. Mutta Valtterille tsemppiä kauteen, olet suuri mestari, jos pärjäät edes siedettävästi tälle suurelle mestarille, joka on sinun tallikaverisi kohta alkavalla kaudella.
6. Fagerholm-kouvotsvoni
Oikein mainio. Toinen lapsi syntyi pieni tovi sitten.
Varsin lunkin oloinen herrasmies.
Tyttö halusi tehdä onnittelukortin uudelle vauvalle. Vähän ajan päästä huusi ettei ossoo ja viskeli liidut lattialle.
7. kouvotsvoni yksin
Selvisi puolet siitä, että miksi Helsingissä on parempi työllisyysaste kuin muualla Suomessa. Tutkivvoo journalismmii... Sitten äkkiä painoin ruksia ja vaihdoin pornosivuille, ettei puolisko näe, jotta taas taulukoitsin.
8. Albert Oil
Hienoa.
Kävelylenkillä iski äkkiarvaamatta ihan A-luokan ripulikohtaus. Sain juuri ja juuri pidäteltyä lähikirjastoon saakka - ja onneksi miesten vessa oli vapaana. Salamana housut auki ja istuksimaan. Helpotusta lurisi kaakel'eriöön aimo paineella useita litroja.

Onneksi tarina ei ollut näin onnellinen. Toimituksen päätteeksi käteni hamusi paperitelineestä pyyhkimishyödykettä. Turhaan. Palaakaan ei telineessä ollut. Tyhjä hylsy pyöri laattialla.
Koetin kasata taskussani olleista nenäliinoista jotain mutta eipä niistä apua juuri ollut. Mikäs siinä sitten kuin nostaa sen verran housuja, että pääsi loikkimaan naisten vessaan varovasti kyselemään paapperia lainaksi. Nuori tyttö pelästyi housut lähes puolikintuissa koikkelehtivaa Al-setää. Sain revittyä hätäpäissäni kymmenisen palaa paprua. Niillähän oli selvittävä sittens.

Hieno kokemus.
9. Tolerantti
Onkohan tämä nyt sopiva otsikko näille spekulaatioille? No kumminkin.

Trump menestyi täpärässä vaalissa ainakin seuraavista syistä:

1.Globalisaatio on kohdellut osaa väestöstä ankaralla kädellä. Sukupolven ajan tätä osaa on kohdannut vain kurjistuminen. Tähän ei ole lääkettä löydetty, mutta Trump lupasi heille hyvää: palauttaa heidät suureksi taas.
2.Clintonin sähköpostikohu. Vapauttava päätös jo tuli muutama kuukausi ennen vaaleja, mutta aivan kalkkiviivoilla FBI:n johtaja päätti avata tapauksen uudestaan. Ei löytynyt villoja nytkään, mutta vahinko tapahtui.
3.Mittava disinformaatio ja valeuutisvyöry, jossa oli monta kokkia eri motiivein. Facebookin ja muiden someuutiskanavien algoritmit johdattivat Hillaryn ja Donaldin kannattajat aivan eri todellisuuteen.
4.Venäjän mittava ja järjestelmällinen osallistuminen informaatiosotaan.Mikään noista neljästä ei olisi yksin riittänyt vaikuttamaan, mutta yhdessä ne vaikuttivat lopulta niin, että punnus kääntyi Trumpille. Toki taustalla on paljon USA:n yhteiskunnan ongelmia ja kummallisuuksia myös.

Spekuloin nyt tuota neloskohtaa. Mikä oli Venäjän motiivi ja tavoite infosodalleen? Informaatiosodan yksi keskeinen tavoite on saattaa kohdemaa sisäisen hämmennyksen tilaan. Kukaan ei tiedä missä mennään, hallintoa epäillään vaikka mistä, hallinnon aika menee sotkujen selvittelyyn, päätöksenteko hidastuu tai lamaantuu täysin. Juuri näin näyttää nyt käyneen. Hallinto on sekaisin, rationaalinen ja pitkäjänteinen asioiden hoito on hukassa, USA keskittyy järjestämään itse itseään uudelleen, mutta sotku vain sakenee.

Oliko juuri tuo Venäjän tavoite? Saattaa päävastustaja sekaisin, mikä avaa portit omalle kansainväliselle toiminnalle. EU on heikko, eikä muita kiinnosta. USA on nyt pelattu pois paheksumasta.

On jo alkanut tapahtua. Aleppoa moukaroitiin raskaalla kädellä. Syyriaan on tulossa Venäjän intressien mukainen loppuratkaisu, kenenkään estämättä. Ukrainan sotatoimet ovat kiihtyneet taas, pitkän rauhallisemman jakson jälkeen. Tavoitteleeko Venäjä lopullisempaa ratkaisua? Kukaan ei estä.

Viime viikolla framille nousi Valko-Venäjä. Lukashenko uhmaa, eikä ole enää luotettava. Maaliskuussa järjestävät Venäjän kanssa yhteiset sotaharjoitukset. Venäjä on tilannut kalustokuljetuksiin 4 200 junanvaunua, kun viimeksi liikuttuvat kalustoa ja joukkoja 40 vaunulla, vai oliko 200 vaunua. Pidetään harjoitukset ja Venäjä jää Valko-Venäjälle. Kukaan ei estä, eikä ehdi suuremmin paheksua.

Jos noin, Venäjän informaatiosota USA:n vaaleissa oli hyvinkin rationaalista toimintaa. Ikkuna on nyt auki omille toimille.
10. Quasimodo
Williamsilla ei tarvitse stressata Lancen hajoittamien osien kustannuksista, koska sen faijalle ne ovat taskurahoja.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
11. Antsa Rieppo
Lätkäliigan veljessarja Sportissa

Erik Riska, Filip Riska ja Papuli Riska.
12. Vesku
Mielikuvat tiskiin noista juomista! Kun kerta paperille tai bitiksi laitoin.

Charles Heidsieck Millésimé Brut 2000

Jos tämä olisi nainen, hän olisi flirttaileva keski-ikää lähestyvä neiti-ihminen! Elämää jonkin verran takana, mutta vielä nuoruutta, pirskahtelevaa elämäniloa iloisesti kupliva keltaisia omenia syksyisessä –melko helteisessä, kuulassa aamussa- poimiva neito. Hyppelehtien iloisesti kukkaismekossaan. Laulaen kepeästi, mutta sävelpuhtaasti oodia ilolle ilman mitään katkeruutta. Ei aivan tiedä, jatkaako kullan ja oljen sävyisenä kukkaistyttönä vai saako syvempää sielukkuutta ja arvokkuutta myöhemmin.

Charles Heidsieck Blanc des Millenaires Brut 1995
Hieman ankara abbedissa. Hämyisissä luostarikellarissa pitkän elon nähnyt nutturapäinen johtajatar. Pitää pintansa tai ulkokuorensa tiukkana varsin pitkään, ennen kuin antautuu syvällisempään pohdiskeluun elämän arvoista. Poistaa kuitenkin illan pimetessä vaalean päähineensä ja avaa nutturansa ja heilauttaa tosi tumman kiharaisen tukkansa valloilleen. Totuus paljastuu, vaalea alkuväri ei ollutkaan totta! Tietää ja ymmärtää viiniluostarinsa arvot ja perinteet. Saattaa poimia maistaakseen muutaman kypsän sitruunan – kaikki hyvä ei ole makeaa.

Pommard 1959.
Hieman ikääntynyt rehevä sekä juureva ranskalainen maalaisemäntä. Ei ihan pienen torpan emäntä kuitenkaan, vanhan pikkukartanon paljon maalaiselämää nähnyt mummoikää lähestyvä oma arvonsa tunteva old lady, muttei tippaakaan ylimielinen tai katkera. Hieman on ryhti jo alkanut kumaroitumaan, mutta jäntevyyttä ja voimaa on vielä kohtuullisesti jäljellä. Ei illan kuningatar enää, mutta rehellinen, konstailematon, hieman harmaata jo. Uurteet kasvoilla kertovat pitkästä ja tyytyväisestä elon taipaleesta. Aukaisee hieman vanhaa mansikkahillopurkkia nuoremmille näyttääkseen, kuinka tässä iässä osataan.

Quinta do Noval Vintage 1966
Femme fatale!! Kohtalokas nainen! Ulkomuoto heti kuin Sofi Oksasen tukka, mustaa ja punaista! Vapautettuna samat värit, ensin varsin vaaleahkon punainen, sitten syvä rubiini ja lopuksi melkein musta! Hieman noitamainen Femme Fatale kerää täysikuun valossa täysin kypsiä mesimarjoja synkässä metsässä. Vastustamattomalla viehätysvoimallaan houkuttelee miehiä vaaraan. Kerran jos saanut kokea moisen, niin ei voi unohtaa koskaan! Syvä kaipaus jäi jo aikaisemmin ensimmäisen yhteisen hetken jälkeen. Petollinen Femme Fatale kietoo mystisellä vetovoimallaan miehet pauloihinsa ja onnistuu usein johtamaan heidät turmioon... Elämän juovuttavaa nektariinia!
13. Balthazar - Howdy

Onnea Dürerin Albrecht! Ja kiitos tästä maalauksesta!
Onkohan kyseessä ihan ensimmäinen sukkahousuniksi?
14. CCMK
Muutama vuosi sittenhän Barcelonassa ivallisesti sanottuna oli tämä varikkokäyntien tiettävästi todeksi tehty ennätyskin ja ohituksiakin taisi tulla ennätysmäärä joista kyllä osa mahdollisesti jälkikäteen laskettiin myös vain yllättävienkin varikkokäyntien aiheuttamaksi. Eli Barcelonassakin voi mahdollisesti tulla ohituksia ja vielä sitäkin todennäköisemmin renkaat voivat ehkä kulua, mutta sehän ei välttämättä ole todennäköistä.
15. Fagerholm
Kikkelimiekkailuosiosta, eli kikkiksestä poimittua:

Örfil: Luin viime yönä Backmanin blogikirjoitukset väärinpäin ja sain todella paljon uutta tietoa tilanteesta.
markoj: Olet idiootti.


Örfil: Jokaisen ihmisen yleissivistykseen tulisi kuulua tietoisuus siitä, kuinka meitä manipuloidaan median kautta venäläisten toimesta.
markoj: Olet idiootti.


Örfil: Blaa blaa blaa. Jada jada jaa.
markoj: Olet idiootti.
Kouvo: Tilastokäppyrä

Paras osio ikinä. Jättäisin lukematta autuaan onnellisena.
16. jjv
Isolla pyssyllä varustautunut poliisi otti mut puhutteluun lentokentän turvatarkastuksen jälkeen. Kysyi mihin oon menossa, asunko siellä, mistä oon tulossa, kauanko olin siellä, miksi olin siellä ja ajoinko siellä kilpaa. Sitten se pyysi passini ja luki sen tiedot radiopuhelimeen. Sitten odoteltiin mykkinä pitkä tovi. Mietin mistähän tuonkin kanssa juttelis. "Ootko tappanu tänään ketään?" Antoi lopulta passin takaisin ja päästi karkuun. Eivät saaneet vieläkään kii!
17. Balthazar
Yksi plus-sarakkeeseen kirjattava asia akattomuudessa on, että voi raapia kutiavaa selkäänsä spagettikauhalla ilman että kukaan menettää siitä mielenrauhansa.
18. Balthazar
Tästä tulikin mieleen, että on ISO VIRHE vertailla tai paljastaa naiselle millainen sheivaus edellisellä kumppanilla on ollut.
19. JPP & Örfil
RateYourMusic listaa genreiksi Heavy Psych, Traditional Doom Metal, Stoner Rock, Psychedelic Rock. Siinäpä onkin neljä sellaista tyylilajia, jotka yksinäänkin herättää mun kiinnostuksen. Ja kun sekaan lyödään vielä naislaulu, niin vot!
Muhun uppoo parhaiten Ambient Steam Hammer Tractor Manor Felipe Lunatic Dwarf Satan Punk, eritoten ne versiot, joissa laulaa 5-6 homoa kääpiötä, todella lujaa. Jos samalla syö parsakeittoa, niin huh huh!
20. AJ
Kirjoitin googleen hakusanoiksi f1-forum.fi

Toisen päälinkin otsikko oli:
"Sauber saattaa päästää Räikkösen McLarenille - F1-Forum.fi"

Tätäkö se tarkoittaa, kun ollaan "ajan hermolla"?
 
Viimeksi muokattu:

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
21. kouvotsvoni
F1-Forum 10 vuotta \o/
22. Sipsu
Kumpikin ulos ja Williamsille kaksoisvoitto. Felipe, Lances dad is richer than yours
23. Toleranssisiipi & Lunssila
Sitten vähän kotimaistakin:
Toivottavasti "Isku suoneen" on 90 minuuttia Antti Litjaa syömässä kovia rasvoja.
24. AJ
Ajoi talven yli sitten nastoilla tai kitkoilla tai vaikka kesärenkailla, niin aina on joku kertomassa, että sulla on väärät renkaat.

Ja vaikka oltaisiinkin jostain kumman syystä samaa mieltä renkaiden tyypistä, niin aina on joku kertomassa, että sulla on väärän merkkiset renkaat.

Ja vaikka oltaisiinkin jostain käsittämättömästä syystä samaa mieltä renkaiden tyypistä ja merkistä, niin aina on joku kertomassa, että sulla on väärän kokoiset renkaat.

Ja vaikka oltaisiinkin jostain tajunnan räjäyttävästä syystä samaa mieltä renkaiden tyypistä, merkistä ja koosta, niin aina on joku kertomassa, että sulla on väärät rengaspaineet.

Ja vaikka oltaisiinkin jostain maailmankaikkeuden tuhoavasta syystä samaa mieltä renkaiden tyypistä, merkistä, koosta ja paineista, niin aina on joku kertomassa, että ne renkaat ovat vääränmerkkisen auton alla.

Ja vaikka oltaisiin kaikesta edellä mainitusta samaa mieltä, niin sellaista syytä ei olekaan, joka estäisi myös edellä mainittua "jokua" kehumasta, että kaikesta tästä huolimatta olet kuitenkin huonompi kuski kuin hän.
25. CCMK
Näinpä.

Tänä päivänä eli 25.10.1992 ajettiin tasan 25 vuotta sitten päivälleen vuoden 1992 Japanin Grand Prix. Vuoden 1992 Japanin Grand Prix Suzukan radalla kilpailuviikonloppunsa osalta oli omalla tavallaan äärimmäisen ikimuistettava.

Koska olen tätä viikonloppua sivunnut aika montakin kertaa monissa muissa eri toikeissa niin en hirveän paljon tätä kisaa tässä tällä erää muistele. Nigel Mansellin, Michael Schumacherin ja Ayrton Sennan osalta tämä kilpailu päättyi keskeytyksiin ja siten jo myös vuoden 1992 maailmanmestaruuden varmistaneen Mansellin oletettava uran toiseksi viimeinen ja varmasti toiseksi viimeiseksi koitunut kilpailu Punaisella Viitosella jäi kesken.
26. Antsa-Alppu-Kouvo
Mitähän se kuuluu kirkoille tai piispoille, jos joku haluaa eutanasian?

Torutakseen että, hyi hyi kärsi kivuista jotka jumala on sulle langettanut nyt vaan nöyrästi?
Hällä ei ainakaan ollut elvytyskieltoa.
27. Fagerholm
En tiiä saatana.
Koita tässä sitten olla mieliks.
Otin valokuvia yhtä kotisivuprojektia varten makrostudiossani.
Rouva tuli tuskissaan paikalle, että täällä haisee palanut.
Vastaukseksi "Joo Tukes kielsi näiden spottien myynnin kun ylikuumenevat ja siks sain halvalla" ei ollut mieleinen.
28. Sue_me
Tässä taannoin katselimme tv:tä. Eräässä ohjelmassa näkyi allekirjoittaneelle hyvinkin tutun oloinen naisihminen, lopulta yläosattomissa.

sumi: Hetkinen...
rouva x: Mitä?
sumi: Tuohan on hyvinkin tuttu nainen
rouva x: Tisseistäkö tunnistit?
sumi: ...

Aiheesta ei enää puhuttu tämän jälkeen.
29. Spotter90
Juma**** Rieppo, onpa hyvää työtä. Lähes kolmen vuoden jäsenaikanasi olet saanut jo paljon mainetta ja siit pitää olla ylpeä.
30. Lunssila
Irtojäätelöt on muuten niin yliarvostettuja juttuja kuin voi olla. Jumalauta mikä stressi siitä, että saako koko kolmen pallon rakennelman livottua ennen itsensä sotkemista. Nyt kymmenen sekunttia tätä sivua, tuolla valuu jo yksi reuna, sitä nuolemaan kiihkeästi MUTTA MITÄ TUNTUU SORMELLA onko se sulanutta päärynää?!?!?! Ja ihmiset nauravat tai katsovat halveksien koko toimitusta. Taannoin näin ihan muuten tavallisen miehen irtopallo vohvelin päällä kädessään enkä ihan heti keksinyt surullisempaa näkyä. Yritin kyllä.

Ainoa funktio noiden ostamiseen on mahdollinen kontakti myyjätytön kanssa.
31. Fägiksen laina IS:stä.
Taas valtamedia mollaa Trumpia, luin vain otsikon, se riitti. Äänestän Lauraa.
 
Viimeksi muokattu:

Örfil

Guest
1, 17, 23.

Ekassa äänestin vähän niin kuin itseäni, mutta sehän on sallittua?
 
Ylös