312T4
Lehtori
Näyttää noissa italialaisissa viineissä nuo hinnat laahavan hieman perässä...
Niillä viineillä on tapana vanhentua muutama vuosi, mielikin voi vanhentua muutama minuutti, ennen kuin hoksaa unohtaneen summan.312T4 sanoi:Näyttää noissa italialaisissa viineissä nuo hinnat laahavan hieman perässä...
MAGNUM:thumbup:Quinta Las Cabras Cabernet Sauvignon Merlot
Chile, Rapel
Viña las Cabras, Rapel
Nro Litraa Hinta €/l Hinta €
006213 1,5 7,65 11,58
Punainen; tuore
Tuoksu: herukkainen
Maku: keskitäyteläinen, pehmeä, runsas, mausteinen
Rypäleet: Cabernet Sauvignon, Merlot
Uusin vuosikerta: 2006
Pakkaustyyppi: kertapullo
Suljentatyyppi: luonnonkorkki
Nauta Juusto ja juustoruoka Lammas Pieni riista
Quinta Las Cabrasin viinitarhat omistaa Ossan perhe, joka on valmistanut viiniä vuodesta 1824 lähtien. Tarhat sijaitsevat kukkulan rinteillä Cachapoalin joen yläpuolella lähellä Rapelin järveä. Rypäleet ovat kasvaneet runsasravinteisessa lietemaassa. Alue on vain 40 km päässä merestä, mikä vaikuttaa viilentävästi laakson mikroilmastoon, ja tästä syystä rypäleet kypsyvät hitaammin. Rypäleet on poimittu käsin, ja viini on pullotettu viinitilalla. Tuottajan mukaan viiniä voi varastoida noin kahden vuoden ajan. Myyntiin tuleva viini on vuosikertaa 1998.
Olá olet Syrah, Eurooppaettelbruck sanoi:
Mulle tuli toi sama.burb sanoi:Tempranillo rypäleessä on taistelijanluonnetta kuten minussa. Olen kuin pitkään kypsytetty kohtalokas viini, rakastan lämpöä ja maanläheisyyttä. Arvostan ystävyyttä ja lähiyhteisön tuomaa turvaa. Mottoni elämään on - harkitse niin elämän suuria kuin pieniäkin ratkaisuja.
Sovin hyvin yhteen grillattujen, selkeitä makuja sisältävien liharuokien kanssa. Pitkän tynnyrikypsytyksen tuoma paahteinen olemukseni sopii samankaltaisia paahteisia aromeja sisältävän ruoan kanssa. Hieman iäkkäämpänä minusta on suuta kuivattava tanniinisuus pyöristynyt pois, joten sovellun hyvin myös vaalean lihan seuraan.
Hyvä kone - sama vastaus, eli suosikkini:ahem:ettelbruck sanoi: