Entäs HAGMANIN PERSE ?Moon samaa mieltä Ässän kanssa. Vituttaa Nykäset, Tukiaiset, Tapolat ja Kalinaiset niin vitusti.
Entäs HAGMANIN PERSE ?Moon samaa mieltä Ässän kanssa. Vituttaa Nykäset, Tukiaiset, Tapolat ja Kalinaiset niin vitusti.
Totta!Lisäksi olisi hyvä ottaa itse jollain muotoa kantaa tänne linkitettävään uutiseen, ettei tule pelkkää kopiointia sivustolta toiselle.
En tiedä mihin viittaat? Vai onko toimittaja valinnut siten, että Hagmanilla on siisti ja kaunis perse kun taas viereisessä bussin ikkuna on Jarkon pommittama, verinen ikkuna?Tai Jarkon VERINEN POMMI?
Muuten sama, mutta vahva puolto Acelle säikeen tarpeellisuudesta. Ikävä kyllä osa hahmoista haluaa oksentaa kaiken vähänkään asiallisemman vapaalle ilmestyvän tekstin päälle.Hienoinen puolto ässälle täältä. Lisäksi olisi hyvä ottaa itse jollain muotoa kantaa tänne linkitettävään uutiseen, ettei tule pelkkää kopiointia sivustolta toiselle.
Että semmosta tällä kertaa. Epävirallisista lähteistä kuulin, notta luoti olisi mennyt maksan ja mahalaukun läpi. :dunno:Varusmies haavoittui ampumaonnettomuudessa Hangossa
Varusmies on loukkaantunut Uudenmaan Prikaatin ammuntaharjoituksissa Hangon Syndalenissa.
Tiistaina iltapäivällä sattuneessa onnettomuudessa varusmies haavoittui saatuaan osuman vartaloonsa. Ase laukesi ilmeisesti vahingossa harjoituksen yhteydessä.
Loukkaantunut varusmies on sairaalahoidossa. Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii asiaa.
Oliko niillä ollut maksaa ruokana?Että semmosta tällä kertaa. Epävirallisista lähteistä kuulin, notta luoti olisi mennyt maksan ja mahalaukun läpi. :dunno:
Tämä on erittäin tervetullut linjaus. Esitetty ulkopuolisten enemmistö kaikissa yliopistoissa oli todella käsittämätön avaus. Kunnollisia perusteita ehdotukselle ei pystytty esittämään.Julkisoikeudellisten yliopistojen tulisi sen mukaan saada itse päättää, kuinka suuri osa niiden hallituksen jäsenistä on vastedes ulkopuolisia.
Ehdotuksen mukaan ulkopuolisia jäseniä olisi tullut olla vastedes puolet, mukaan lukien puheenjohtaja, mikä on tulkittu enemmistöksi.
Hallituksen jäsenten valinnan siirtäminen yliopiston päätäntävaltaan myös säätiöyliopistojen osalta on erittäin tervetullut muutos. On selvää, ettei sellainen yliopisto, jonka hallituksen enemmistö on rahoittajien valitsema pysty harjoittamaan tutkimustoimintaansa riippumattomasti. Nyt kun yliopisto pääsee itse vaikuttamaan hallituksensa kokoonpanoon vältetään pahimmta ylilyönnit.Lakiehdotuksen mukaan säätiöyliopistojen hallituksen valitsisivat rahoittajat eli valtio ja elinkeinoelämä.
Perustuslakivaliokunnan mukaan myös säätiöyliopistojen hallitusten valinnan tulisi olla yliopistoyhteisöjen käsissä. Elinkeinoelämä voisi nimittää korkeintaan vähemmistön hallituksen jäsenistä.
Joskus on, joskus ei. Joskus pidempää, joskus lyhyempään.Jos on tärkeätä perustaa "Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KEVÄTkausi" (paino sanalla LÖÖPITYSTÄ) oma toikkinsa kera asiallisemman keskustelun, niin suosittelen Yleistä asiakeskustelua. Täällä turha odottaa täysin asiaan pureutuvaa keskustelua..vai onko?
"Luoti osui 19-vuotiasta tammisaarelaista lähelle kainalokuoppaa." http://www.iltalehti.fi/uutiset/200905139579396_uu.shtmlhttp://yle.fi/uutiset/alueelliset_uutiset/uusimaa/2009/05/varusmies_haavoittui_ampumaonnettomuudessa_hangossa_735139.html
Että semmosta tällä kertaa. Epävirallisista lähteistä kuulin, notta luoti olisi mennyt maksan ja mahalaukun läpi. :dunno:
Lähinnä molempien uutisten täydelliseen naurettavuuteenEn tiedä mihin viittaat? Vai onko toimittaja valinnut siten, että Hagmanilla on siisti ja kaunis perse kun taas viereisessä bussin ikkuna on Jarkon pommittama, verinen ikkuna?
Yliopistoja kilpailutetaan ja isot firmat ulkoistavat tuotekehityksensä niille (.. Intel käynee hyväksi esimerkiksi). Syntyy ehkä keihäänkärkiä, mutta mitä jos sellainen yliopisto saadaan Suomeen?Hallituksen jäsenten valinnan siirtäminen yliopiston päätäntävaltaan myös säätiöyliopistojen osalta on erittäin tervetullut muutos. On selvää, ettei sellainen yliopisto, jonka hallituksen enemmistö on rahoittajien valitsema pysty harjoittamaan tutkimustoimintaansa riippumattomasti. Nyt kun yliopisto pääsee itse vaikuttamaan hallituksensa kokoonpanoon vältetään pahimmta ylilyönnit.
Ajatuksen siemen tuossa. Jos on oikeasti keskustelua herättävä uutinen niin, sille oma toikkeliini, muuten on samaa copy&paste-sillisalaattia jota on jo Lööppi-toikkeliinissa.c) Jos Kouvo hyväksyy uutisen laadukkuuden ja tärkeyden. Kouvo avaa toikin siksi ajaksi kunnes laadukas ja tärkeä uutisotsikko tärkeine kommenteineen on lisätty.
d) Tämän jälkeen toikki suljetaan
Että silleen. Mikä olikaan kymysys?!
Erittäin tärkeä ja hyvä uutinen. Tätä harva edes ymmärtää.Perustuslakivaliokunta vaatii muutoksia uuteen yliopistolakiin.
Tämä on erittäin tervetullut linjaus. Esitetty ulkopuolisten enemmistö kaikissa yliopistoissa oli todella käsittämätön avaus. Kunnollisia perusteita ehdotukselle ei pystytty esittämään.
Myös säätiöyliopisojen osalta löytyi huomautettavaa:
Hallituksen jäsenten valinnan siirtäminen yliopiston päätäntävaltaan myös säätiöyliopistojen osalta on erittäin tervetullut muutos. On selvää, ettei sellainen yliopisto, jonka hallituksen enemmistö on rahoittajien valitsema pysty harjoittamaan tutkimustoimintaansa riippumattomasti. Nyt kun yliopisto pääsee itse vaikuttamaan hallituksensa kokoonpanoon vältetään pahimmta ylilyönnit.
Lain voimaantuloon esitetyt muutokset eivät näillä näkymin vaikuta:
Asiasta uutisoi HS. http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Perustuslakivaliokunta+esittää+muutoksia+yliopistolakiin/1135245918236
Lausunto on luettavissa kokonaisuudessaan täältä:
http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/thw/trip?${APPL}=utpvm&${BASE}=utpvm&${THWIDS}=0.5/1242213905_484539&${TRIPPIFE}=PDF.pdf
http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/pevl_11_2009_p.shtml
Suomen ja Ruotsin hallitukset yhteiskokoukseen
Suomen ja Ruotsin hallitukset kokoontuvat tänään ainutlaatuiseen yhteiskokoukseen Hämeenlinnaan.
Koskaan aiemmin vastaavaa tilaisuutta ei ole järjestetty. Kokous on yksi merkkivuosi 1809:n päätapahtumista, ja siihen osallistuu kaikkiaan 34 ministeriä.
Kokous ei tee mitään muodollisia päätöksiä. Tarkoituksena on kuitenkin päättää asiakirjasta, jossa maat antavat poliittisen tahdonilmaisun molemmille maille tärkeistä yhteisistä asioista.