Tallipaikat kaudella 2010

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Torres

Well-known member
Liittynyt
15.3.2008
Viestit
2011
Jos tuo tieto Rubensin sopimuksen jatkamattomuudesta pitää paikkansa, niin mielenkiintoiseksi menee. Veikkaanpa, että Heikki saa lohdutuspaikan Brawnilta ja Nico siirtyy "tehdastiimiin". Sennalla saattaa tosin olla esisopimus allekirjoitettuna, mutta miksi salailla sellaista, jos näin olisi.

Massan toipuminen on silti kaikkein mielenkiintoisin pala koko kuskiruletissa. Talvella saattaa hyvinkin olla sellainen tilanne, että Ferrarilla on kolmen kuskin kanssa sopimus, Alonson, Kimin ja Massan. Jos Massa ei ole alkukaudesta ajokunnossa, niin korvaako Alonso hänet vai joutuuko Kimi väistymään, kun Massa on tervehtyy? Koko Alonso-sopimus nyt on muutenkin silkkaa teatteria, eikä tässä tiedä, mihin uskoa. Yksi asia on kuitenkin varmaa; Badoer ei tuuraa Massaa enää ensi kaudella.

Hyvät tallipaikat loppuvat vähän kesken, jos Toyotakin on lähdössä sarjasta, joten saa nähdä, moniko joutuu etsimään työpaikkaa tulokastallin riveistä. Force Indialla ajaminen ei ole enää ensi kaudella se "häpeäpalli", joten Fisin paikalle saattaa hyvinkin löytää tiensä joku nykyisistä kehäketuista. JOS Fisi nyt viimeinkin lopettaa.
 

Pecca

Well-known member
Liittynyt
9.6.2009
Viestit
2004
Sijainti
Suomi
Mikä tää klanipää on?

Paikallinen Pulkkinen?

Aika hauska haastattelu kuitenkin. Olisi kiva nähdä Kimi tuossa Pulkkisen kanssa.:thumbup:

Tämä tyyppi siis tietää mitä tuleman tapahtuu, koska ei viitsi lyödä edes vetoa, kun rahan saanti olisi liian helppoa.:D

313 views only.
 

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Joo-o, Kulta esittää asiat ikään kuin ne muka olisivat takuuvarmoja faktoja.

"Italialaiskonkarin ainoa toivo jatkaa F1-tasolla on Williams"
"Brawn on jo päättänyt olla jatkamatta Barrichellon sopimusta ensi kaudeksi."
"Testikuskina ajanut Kumai Kobayashi on pelannut itsensä paitsioon."
 

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
http://www.ts.fi/f1/uutiset/69493.html
Heikki Kulta sanoi:
Muutenkin Brawn on jo päättänyt olla jatkamatta Barrichellon sopimusta ensi kaudeksi. Talli saa uuden pääsponsorin ja yhteistyö Mercedeksen kanssa tiivistyy entisestään.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/77993
Ross Brawn sanoi:
"There is no good reason not to [keep them]. They are both doing a very good job, so I think after Spa we will start to look at it.
Nick Fry sanoi:
"If we were to run with Jenson and Rubens next year I am sure we will be very successful.
:rolleyes:
 
Viimeksi muokattu:

Siggeboi

Banned
Liittynyt
6.9.2006
Viestit
4475
Sijainti
Puskassa
Kyllähän kuskimarkkinat ovat BMW:n lopettamispäätöksen, Massan loukkaantumisen ja uusien tallien mukaan tulon ansiosta yllättävänkin mielenkiintoiset. Teenpä tähän itsekkin pienen listauksen omista tuntemuksistani ensi kauden kuskipaikkoja ajatellen:

Ferrari:

- Kimi Räikkönen
- Felipe Massa (?)/Fernando Alonso

Massan loukkaantumisen ansiosta Fernandolla saattaa olla hyvätkin mahdollisuudet päästä Ferrarille jo ensi kaudeksi. Itse näkisin tässä sellaisen skenarion, että jos/kun Massa on vielä valtaosan ensi kaudella sairastuvalla, niin Fernando tuuraisisi Massaa sen ajan, kun mies on toipilaana. Massa palaisi Ferrarin rattiin sitten, kun terveys antaa myöten. Mikäli Alonso tosissaan Ferrarille haluaa, niin tuskin herraa yksi mahdollinen tynkäkausi haittaisi. Aika näyttää, miten tämä homma menee. Siirtomarkkinoiden kovin puheenaihe tämä kuitenkin tulee olemaan.

McLaren:

- Lewis Hamilton
- Heikki Kovalainen

Hamiltonin jatkoa nyt ei edes kyseenalaisteta, se on selvä homma. Miksi uskon Heikin jatkoon? Vai uskonko? Kas siinä pohdittavaa ja mukava jos. Luulenpa, että McLaren jatkaa Heikin sopimusta myös ensi kaudeksi, lähes tulkoon vain sen takia, että Heikki on hyvä tiimipelaaja ja osaa pitää päänsä suhteellisen hyvin kiinni. Mies pysyy tarpeeksi hyvin poissa Lewiksen jaloista, mutta pystyy silloin tällöin ihan mukaviin suorituksiin.

Brawn GP:

- Jenson Button
- Rubens Barrichello/Bruno Senna

Button jatkaa Ross Brawnin tallissa. Mies on osoittanut mihin pystyy, kun kaikki palaset loksahtavat kohdilleen. Tuskinpa kukaan siis Jensonin jatkoa uhkaa. Barrichellon jatko on hieman epäselvä, taitaa eläkepäivät kutsua, jos paikkaa Brawnilla ei ensi kaudeksi ole. Toivon kuitenkin, että Rubens jossain jatkaa. Mikäli Rubens ei Brawnilla jatka, niin paikan ottanee muuan Senna.

Red Bull Racing:

- Mark Webber
- Sebastien Vettel

Tässä kohdassa ei ole epäselvyyksiä. Samat herrat jatkavat.

Renault:

- Fernando Alonso/Robert Kubica
- Roman Grosjean

Tuota Fernandon tulevaisuutta jo pohdiskelinkin aiemmin. Kubica tullee Fernandon tilalle, mikäli Fernandon siirto Ferrarille käy toteen. Flavio tuskin lähtee Grosjeania ulostamaan, joten jatko lienee suurinpiirtein selvä.

Toyota:

- Kazuki Nakajima
- Timo Glock

Toivon, että tämä kaksikko ensi kaudella Toyotalla ajaa ja uskonkin tämän olevan erittäin todennäköistä. Kazuki ei mikään turhin kuljettaja ole ja mies on Toyotan miehiä, joten uskoisin hänen tänne päätyvän.

Williams:

- Nico Rosberg
- Nico Hülkenberg

Rosberg jatkannee tallissa, mikäli muualta ei houkuttelevaa paikkaa aukea. Avaimena Rosbergin jatkoon näkisin sen, että saako Williams haluamansa Mercedeksen moottorit. Jos Nico (Rosberg) kuitenkin tallista lähtee, niin hänen paikan ottanee joko Rubens Barrichello tai mahdollisesti McLarenilta vapautuva Heikki Kovalainen.

Toro Rosso:

- Jaime Alguersuari
- Sébastien Buemi

Näillä mennään. Toro Rosson tyyliin on hyvin pitkälti kuulunut, että ajatetaan nuoria kuskeja, joten vaihtoja tuskin tapahtuu.

Force India:

- Adrian Sutil
- Giancarlo Fisichella

Parin vuoden aikana Sutilia on huhuttu kovasti McLarenille, mutta tuntuu nämä huhuilut loppuneen. Jatkannee Force Indialla, kun ei ole muutakaan paikkaa minne mennä? Fisico jatkanee myös tallin riveissä ellei sitten päätä lopettaa uraansa. En nyt näin äkkiseltään miehen sopimustilannetta muista, mutta näin veikkailen. Mikäli mies ei Indialla jatka, niin Fisico saattaa myös näytellä yhtä roolia Ferrarin ensi kauden kuljettajahankinnoissa, mikäli Massa vielä ensi kauden aikana on toipilaana on. Uskokaa mua. :alppu:

Campos Meta:

- Marc Gené
- Vitaly Petrov

Petrovin heitin ihan hatusta, mutta Genén paikan puolesta puhuu lujat huhut, jotka miestä Camposille vievät. Miehellä on kuitenkin ikää vasta 35 vuotta, niin kyllä sieltä 2-4 vuotta voi vielä bensaa löytyä. de la Rosa taas on jo 38 vuotias, joten enpä hänen paikkaansa usko, joten eiköhän Gené vahvimmilla ole. Paha lähteä arvioimaan ketkä siellä ajaa, mutta heitinpä hatusta jotain.

USF1:

- Jacques Villeneuve
- Marco Andretti

Uskonpa, että USF1 raahaa kokeneen kehäketun takaisin F1-piireihin. Villeneuve tuo tallille kokemusta, joten ihan varteenotettava vaihtoehto, etenkin kun mies on kohtuu läheltä Jenkkilää. Siihen rinnalle sitten vaikkapa Marco Andretti kasvattamaan kokemusta.

Manor:

- Adam Carroll
- ? ?

Carrollia huhutaan Manorille jonnin verran. Lienee ihan hyvä vaihtoehto. Mies on esittänyt hyviä otteita A1GP:ssä ja mies omaa jonkin verran F1 kokemusta Hondalla. Toisen kuskin paikasta ei sitten ole oikein tietoa. Onhan sinne huhuttu Max Chiltonia, joka ajaa tällä hetkellä Britannian F3-sarjassa. Chilton on kuitenkin sen verran nuori vielä, että tuskin häntä Manorin riveissä ensi kaudella nähdään. Ja jälleen kerran vedin nämä pitkälti hatusta.

Ex BMW Sauber (?):

- Nick Heidfeld (?)
- Robert Kubica (?)

Tästähän ei vielä tiedetä, että saako BMW talliaan myydyksi. Mikäli joku tallin ostaa, niin uskoisin, että Heidfeld tiimissä ainakin jatkaa. Kubica siirtynee Renaultille, jos Fernando siirtyy Ferrarille Massan tuuraajaksi.
 

Timmyh

Formuloita vuodesta -98..
Liittynyt
23.2.2009
Viestit
2933
Sijainti
Tampere
Joo-o, Kulta esittää asiat ikään kuin ne muka olisivat takuuvarmoja faktoja.

"Italialaiskonkarin ainoa toivo jatkaa F1-tasolla on Williams"
"Brawn on jo päättänyt olla jatkamatta Barrichellon sopimusta ensi kaudeksi."
"Testikuskina ajanut Kumai Kobayashi on pelannut itsensä paitsioon."
Olen kyllä pettynyt Heikki Kultaan. Latoo asioita varmoina vaikkeivat läheskään ole. Juuri nuo mainitsemasi ja sitten Alonson sopimuksen Ferrarille 2011. Massaan toipuminen kestää vähintään kuukausia melko varmasti vuoden jne.
 

Timmyh

Formuloita vuodesta -98..
Liittynyt
23.2.2009
Viestit
2933
Sijainti
Tampere
Hmm, kestääköhän? Häkä palasi rattiin ilmeisesti paljon pahmman tällin jälken muutamassa kuukaudessa.
Nimenomaan, Heikki Kulta kertoo tämän pitkän toipumisen faktana vaikka toipuminen voi olla hyvinkin nopea. On toki mahdollista että siihen menee jopa vuosi. Pitää myös muistaa ettei onnettomuuksia voi verrata keskenään.
 

Juzb€

Well-known member
Liittynyt
18.10.2008
Viestit
112
Hmm, kestääköhän? Häkä palasi rattiin ilmeisesti paljon pahmman tällin jälken muutamassa kuukaudessa.
Kyllähän päävammat on vähän sellanen asia minkä kanssa ei kannata leikkiä, eli otetaan todennäkösesti aika varman päälle Massan kuntoutus.
 

Kakenstain

Wololo
Liittynyt
1.4.2009
Viestit
649
Heikki Kulta on näköjään sitä mieltä, että mieltä, että kaikki tallit painivat talousvaikeuksissa. Tämänpäiväisessä Turkkarissa oli jälleen juttua siitä.
Eikös Campoksen pitänyt julkistaa kuskinsa Valenciassa?
 
Viimeksi muokattu:

DexDexter

Formuloita vuodesta 1982
Liittynyt
28.9.2008
Viestit
1022
Sijainti
Helsinki
Ferrari:

- Kimi Räikkönen
- Felipe Massa (?)/Fernando Alonso

Massan loukkaantumisen ansiosta Fernandolla saattaa olla hyvätkin mahdollisuudet päästä Ferrarille jo ensi kaudeksi. Itse näkisin tässä sellaisen skenarion, että jos/kun Massa on vielä valtaosan ensi kaudella sairastuvalla, niin Fernando tuuraisisi Massaa sen ajan, kun mies on toipilaana. Massa palaisi Ferrarin rattiin sitten, kun terveys antaa myöten. Mikäli Alonso tosissaan Ferrarille haluaa, niin tuskin herraa yksi mahdollinen tynkäkausi haittaisi. Aika näyttää, miten tämä homma menee. Siirtomarkkinoiden kovin puheenaihe tämä kuitenkin tulee olemaan.

[.
Toiveajattelua, Alonso tulee Ferrarille joka tapauksessa jo ensi kaudeksi, sille ei voi nyt yhtään mitään. Ferrarilla ei ole enää Brawnit & Todtit tekemässä viisaita päätöksiä vaan kuskipäätöksiä tekevät pikkuisen erilaiset miehet. Merkit ovat jo ilmassa: Badoer.

USF1:

- Jacques Villeneuve
- Marco Andretti

Uskonpa, että USF1 raahaa kokeneen kehäketun takaisin F1-piireihin. Villeneuve tuo tallille kokemusta, joten ihan varteenotettava vaihtoehto, etenkin kun mies on kohtuu läheltä Jenkkilää. Siihen rinnalle sitten vaikkapa Marco Andretti kasvattamaan kokemusta.

[.
Marco Andretti ei tule olemaan USF1:n kuljettaja ensi kaudella. Yksi varteenotettava mahdollisuus on Jonathan Summerton.
 
Viimeksi muokattu:

jarpola

Well-known member
Liittynyt
3.1.2007
Viestit
203
Pistetään tähän väliin tälläinenkin veikkaus:


Ferrari:
Räikkönen - Massa

McLaren:
Hamilton - Alonso

Renault:
Kovalainen - Grosjean
 

El Bastardo

Sgt. Baker
Liittynyt
16.8.2008
Viestit
157
McLaren: Hamilton - Alonso
Aika villi veikkaus. Tosin ovathan Hamilton ja Alonso ainakin Alonson lausuntojen perusteella väleissä siltojen ollessa poltetut lähinnä Ron Denniksen suuntaan, joka nyt ei tunnetusti enää organisaatioon kuulu. Lisäksihän Whitmarsh on kommentoinut harmittelevansa Alonson menettämistä yhden kauden jälkeen:

http://www.mtv3.fi/urheilu/arkisto.shtml/arkistot/f1/2009/08/937406

Tämmöinen jos kuitenkin toteutuu, niin syön kyllä hatull... tai siis, ei mitään! :rolleyes:
 

DexDexter

Formuloita vuodesta 1982
Liittynyt
28.9.2008
Viestit
1022
Sijainti
Helsinki
Mistä sinä sen tiedät?
Yksinkertaisesti ei voi olla näin paljon savua ilman jonkinlaista tulta. Espanjalaiset lehdet nyt ovat ihan asia erikseen, mutta niin monelta taholta on asiasta huhuiltu että kyllä siinä on pakko olla perää, vaikka nyt suodatettaisiin 90% "uutisista" spekulaationa.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös