Kotimaisen median huonoimmat F1-jutut

Calvin

Well-known member
Liittynyt
5.12.2002
Viestit
3560
Kauneus on katsojan silmissä, mutta tuon toimittajan toivoisi käyvän optikolla ennenkuin kävelee päin seinää pestessään hampaita sinapilla.
No joo. Webberin muijasta taitaa vaan olla todella huono kuva. Netistä kun katsoin niin löytyi paljon parempia, aukeaa ne kommentit sitten vähän paremmin. Ihmettelin kyllä ensin myös tuota juttua, siksi piti vähän googlettaa.

Kyllä Bottaksella on parhaan näköinen nainen.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447

Otso

Member
Liittynyt
3.12.2010
Viestit
17
Viimeksi muokattu:

Raikku

Well-known member
Liittynyt
26.2.2010
Viestit
3911
Mutta voi saatana noita Coulthardin leukoja. Tuntuu että vain kulmistuu ja kulmistuu lisää.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Formula ykkösiin merkittävä muutos
27.6.2013 - 12:25:42

Formula ykkösiin tulee ensi vuonna merkittävä muutos, kun käyttöön otetaan V6-turbomoottorit. Bild-lehden mukaan autojen suunnittelua joudutaan muuttamaan myös merkittävästi. Turbojen ja niiden akkujen myötä autojen paino nousee ainakin 50 kilolla ja aerodynaamisessa suunnittelussa on kehitettävä uusia ratkaisuja.

- Se on merkittävä muutos. Autojen ajettavuus muuttuu varmasti merkittävästi, kommentoi Sebastian Vettel Bildille.

Moni talli on jo aloittanut ensi kauden autonsa suunnittelun. Pakka saattaa mennä täysin uusiksi, kun sääntöihin tulee suuria muutoksia.
@sportti.com
 

Turso

Well-known member
Liittynyt
7.9.2012
Viestit
1041
Iltasanomat ja Iltalehti molemmat kirjoittavat kuinka 2005 Indianapoliksen fiasko -gp johtui Michelin tallien ja F1 päättäjien välisestä riidasta. Ettei vaan IS käyttäisi Iltalehteä lähteenä ja päinvastoin..

Mun muistin mukaan Michelin kertoi että eivät voi taata että renkaat kestävät ovaaliosuuteen kuuluvan mutkan rasituksia ja Michelin tallit jättivät kisan siksi turvallisuussyistä ajamatta.

En edes linkkaa jottei kukaan klikkaisi niille mainostuloja.
 

uuci

Well-known member
Liittynyt
13.5.2010
Viestit
3562
Laaja yhtiö antaa taustatukea formuloille

McLarenilla on nyt töissä 2 200 henkilöä, joista vain 650 on formulatalli McLaren Racingin palveluksessa.


McLaren ja Ferrari ovat kaksi menestyksekkäintä formulatallia ja McLarenin olemassaolon aikana (vuodesta 1963) molemmat ovat voittaneet 182 kisaa. Samana aikana peräti 107 formulatallia on tullut ja mennyt.

McLaren Racingin johtajan Jonathan Nealen mukaan yksi tärkeä selitys sekä McLarenin että Ferrarin menestykseen on laajan yhtiön taustatuki. Vaikka McLaren aloitti formulatallina, se muutti suuntaa 1990-luvun alussa, kun Ron Dennis astui yhtiön johtoon ja tuli sen omistajaksi. Nykyomistajiin kuuluvat myös TAG-konserni sekä Bahrainin valtion sijoitusrahasto Mumtalakat.

Formuloissa McLarenilla on meneillään surkea vuosi. Sen viimeisimmät maailmanmestarit Mika Häkkinen (1998, 1999) ja Lewis Hamilton (2008) ajoivat nykyisen moottoritoimittajan Mercedes Benzin moottoreilla voittoihinsa, mutta ensi vuonna McLarenin moottoritoimittajaksi tulee Honda, jonka kanssa talli oli ylivoimainen 1980-luvun lopussa ja 1990-luvun alussa.

Viime vuosina rikkaat vanhat tallit ovat kärsineet formulakisojen sääntömuutoksista, jotka rajoittavat tallien rahankäyttöä. Ne eivät esimerkiksi saa enää käyttää eri moottoria aika-ajoautossa ja itse kilpailuautossa.
Asioista pitää ottaa selvää.
 
Viimeksi muokattu:

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Uunituore Veikkaaja väittää Mika Mäen toimineen F1-testikuskina. Jäin oikein pohtimaan...ei pidä paikkaansa vai muistanko mä nyt ihan omiani?
 

TumBero

Well-known member
Liittynyt
26.3.2012
Viestit
184
http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/2013/07/1780696/formulafakta-kumpi-on-nopeampi-ali--vai-yliohjaus

Mun mielestä toi on melkein sama kuin että kysyttäis: "Kumpi on parempaa kaljaa? Karjala vai Karhu?. Makuasia. Kyllä kummallakin autolla yhtä lujaa pääsee, jos kuski vaan hanskaa sen hyvin.

Olis kyllä sikäli kiva, jos tuolla joskus julkaistaisiin oikeasti jotain järkevää, ite oon pari kertaa kysyny heiltä jotain ns. "henkimaailman asioita"(ei siis tyyliin kumpi on parempi, mclaren vai ferrari?), vastausta en vaan ole saanut. Toisaalta, kyseessä on maikkari niin ei voi kauheesti muuta odottaa? Arvostus kyllä nousisi jos tuolla vastattaisiin kaikkiin palautteisiin(jotka ovat siis asiapitosia).
 
Ylös