Kotimaisen median huonoimmat F1-jutut

Har*

Well-known member
Liittynyt
29.7.2010
Viestit
1331
Ajotaidoillaanhan se Toro Rossolla ajaa esim. Vergneen verrattuna?
Eiku potentiaalista näiden superlupauksien kohdalla on kyse. Kertoo se jotain, että poika istutetaan kisakuskiksi varmistaakseen kaverin säilyminen Red Bullin ohjelmassa. Red Bullilla kun ei varsinaisesti ole puutetta lupaavista junioreista, Verstappen on ilmeisesti jotain erityistä. Aika näyttää täyttyykö lupaukset.
 

Turboruuvi

Well-known member
Liittynyt
23.3.2013
Viestit
1004
No sitten luet vain henkilökohtaisia näkemyksiä turhan ryppyotsaisesti. Ja näet jotain "ylempää tietämyksen jalustaa", jota minä ainakaan en tuossa jutussa näe. Kunhan lätisee lämpimikseen, mikä selvästi on jutun sävy. "Höpön höpön, sanon minä" kertoo aika hyvin, että kyse on kevyestä tekstistä, jokseenkin foorumikirjoittelutasoisesta.
No nimenomaan EN nähnyt mitään "ylempää tietämyksen jalustaa" muuta kuin toimittajan itsensä kuvitelmissa. Ja ehkä sinun kuvitelmissasi. :p
 

Skenejeesus

Viihdekäyttäjä
Liittynyt
8.1.2008
Viestit
4207
Sijainti
Maranello
Mikä superlupaus Verstappen muka on?
Formula 1-superlupaus. Kovin sellainen aikoihin. Harva superlupaus tulee ykkösiin yhtä suuren mediahuomion kanssa ennen ensimmäistä kisaansa. Jos on kartingissa voittanut kaiken koko lajin kivikovia ammattilaisia vastaan teini-ikäisenä ja tulee ykkösiin yhden F3 vuoden jälkeen ilman valtavaa sponssipakettia, kyseessä on superlupaus sanan varsinaisessa merkityksessä.
 

ProjectMaster

Well-known member
Liittynyt
17.12.2013
Viestit
1649
Teksti TV:stä:

Räikkösen huippuaika hylättiin

Räikkönen ehti ajaa jo aiemmin 1.27,532, mutta aika hylättiin shikaanin oikaisemisen takia. 29 kierrosta tehneen Räikkösen aika olisi riittänyt aamupäivän tuloksissa nelossijalle.
Huippuaika, joka olisi riittänyt nelostilaan. Shikaanin oikaisulla. Hauskin juttu aikoihin.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
McLaren koki jälleen yhden ison
takaiskun, kun sen uudelleenmuotoiltu
MGU-K-komponentin sinetti petti
jälleen. Talli käytti suurimman osan
päivästä auton purkamiseen ja
kokoamiseen ja Button pystyi ajamaan
vain 24 kierrosta.
Seal englanniksi. No olishan sen voinut kääntää hylkeeksikin.:eek:
 

RTT

Well-known member
Liittynyt
22.1.2014
Viestit
54
Ehkä tämäkin vuodatus mahtuu tähän ketjuun mutta uusi IL F1 liite on ehkä kaikkien aikojen paskin mitä ikinä, omat mutu tuntuma kuski esittelyt, ratojen pelkät profiilit, visoja, spekulointia, turhia julkkiksia varikolla jne... onneksi en maksanut siitä senttiäkään, odotan Veikkaajan/IS liitettä niiin saadaan faktat tiskiin !
 

SweetSuite

Well-known member
Liittynyt
5.9.2009
Viestit
278
En nyt jaksanut etsiä paremmin sopivaa topiccia, sillä jutun kirjoitusasussa tai muussa ei ole moitittavaa, mutta pisti vaan sinänsä vakava asia naurattamaan. Kuinka helvetin pikkusieluinen sisäsiittoinen juntti saa olla, että alkaa lähetellä urheiluselostajalle tappouhkauksia? :yuck: / :D
Itseänikin Kollon koohottaminen asiapitoisuuden hinnalla usein ärsytti, mutta en nyt edes ala spekuloimaan kuinka vähäpätöiseltä asialta tämä tuntui.

http://yle.fi/urheilu/suomalainen_formulaselostaja_uhattiin_tappaa_saunan_takana__pohti_tyotapojensa_muuttamista/7848819
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
YLE:n uusi uutissovellus Paskalapio haastaa MTV:n rajuun kilpaan turhimmista klikkihuorausepäuutisista - nyt vuorossa formulat:




Jäljelle jää.. teksti-tv?
 

CCMK

Well-known member
Liittynyt
9.11.2009
Viestit
14283
YLE:n uusi uutissovellus Paskalapio haastaa MTV:n rajuun kilpaan turhimmista klikkihuorausepäuutisista - nyt vuorossa formulat:




Jäljelle jää.. teksti-tv?
Melkoista joskin kovin itsestään selvää juttua Kyllösenkin puolelta. Toki tuo Kyllösen tarkoittama tauko taitaa hieman muistuttaa erään tietyn viiksekkään brittikuljettajan sanomaa, että ei hän ole lopettanut ajamista.:cool:

Ainoa joka tosin tuossa mietityttää, että milloinhan lienee tarkalleen tapahtunut tuo Kyllösen mainitsema testikuvan kautta selostaminen? Ettei vain olisi joku Kyllösen ja Rosbergin selostama Meksikon kisa tai Belgian kisa Kolmostelevision vuodelta 1988 tai 1989?:confused: Mielessäni on kummitellut kyllä muisto toisen tai jopa molempien kisojen aikaisista möhlimisistä Kolmosen urheilupomojen osalta ja lehdissä oli joskus melkoista juttua siitä, että miten Kyllönen ja Rosberg ajavat lajia eteenpäin ja miten Kolmosen tai YLE:n urheilujohtajat kanavajohtajien kanssa sitten taas rajoittavat lajin näkymistä ja pyörivät aivan muissa maailmoissa. Ja etenkin kun vielä noin pitkään selostivat kisaa ennen kuvaoikeuksien välittymistä FOCA:n tahdolle...

Voihan tuo tietysti olla myös Meksikon kisasta 1987 joka kyllä venyi pitkälle myöhään yöhön Suomen ajalla mitattuna kun kisassa ajettiin yhteisaikojen perusteella vähintään 24 minuuttia kestäneen Derek Warwickin kolarin jälkeisen radan siivoilun ja kaiteiden korjaamisen takia. Saattoi kestää pidempäänkin ja muistaakseni tuossa kilpailussa tai jossain muussa kisassa 1980-luvun lopulla erikoista oli, että Kyllönen ja Rosberg selostivat kisaa normaalisti kuvan ollessa käytännössä liikkumatonta still-kuvaa ja joka kesti hyvin pitkään ennen kuin alkoi pyörimään kunnolla.
 
Viimeksi muokattu:

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13757
Semmoinen.
Joku "CpatainCanuck" on laittanut Youtubeen videon nimeltä "Formula 1 Pit Stops 1950 & Today", niin Maikkari tehnyt aiheesta jutun "VIDEO: F1-varikkopysähdys 1950-luku vs. nykypäivä".
Tuo 50-luvun stoppi on Indy 500 -kilpailusta, jolla ei sen enempää ole F1n kanssa tekemistä, kuin että se oli silloin sisällytetty MM-sarjaan mukaan. Muutoin Indyssä oli mukana pitkälti eri kuskit ja autonvalmistajat, kuin F1-sarjassa.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
SuomiF1:Ecclestonelta käsittämättömiä Schumi-kommentteja: ”Se on tämän tarinan tragedia”

Ja ne käsittämättömät kommentit.

– Hän oli monessa onnettomuudessa ja otti paljon muitakin riskejä. Mikäli ne olisivat aiheuttaneet hänelle loukkaantumisen, niin sitten se vaan olisi ollut niin. Mutta että tällä tavalla? Eikä kyseessä ollut edes laskettelukilpailu, Ecclestone voivotteli.

-En tiedä mitään hänen nykytilastaan. Kuulostaa kummalliselta, mutta kun hän nyt on tässä valitettavassa tilassa, olisi ollut luonnollisempaa, että hänelle olisi tapahtunut onnettomuus kilpa-autoilun eikä laskettelun yhteydessä. Se on tämän tarinan tragedia.
Ok. Käsitän nämä kommentit ihan hyvin, mutta kai se on toimittajalle hankalaa.
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Mä aattelin, että Bernie jotain tyynyä naamalle läppää heitti, mutta mitä vikaa tossa on mitä sanoi? Totuus.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Jos se oli käsittämätöntä, että Bernie sanoi kerrankin jotain tolkullista.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942

Skenejeesus

Viihdekäyttäjä
Liittynyt
8.1.2008
Viestit
4207
Sijainti
Maranello
Ylös