Kimi Räikkönen kaudella 2010 - yksi teoria

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

mikæl

Well-known member
Liittynyt
28.7.2000
Viestit
6949
Sijainti
Tampere
Mitä te nyt kuorossa ulvotte, että Kimi ei palaa. Palaa jos palaa ja ei jos niikseen, mutta antakaa nyt sekin mahdollisuus ajatusmalleillenne kuten monille ex-mestareille, että palaakin. Voisi vielä tulla suht tuoreena vain vuoden rallanneena.

Jos sitten ei palaa, se on ensivuodenlopun toikki se. Saadaanpa käydä osin samaa rumbaa uudestaan :yuck:
 

Boyracer

Well-known member
Liittynyt
17.11.2005
Viestit
190
Ja *itut.

Kimi on autourheilun ylivoimaisesti lahjakkain kaveri ikinä, aina on kulkenut hiton kovaa on alla sitten formula, moottorikelkka tai ralliauto.

Taviksilta voi vaatiakin aikaa ennekuin kulkee edes siedettävästi, mutta Kimi on mielestäni jo elämänsä ekoissa ralleissakin näyttänyt maailmanhuippujen kanssa samoissa lähdöissä ajaessaan että nopeutta ja luotettavuutta(kin) löytyy enemmän kuin mitä kellään noin pienellä rallikokemuksella ennen maailmanhistoriassa on löytynyt. Jos jonkun niin Henri Toivosen voisin rinnastaa pienin varauksin Kimiin lahjakkuuden osalta.

Sitäpaitsi ei siellä mitään vuosikymmeniä tarvitse tahkota muutenkaan ihan bullshittiä tollanen, siirtyihän muuan Loebbikin Ranskan voimistelumaajoukkueesta miltei suoraan voittamaan 6 mestaruutta WRC:ssä.

Nyt me ei puhuta siis mistään hiton tenukepistä vaan Kimi Räikkösestä.
Tän on kyllä pakko olla trolli :D
 

Otto Hokkanen

Well-known member
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
8542
Sijainti
Tampere
Nyhän Kimillä on hyvin aikaa kaivaa Legends tallista ja lähteä kesällä koittamaan riittääkö vauhti kisoissa ;)

...tai jos ei malta odottaa kevättä, niin voihan sillä jäärataakin ajaa.
 
Viimeksi muokattu:

justF1fan

Well-known member
Liittynyt
20.3.2006
Viestit
167
Vaikea noista lehtijutuista on tietää, mutta jos nyt pääasialliset seikat sopimukseen pääsemättömyyteen on se, että ei saa leikkiä niin paljon kuin tahtoisi vapaa-ajalla (eli enemmän kuin kukaan muu F1 kuski), ja että ei huvita tehdä töitä (sponsoritilaisuudet) niin on kyllä ihan käsittämätöntä ylimielisyyttä. Vaikka nopea on, niin kyllä tuossa vähän "euroopan omistaja" meininki on menossa. Ilmeisesti liksaakin olisi pitänyt saada pidettyä entisellä tasolla, vaikka taantuman johdosta jokainen muu kuljettaja on siitä joutunut tinkimään. Noita tekijöitä ei Kimi kuitenkaan ole vahvistanut, vaan vain lehdistön spekulaatiota, ja managerikin hämmentämässä soppaa, niin luultavasti ja toivottavasti tämä homma nyt ei ylimielisyyteen kuitenkaan kaatunut.

Harmittaa kaikesta huolimatta vietävästi, pitkälti Kimin ansiosta olen kisoja jaksanut katsoa, kun enää ei noita ohituksiakaan ole montaa kappaletta per kisa tullut, ja ne harvatkin on yleensä tv lähetyksestä onnistuttu missaamaan, joten tuskimpa tulee ensi kaudella lähetyksiä katsottua, lähinnä netistä tulokset seurattua.

Toivottavasti vuoden kuluttua paluu F1siin. Rallia en ala seuraamaan vaikka siellä ajaisi 10 suomalaista.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Harmittaa kaikesta huolimatta vietävästi, pitkälti Kimin ansiosta olen kisoja jaksanut katsoa, kun enää ei noita ohituksiakaan ole montaa kappaletta per kisa tullut, ja ne harvatkin on yleensä tv lähetyksestä onnistuttu missaamaan, joten tuskimpa tulee ensi kaudella lähetyksiä katsottua, lähinnä netistä tulokset seurattua.
Kommentin ja nimimerkin ristiriita on aika mainio.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Tarkoitat ilmeisesti rallia vai?
Ei, kyllä minä ratapuolelta Kimiltä enemmän menestystä odotan jatkossakin.

Uskon kyllä, että Kimistä ihan kelvollinen rallikuskikin tulee, jos malttaa pari vuotta harrastaa, mutta mihinkään maailmanmestaruuksiin en usko. Asfalttiralleissa voi kyllä olla kova sana aika nopeastikin. Sen verran kuitenkin mieheen uskon, että paremmin tulee rallissa pärjäämään kuin toinen F1-eläkeläinen Sarrazin.
 

justF1fan

Well-known member
Liittynyt
20.3.2006
Viestit
167
Ei ole pakko fanittaa F1 sarjaa koko loppuikää, jos sarjan säännöillä on ajauduttu tilanteeseen, että trullijunat ovat ylipäätään mahdollisia ja fanittaminen keskittyy enemmän kuljettajiin. (sitä vastoin nimimerkkiä ei kannata/voi vaihtaa siinä tilanteessa) Ja kyllä Mika, Schumi ja moni muukin on F1sistä tässä omassa suosiossa ollut. Kuinka moni silti pystyy vakavalla naamalla väittämään, että jos jokainen F1 kuski vaihdettaisiin vaikka GP2 kuskeihin ensi vuodelle, niin katsoisi yhtä suurella mielenkiinnolla kilpailut, (kun tietää ettei parhaat ole ajamassa) vaikka sarjahan on "sama"?
 

AP56

Well-known member
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
67
It's not over until it's over

Ei nyt vielä heitetä kirvestä kaivoon. Kimi on nuori, paloa ykkösiin on selvästi jäljellä ja ottajiahan on varmasti. Red Bull olisi se täydellisin työpaikka Kimille joka suhteessa ja uskon että halua sopimukseen on molemmin puolin. Eihän yksi vuosi todellakaan ole edes ykkösissä pitkä aika, ja soppariahan voidaan alkaa valamaan jo viimeistään kesällä.

Voi jossitella myös siitä, että olisiko tullut sapattivuotta lainkaan jos Webberin sopimus olisi päättynyt jo kauteen 2009.....?
Ehdottomasti samaa mieltä. Red Bull teoria on tuntunut aina aika mahdolliselta, WRC 'tä vuoden ja sitten takaisin RBR 'lle vuonna 2011, ei maailma tähän kaadu. Mutta eihän tallipaikat vielä kaikki ole edes jaettu, odotetaan nyt mikä se "yllätys" on, jonka Norbert lupasi meille tarjota. Voihan se olla saksalaiselle "yllätys", kun palkkaa Heidfeldin mutta ei se minua säväytä. Mersu diilistä huhuiltiin italialaisissa lehdissä jo pari päivää sitten, ja voihan se olla että brassi media nappasi sen saman ja pisti kierrätykseen. Harkinnassa se ainakin on, Robertsonin mukaan.
 

trotwood

Well-known member
Liittynyt
20.1.2007
Viestit
285
En usko että Kimi lopulta enää tahtookaan palata ykkösiin. Nyt kun median huomio lopultakin tulee hellittämään, en jaksa uskoa että Kimillä on enää vuoden päästä hinkua takaisin valokeilaan. Muissa luokissa saa todennäköisesti olla paljon enemmän rauhassa ja juuri niin kuin itse haluaa. Vaikkakin tosin Kimi tulee jonkin verran huomiota keräämään vaikkei ajaisi kuin kuntopyörällä. Ja mieshän ei itse sen ihmeemmin "fanita" ykkösiä, vaan pikemminkin kaikkia nopeita laitteita jotka liikkuvat moottorin voimalla. Ykköset on nyt nähty ja sieltä saatiin se mitä mentiin hakemaan, vieläpä Ferrarin ratissa. Voiko persaukinen espoolaisräkänokka enempää toivoa. Nyt voi siirtyä tyytyväisenä eteenpäin. Ja yksi asia ainakin on varmaa, nimittäin se että Kimiä ei kiinnosta pätkän vertaa missä luokassa ihmiset toivoisivat hänen kilpailevan.

edit: hups, tuli nyt vanhaan toikkiin tämä
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös