Kausienakko 2010!

Puhis

Banned
Liittynyt
20.11.2009
Viestit
1449
Sijainti
Pukinmäki, Helsinki
Viimeksi, kun meikulle kävi huonosti, kävikin kisassa hyvin. Nämä Felipen ennustukset ainakin vie turhat paineet pois :D

Loistosettiä! Onneksi meikun salaista asetta ei olla saatu kuvattua. :wink:
 

Felipe

Well-known member
Liittynyt
27.3.2008
Viestit
72
Viimeksi, kun meikulle kävi huonosti, kävikin kisassa hyvin. Nämä Felipen ennustukset ainakin vie turhat paineet pois :D

Loistosettiä! Onneksi meikun salaista asetta ei olla saatu kuvattua. :wink:
Sinu salainen "ase" on saatu kuva, mutta en viitsi julkaista, koska tätä topic saatta joku lapsi luke ja minä saa ikuinen banni. Mutta todella ISO se ase kyllä. Melkein yhtä iso kuin minu oma ase mutta ei ihan.
 

Felipe

Well-known member
Liittynyt
27.3.2008
Viestit
72
Kaanaa enakkoanaliisi kuljettajista. HUOM! Tämä on sensuroimaton versio. Sensuroitu versio sinä saa kun lisää tähtiä (*) niihin kohtiin mihin sinä itse halua. Siis personoitu sensuri. Sinä päätä mitä näe!

Totke:
Luulee olevan oikeasti hyvä. Leijuu kun oli podium-paikka, mutta totuus on eri. Totke tulee paikalle kuin mailmanomistaja, hänellä on seppele kaulalla ja polttaa koko aika rööki.
Kilpailussa hän on paska ja on mööttessä pöydän alla.

Andy:
Ottanut taas hernekeitto-dietti koska se oli tulos viime vuosi. Sen ansiosta menee Kaanaassa kova. Ja kahviossa saa istua ihan yksin. Taistelee voitto!

Racer X:
On myös vielä forssa-filiksissä ja sanoo kaikki kuinka hän ajoi Forssa hyvin ja muut vain nillittä huono auto ja huono keli, vaikka oikeasti autot oli tasavertainen ja keli tasapuolinen koko Forssan sessio ajan.
Saa Kaanaa-kilpailussa ruoska-auto ja ihan oma sadepilvi, joka on vain Racer X:n päällä. Jää C-finaalin ja voi veljet, että oli HUONO TUURI!!!

Pyryf:
Keltanokka, joka ottaa keltanokkaus ihan kirjaimellinen. Maalaa nenä keltaiseksi. Paljon opittava, koska lähtee radalle väärä suunta. Möötessä suunta on sama, eli väärä. Kännissä kuin käki ja herää Hervannasta.

Asko S.:
Teke teorettinen laskenta siitä mikä hyvä aika mennä ajaman rata. Laskelmoi että milloin renkaat optimi eikä mene siksi ihan ensimmäinen. Askolla on mukana viivoitin ja taskulaskin, joilla teke tarkkoja laskelmia. Muut naura, mutta Asko aja hyvä aika-ajo. B-finalin kärkipää! Kilpailussa Jacques ohitta, ja Asko kaiva taskulaskin jotta voi laskea mitä hänen pitä tehdä. Sen jälken hän onkin läheisessä metsässä.

Williams:
On Andyn hernekeitto-diettin uhri. Saa kaasumyrkytys, ja kisa vaarantuu. Selviä kuitenkin ja ajaa hieno B-finaali!

Haikki:
Viimeeksi paleli kuin joku neekeri Suomen kesä. Nyt tule helle, mutta minä veikka että tämä kaveri onkin nyt ihan kuuma ja hikoile kuin Kimi gorilla-puvussa. Näyttä A-finali jälken ihan sama kuin Forssan kilpailun jälken. Kylmä ja kuuma on sama asia. Ajaa hyvä kilpailu kuitenkin. Voittaa, jos blondi-kannustajansa näyttä tissit. Muuten sijoitus neljäs!

Wope:
Järjestä taas pari Grid Girl paikalle. Yrittää olla heidän parittaja, vaikka toinen on oma sisko. Lopulta käy niin että grid girlit parittaa WoPe Tamperelle, ja saa hyvä raha. Kilpailun WoPe ehkä voitta, jos Haikilla ei ole salajuoni.

lfb:
Kaikki odotta että minä kommentoi vain lfb hiukset ja eihän minä muuta voi. Komeat on ja taas pidempi. Minä ihmettele milloin FIA kieltä, koska tuosta tule selkeä maaefekti. Nyt Kaanaassa lfb muotoile hiukset uusi tapa siten että ne on vähän niin kuin ylimääräinen lisäsiipi. Vahinko, että Kaanaa on nopea rata ja lisäsiipi on vain haitta.. Tyylikäs toki.. Mutta C-finaali kohtalo!

Powered by BMW:
Mietti suuri juoni taas. Viimeksi ajoi viimeinen ajoryhmä, mikä oli huono. Nyt maksoi Racerille vähän extra raha (kymmenen miljarrrrrrrrrdia), että saa ryhmä "kultainen keskitie". Eli vaikka sama sadeskenario käy, niin ei ainakan saa se kaikein huonoin ajoryhmä, vaikka ei paras.. Valitettavasti KKWCS on sarja jossa tällainen taktikointi on turha. Nyt käy niin että 2-ajoryhmän aikana radalle eksy Jänis! Bemari aja Jäniksen päälle ja rikko auto. Ei saa siksi parhain kierros. Lisäksi joku grid girl paljastu kettutyttö ja piekse bemari. Puhkoo vielä bemarin auto eli bemarin renkat. This is not just a good day for him. :(

Nipsuhuuli:
Osallistuu WoPe:n loistava paritusfirma ja tuo oma sisko panoksena. Lopputulos vähän sama. Möötteyön jälken nipsu herä perse kipeänä. Sisko tiena ja menee Pattayalle loma. Pieni vinkki sekä Nipsu että WoPe. Minä tiedä mitä te aikoa kun teillä hyvin kauniita sisko, mutta ei kannata. Itse kärsi! Homot maksaa enemmän kaunis poika kuin kaunis tyttö!
Kilpailu menee ihan hyvä.

Jacques:
On jällen ylättävän hyvätuulinen, mutta se johtu siitä että paikalla naisia ja käy välillä vessassa r.. En kerro enempä. Kilpailu mene hyvin ja saattaa yllättä. Saattaa jos aika, tehdä pohja-aika ehkä rullaluistin. Se aika veisi A-finaali, mutta ei hyväksy, joten B-finaalissa Jacques. Kuuma keli kuitenkin sopi häne.

PeePee:
On taas Livestrong ykköskuski ja päättä tiimi taktiikka. Hankki jo kypäräradio valmiksi, jotta voi soitta Jacques kesken kilpailu: "Dzägg, let me pass for the tsämpiontsipsss".. Muuten hyvä mutta turha ostos. PeePee aja A-finali ja Jakues B-finali. Better luck next time.

öö ruz:
Regenmeister NOT. Hellemeister NOT! Pelkkä meister YES! Pärjä silloin kun itse aja kuiva rata ja muut märkä rata. Nyt kaikki aja kuuma rata ja öö ruz sulaa. Positiivista että sulaminen pienentä paino ja nopeus kasva. Ei siis voi tulla huonokaan kilapilu.

Nasty boy:
Kaikki ihmettele jo pitkään että kuka Nasty Boy oikeasti. Liian nopea ollaksen tavallinen mies Jokelasta. Kaanan kilpailun odottelussa kahviossa tämä selviä! Nasty Boyn oikea henkilöllisyys! Hän on ... The Stig! Kaikki luule että follo on Stig, mutta se on silmänkäntötemppu. Follo on oikeasti vain Jeremy Clarkson. Kilpailu Nasty Boy hyvä. Top 3 taas!

Cmoney:
Muistelee koko aika kun oli Jukolan viesti täällä Kaanaa rata. Fiilistelyn takia otta kompassi ja kartta mukan, ja menee etsimän pari rasti ennen kuin aika-ajo alka. Valitettavasti eksy eikä saavu edes aika-ajo. Löyty lopulta myöhemmin kun kilpailu ohi ja pitä päästä takaisin koti. Harmi. Olisi varman ollut kiva aja kilpaa.


DickW:
On itsevarmus. Ylivoimainen paalupaikka ja hallitse kilpailu ylivoimainen. Luki tämä minu enustus ja uskoo, että Haikin blondi näyttä tissit viimeinen kierros. Eli kun on viimeinen kierros, DickW katso sinne missä blondi ja vaikka blondi olisi pukeutunut turkki, nin DickW spinna keskellä suora, koska on näkevinän tissi. Pervo mies! Ja menettä varma voitto.


Dominic:
Dompparilla aina mukavaa! Ajaa Kaanaa-kilpailu keskinkertainen tulos, mutta on silti mukava ja juhli Tampereen yö. Herää aamulla Raisiosta naapuri-'sotanorsun' alta eikä muista yöstä mitän muuta kuin että MEILLÄ ON NYT MUKAVAA!

jari5:
Joka kilpailu pitää valita yksi ruohonleikkuri ja koska Kaanaassa on vielä pitkä ruoho, niin ruohonleikkuri pitä olla pitkä mies. Siksi Jari. Ajelee nurmikkoa vähän väliä ihan vaan siksi koska minä Felipe sano, että Jari pitä aja nurmikko nyt! Kilpailu mene päin vttua.

kouvotsvoni:
Tule paikalle ympäri känni. Kun joku sanoo, että nyt kouvo saa mennä radalle, niin kouvo tilaa taksi ja menee Tampereelle "radalle". Kilpailu jää välin.

Puhis:
Aukoo pää heti alku kun Jacques paikalla, ja kertoo taas huono trikoo-vitsi. Sitten tapahtu kumma, PeePee otta Puhiksen johonkin japanilainen lukkoasento ja Jacques riisu Puhis melkein alasti. Grid Girlit naura vieressä. Yhtäkkiä lämpö ja kuumus valta puhiksen keho kun Jacques vetää Puhiksen päälle homotiukat spandex-trikot, jotka sula iho kiinni eikä lähde ikinä pois. Päälle Livestrong tallipäällikkö leima vielä Livestrong-logo. Siinä sitten mukava spandexeissa muistella kaikki trikoo-vitsi. :ahem:
Kilpailuun Puhis ei kehta osallistu ja menee taksilla koti. Sama taksi kuin tallikaverilla. Tallikaveri oksenta, kun näke Puhis.
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Nämä Felipen ennusteet ovat olleet viimeaikoina pelottavan totuudenmukaisia, joten en uskaltanut lukea kuin vähän alusta:wink:
 

Felipe

Well-known member
Liittynyt
27.3.2008
Viestit
72
Jaha mut on jätetty kokonaan pois = DSQ? :D
Missä vaihe sinä lisätty osallistuja? Minä copy paste eilen aamupäivä ajoryhmälista ja sinä ei siellä..

Mutta lue tarkempi, minä sinu mainitsi Nasty Boy kohdalla. Ei paljon muuta tarvitse sanoa. Sinu kilpailusuoritus sinä tietä näköjän itse myös. DSQ, koska Jeremy Clarkson ei f1-forumisti. (The Stig on f1-forumila siksi Nasty Boy ei DSQ).

Edit: no vo vittu. Tuo on kyllä Ron!
 
Viimeksi muokattu:

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Missä vaihe sinä lisätty osallistuja? Minä copy paste eilen aamupäivä ajoryhmälista ja sinä ei siellä..

Mutta lue tarkempi, minä sinu mainitsi Nasty Boy kohdalla. Ei paljon muuta tarvitse sanoa. Sinu kilpailusuoritus sinä tietä näköjän itse myös. DSQ, koska Jeremy Clarkson ei f1-forumisti. (The Stig on f1-forumila siksi Nasty Boy ei DSQ).

Edit: no vo vittu. Tuo on kyllä Ron!
Minä olla salailmotautuja koska olla J. Clarkson..... wai olinko sittenkin K. Nob.... :)
 

Felipe

Well-known member
Liittynyt
27.3.2008
Viestit
72
Viimehetken tarkennus enakko:

irkki sanoi:
[21:34:47] <@alfronney> ei tuo jauheliha kyllä kovin terveeltä näytä :-S
[21:34:54] <@alfronney> toisaalta ei haise
[21:35:57] <Pietari> no syömisestä muutama tunti ja tiedät oliko tervettä
[21:35:58] <@alfronney> ruoaks vaan
Asko S. on vatsatauti ruokamyrkytys koko huominen päivä.
 
Ylös