Tapahtumia & sattumuksia kaduilla ja maanteillä.

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26883
Näin tuolla kadulla taas kehitysvammaisen nuorukaisen jonka eteneminen huvittanut jo vuosia. Se on noin 190cm pitkä ja omaa valtavan kokoisen mahan. Kuin olisi viimeisillään raskaana. Punainen siilitukka on hällä eli kaukaa jo tunnistaa. Mutta se liikkuminen. Yleensä tuon kokoiset joko laahustavat niin, että lumessakaan näy jalanjälkiä vaan persevana tai sitten lyllertävät siirtämällä vatsaansa kyljeltä toiselle ja kevyempää jalkaa eteenpäin. Sen sijaan tämä sälli hyppelehtii kohti horisonttia. Ylväästi nenä pystyssä ja vatsa ja perse verkkareilla ylösnostettuna kuin ylikuormattu joutsen toivottomassa takeoffissa päättymättömällä kiitoradalla. Jonain päivänä vielä vastatuuli kiertyy vatsan alle ja kaveri irtaantuu pikitieltä; LENNÄ, PUNAPÄÄ, LENNÄ!
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Tänään aamutuimaan pärräsin tuossa hämeenpuiston kupeessa.
Yksisuuntaiselle kääntessäin yks kaks yllättäen tulikin vastaan auto. Sieltä veti täti ihan pokerilla vastapalloon. Piti oikein varmistaa että olenkohan itse menossa vikasuuntaan vai kuinka, mutta kyllähän ne ajoväylän molemmin puolin parkitetut autot osoitti keuloillansa samaan suuntaan kun meikäläisenkin mobiili. Tätikin tämän havainnoi sitten vähän ennen vääjäämätöntä törmäystä (seisoin paikallani odottamassa että mitä vittua ja täti vaan lähestyi lähestymistänsä). Siinä sitten täti sai autonsa käännettyä ahtaassa tilassa sangen nopeasti ja lähti ajamaan väylää oikeaan suuntaan, vain kääntyäkseen ensmäisestä mahdollisesta risteyksestä toiselle väylälle. Joka muuten oli yksisuuntainen ja sekin toiseen suuntaan.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Lähden jalka paketissa toikkaroimaan liikenteeseen tänään, kun pitää poika hakea asemalta.

Pois alta risut ja ämmänkävyt!
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Mää ainakin tykkäisin ihan simona jos mun isä pistäisi musta kuvia jollekin nettifoorumille nimenkin kertoen.

Sääli, että mun isä ei käytä nettiä lain.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Ajoin tänään 1.2 litraisella Suzuki Swiftilläni aluksi Tampereen ohitustiellä tuollaisen punaisen perässä, kunnes kyllästyin köröttelyyn ja kuittasin ohi Kolmenkulman liikenneympyrässä sisäkaistaa.
Onneksi ei tarvinnut jäädä porintielle junnaamaan tuon perään vaan sain jatkaa omaa nopeuttani.
Kuskin tukka muistutti viikonlopun yli ryypänneen James Mayn kutreja. Epäsiisti sunnuntaiautoilija. :nope:

 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Tuli kävelylenkilläin vastaan, tai itse asiassa hän möllötti bussipysäkillä, yönmusta mies kera Hitler-viiksien! Sangen päheen oloinen kaveri oli siinä kyllä.
Troy nyt ei tietysti usko tätäkään todeksi.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös