Big Brother 2010

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Ruotsin BB'tä.
Ilta-sanomat sanoi:
Asukas yllättyi - naapuri ryömi öisin seinän läpi
17.09.2010 15:18, päivitetty 17.09. 17:17

Nyköpingissä Ruotsissa asuva 67-vuotias oli jo pidemmän ajan ihmetellyt, miten tavarat hänen asunnossaan vaihtelivat paikkaa ilman, että mies muisti niitä siirrelleensä.

Selitys löytyi olohuoneen seinästä, johon oli ilmestynyt ihmisen mentävä reikä.

Miehen naapuri oli kaivertanut seinään reiän, jota kautta hän oli ryöminyt toiseen asuntoon öisin ilmeisesti useiden viikkojen ajan.

Homman mahdollisti se, että 67-vuotias oli pitkään matkoilla ja pois kotoaan.

Reikä paljastui, kun 67-vuotias palasi huhtikuussa kotiinsa matkoilta.

Hän löysi olohuoneensa 25 sentin paksuisesta kiviseinästä ison reiän. Sen alareunaan oli aseteltu villapeite, jotta ryömijän oli helpompi siirtyä asunnosta toiseen.

- Kun työnsin pääni reiästä sisään, pystyin näkemään naapurin asuntoon, kuvaili 67-vuotias kotinsa uuden sisustuselementin ominaisuuksia.

Hänen ei tarvinnut pitkään etsiä syyllistä, joksi paljastui naapurin 55-vuotias mies.

Naapuri tunnusti tehneensä reiän. Hän selitti joutuneensa mediaeliitin pitkäaikaisen vainon kohteeksi ja pakotetuksi esiintymään tosi-tv-ohjelman tähtenä kodissaan.

Todistaakseen vainoharhaisuutensa, päätti mies kaivautua läpi seinän naapurin puolelle todisteita etsiäkseen.

Entiseltä rakennustyöläiseltä reiän teko sujui kätevästi.

Mies oli tunkeutunut naapurin puolelle joka yö noin puolentoista kuukauden ajan kevättalvella.

Poliisi tutkii nyt asiaa.
IS-Aftonbladet
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Noin!

Hahmo Dominic sai ylenpalttista kieroutta käyttäen yllekirjoittaneen katsomaan Big Brother-videoleikettä 25 sekunnin ajan.

Tyylistä ja hippityylistä puhuivat. Katkaisin streamin ja p
Kuvittelin NouHau:n lainatun kommentin olleen suurempaa kieroutta kuin tuo Dominic:in 1080p -kommentti.
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Kyllä mun kommentti oli silkkaa suoruutta.
Joo, mutta tulkitsin, että ITG:n kannalta se oli niin kieroa, että hänkin joutui avaamaan esitetyn klipin. Tuskin se, että laitetaan youtube -linkki kera kommentin 1080p, riittäisi normaalisti ITG:n klikkaamaan kyseistä linkkiä.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Miasta tulis hyvä etäisyysmittaaja tulenjohtoon ku sillä on noi silimät jo valmiiksi noin kaukana toisistaan. Tai sit se vois tehä stuntit ET 2:seen!
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Onneks toikin pissipää lensi talosta ulos.

Luulee ittestään pikkasen liikaa.

Kakara.:eek:
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
BB Talk Show -rapo

Rapoa pukkaa:

Viime viikon alkupuolella huomasin FB:ssa BB-kilpailun, jossa voi voittaa lippuja katsomoon. Osallistuin, ja kilpailu oli voimassa ehkä vartin, ja sen aikana vastanneiden kesken arvottiin lippuja. Torstaina mulle soitti Metronomelta assari, että voitin 2 lippua, ohjeet tuli sitten meiliin.

Paikalla piti olla viimeistään 20.15. Jono oli melkoinen portilla, jossa assarilla oli nimilista voittajista. Ystävällisesti meidät toivotettiin tervetulleiksi. Päästiin Alfan kanssa ekasta jonotuspisteestä piha-alueen puolelle, jossa jonotettiinkin puolisen tuntia varsinaista sisälle pääsyä. Jonon luona kulki henkilökuntaa kyselemässä, onko joku meistä häätöuhan alla olevien kavereita, jotkut oli, ja pääsivät ensin sisään, eturiviin. Laukkuja ei saanut ottaa tilanpuutteen vuoksi, arvoesineitä sen takia, että muutama naulakko, mitä siellä oli, ei ollut vartioitu. Kun takit oli saatu naulakkoon, oli vartti aikaa, jos halusi vaikka vessaan. Niitä oli 2, juuri sellaisia, mitä näkee festareilla.

Studioisäntä tuli kertomaan, että luurit kokonaan kiinni, äänettömälle laittaminen ei riitä. Täytettiin - voisinpa sanoa penkkejä - korokkeita ylhäältä alkaen, niihin ei voinut nojata ja perse puutui. Ahdasta oli, koko ajan piti vaan tiivistää. Sitten oli taputusharjoitukset, studioisäntä näytti meille aina, milloin taputetaan, ja hän aina hihkasee "wow" niihin aplodien alkuun, ja innosti meitä muita. Hän sanoi, että ensimmäiset "apikset" olivat meiltä kovin frasiermaiset, ja piti hihkua. Neuvottiin reagoimaan aidosti, mutta huutelu kiellettiin. Parit aallot piti tehdä. Hyvää musaa soittivat odotellessa, ja studioisäntä kyseli, onko meillä kaikki ok. Hän oli parasta koko showssa.

Juontajamimmit sisään ja ohjelman tunnari kuului, ja sitten mentiin, kamerat kävi. Tunnari kuului studiotelkkareista. Mainoskatkoja oli Neljä, ja niiden aikana juontajille lisättiin puuteria. Studiovalaistuksen takia oli katsomossakin kuuma. Mainoskatkon kesto oli 3-4 minuuttia, jonka aikana sai käydä vessassa ja juoda tarjolla olevaa mehua tai vettä. Studioisäntä kertoi, kun oli enää minuutti aikaa, ja kaikkien piti olla taas paikoillaan.

Meidän edessä istui Kurhisen Antti, ja vastapäisessä katsomossa Kaki ja Sari. Juontajista Susanna kulki aika ylpeän näköisenä aina kun kamera ei kuvannut, ja hän pläräili juontolappujaan ja suki hiuksiaan. Sami Aaltonen kävi hänelle sanomassa usein jotain. Sami oli vanhentunut ja lookki oli kovin jounihynysmäinen sitten viime näkemän. Juonnot eivät kuuluneet mitenkään kovaa, korvia piti höristää. Telkkarista kuulee selkeämmin. Susannan juonnossa häiritsee se, että hän luki kaikki kysymykset lunttilapuista, eikä juurikaan kommentoinut vastanneelle asukkaalle takaisin nasevasti, kuten Vappu osasi.

Aika studiossa kului nopeammin kuin kotona tv-ruudun äärellä tätä ohjelmaa katsoessa. Koko ajan piti olla taputtamassa. Yllättävää oli se, että kun häädettävä asukas tuli niistä ovista, ei studiosta kuulunut siinä vaiheessa sitä tunnusbiisiä, eli se kuuluu vaan kotitelkkareista.

Kun häätö oli ohi ja loppujuonnot tehty, meitä pyydettiin jäämään vielä paikoillemme, koska teimme buffin, se kuvattiin kolmella otolla. Meidän piti taputtaa ensin raivoisasti, sitten loiventaa ja sitten taas täysi raivo päälle. Sinne väliin Susanna puhui jotain. Näkynee ruudusta jossain vaiheessa.

Mut on kuulemma bongattu yleisöstä, itse en ole vielä nähnyt tallennetta.
Kivaa, että miesystävä lähti mukaan, vaikka hän ei voi sietää BB-ohjelmaa. :)
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Mä en nähnyt Seiska2:sta, kun se on mun iggessä.

Mutta kyllä on jollakin tapaa noloa taputtaa käskystä, eikä silloin kun tekee mieli taputtaa.
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Mä en nähnyt Seiska2:sta, kun se on mun iggessä.

Mutta kyllä on jollakin tapaa noloa taputtaa käskystä, eikä silloin kun tekee mieli taputtaa.
Täysin samaa mieltä taputtamisesta.Luulin,että tuota paskaa harrastetaan vain jenkkilässä.
 

Ace17

Acenteella
Liittynyt
7.7.1999
Viestit
11664
No mitä helvettiä!? Onhan se nyt päivänselvä asia, että studioon kun mennään katsomaan tv-ohjelman tekoa, niin siellä yleisön tehtävänä on toimia lavasteena ja taputusautomaattina. Siellä nyt mitään omaa showta ruveta vetämään.
 
Ylös