Hyi, kuvottaa

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Helsingin Sanomat sanoi:
Karkotettu somalirikollinen uskoo palaavansa Suomeen

Vuosi sitten Suomesta Somalimaahan rikosten takia karkotettu 27-vuotias Abdi Aden Ainaan uskoo, että hän pääsee takaisin Suomeen.

Ainaan on hakenut karkotustuomion purkamista. Hakemus on ollut korkeimmassa hallinto-oikeudessa nyt puoli vuotta. Sinä aikana Ainaan on edennyt ilman passia ja omaisuutta Somalimaasta Etiopiaan.

Nyt-liitteen puhelinhaastattelussa Ainaan kerjäsi epätoivoisesti rahaa, ja kertoi, että on muuttunut.

"On ollut tosi kova nälkä. Uskon, että tämä, mitä olen nähnyt, on minua muuttanut."
Voi voi. Minä ainakin hellyn ja haluan hänet naapuriini hetinmiten.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4953
Sijainti
Vantaa
Jussi Halla-aho kirjoitti kirjeen Helsingin kaupungin maahanmuuttoasiain johtaja Annika Forsanderille kaksi kuukautta sitten. Siinä hän kysyi seuraavaa:

Koska pidätte selvänä, että somalien huikeat työttömyysluvut johtuvat työnantajien asenteista eivätkä somaleista itsestään, haluaisin kuulla asiantuntija-arvionne siitä, miksi työnantajat haluavat syrjiä juuri somaleja mutta eivät muita afrikkalaisia.
Sekä lisäksi:

Pyydän siis kohteliaasti teitä kertomaan ...

a) ... missä "muissa maissa" somalit ovat sulautuneet yhteiskuntaan hyvin, ja ...

b) ... millaisilla indikaattoreilla mittaatte onnistunutta sulautumista.
Ei ole vastausta kuulunut, vaikka aikaa vastata on ollut jo kaksi kuukautta. Nuo kysymykset eivät ole ylivoimaisen vaikeita vastattaviksi, jos osaa asiansa. Vastaamattomuus viestii minusta siitä, että Annika Forsander ei ole tehtäviensä tasalla.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Samaan aikaan Persut nousseet ovat korkeammalle kuin koskaan ennen.

YLE sanoi:
Perussuomalaisten suosio ennätyskorkealla
julkaistu tänään klo 16:00, päivitetty tänään klo 16:15
Kuva: YLE Uutisgrafiikka

Perussuomalaisten kannatus on ylittänyt ensimmäisen kerran kymmenen prosentin rajan. YLE Uutisten heinäkuun mittauksessa perussuomalaisia ilmoitti äänestävänsä 10,1 prosenttia vastanneista. Samalla perussuomalaiset ohitti vihreät neljänneksi suosituimpana puolueena.

Taloustutkimuksen YLE Uutisille tekemän kannatusarvion mukaan kokoomus jatkaa edelleen suosituimpana puolueena. Kokoomuksen kannatus on toipunut kesäkuun notkahduksesta. Kokoomusta kannattaa 23 prosenttia vastanneista. Nousua kesäkuun luvuista kertyi 1,1 prosenttiyksikköä.

Kokoomuksen takana SDP:n suosio on alamäessä ja keskusta on kirinyt vähän kakkossijaa kiinni. SDP:lle mitattiin 20,5 ja keskustalle 19,7 prosentin kannatus. Kesäkuusta SDP:n suosio on pudonnut 0,6 ja keskustan kannatus on noussut 0,5 prosenttiyksikköä.

Kesäkuun puoluekokoukset ja puoluejohdon henkilövaihdokset eivät näytä tuoneen SDP:lle tai keskustalle merkittävää kannatuksen lisäystä.

SDP:n suosio on ollut viime kuukausina loivassa laskussa, ja viime eduskuntavaalien 23 prosentin äänisaalistaan yhä kaukana olevan keskustan kannatus on vasta hitaasti lähestymässä alkuvuoden yli 20 prosentin lukemia.

Muutosten suunta selville

Taloustutkimus haastatteli kannatusarviota varten yhteensä 1931 henkilöä. Puoluekantansa ilmoitti 71,3 prosenttia vastanneista. Mittauksen virhemarginaali on 2,5 prosenttiyksikköä ylös- tai alaspäin.

Haastattelut tehtiin 22.6.-14.7.2010. Keskellä kesää haastateltujen määrä on tavanomaista pienempi, mutta tutkimuspäällikkö Juho Rahkosen mukaan kannatusarvio kertoo puolueiden kannatusmuutosten suunnan, vaikka virhemarginaali on hieman tavanomaista suurempi.

EU-vastaisuus puree

Kolmen suurimman puolueen takana perussuomalaiset nousi nyt ensimmäisen kerran neljänneksi suurimmaksi puolueeksi.

Perussuomalaisten kannatus sai lisävauhtia toukokuussa samaan aikaan, kun hallitus ajoi läpi Kreikan-apua. Noususuunta on jatkunut läpi kesän. Kesäkuussa perussuomalaisille mitattiin 9,8 ja heinäkuussa 10,1 prosentin kannatus.

Taloustutkimuksen Juho Rahkonen selittää perussuomalaisten nousua EU-vastaisuuden kasvulla ja konservatiivisten arvojen vahvistumisella. Perussuomalaiset saavat lisäkannatusta nukkuvien puolueesta sekä vasemmistoon ja keskustaan pettyneistä.

Vihreillä laskukausi

Vihreiden suosio on pudonnut alle kymmenen prosentin. Vihreitä kannattaa nyt 9,5 prosenttia. Kesäkuusta laskua tuli 1,1 prosenttiyksikköä.

Kokoomuksen nousu ja vihreiden lasku olivat yhtä suuria. Tutkimuspäällikkö Rahkosen mukaan kokoomus ja vihreät kisaavat samoista liikkuvista äänestäjistä.

Vihreiden kannatusta nakersi mahdollisesti myös eduskunnan ydinvoimaäänestys. Kahden uuden ydinvoimaluvan läpimeno saattoi vähintäänkin passivoida vihreiden kannattajia.

Vasemmistoliitolle mitattiin heinäkuussa 7,8 prosentin kannatus. Pudotusta kesäkuusta tuli 0,3 prosenttiyksikköä.

Kristillisdemokraatit sai 4,3 ja RKP tasan neljän prosentin kannatuksen. Kesäkuusta molempien suosio nousi 0,1 prosenttiyksikköä.

Eduskunnan ulkopuolella oleville puolueille mitattiin yhteensä 1,1 prosentin kannatus, mikä on tämän vuoden alhaisin lukema. Pudotusta kesäkuusta tuli 0,1 prosenttiyksikköä.

YLE Uutiset
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Turun Sanomat: Somalien perheenyhdistämishakemukset ruuhkauttaneet maahanmuuttoviraston
Suman purkuun halutaan 20 määräaikaista virkailijaa. Työllistävä vaikutus on sitä luokkaa, että voitaisiin avata rajat kokonaan. Täystyöllisyys paperinpyörittäjien myötä:thumbup:
Ei se sillon työllistä jos raja on kokonaan auki. Sillonhan se on vaan leima pahviin ja tervetuloa. Sen verran tiukalla pitää olla raja että niitä juttuja vatvotaan ja leivotaan, siirretään virastosta toiseen. Sillon tapahtuu työllistymistä.
 

Timanfaya

Group Speed Devils
Liittynyt
15.5.2010
Viestit
1589
Hyi et kuvottaa mun mutsin miesystävä, mies on entinen lätkäpelaaja ja sen kyl huomaa... Kaikki ne varmaan samanlaisia. Pikkusiskoni taas pitää hänestä, luulen et pitää kumminkin enemmän sen huvijahdista :thumbdown
 

Pietari

HarjunHerra
Liittynyt
4.3.2007
Viestit
7217
Sijainti
Etelä-Savo
Hyi et kuvottaa mun mutsin miesystävä, mies on entinen lätkäpelaaja ja sen kyl huomaa... Kaikki ne varmaan samanlaisia. Pikkusiskoni taas pitää hänestä, luulen et pitää kumminkin enemmän sen huvijahdista :thumbdown
Kuitenkin ollut vaan joku 1-divarin "tähti". :thumbup:
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Suomalaispelaaja turkin ykkösdivarista!

Kerran näin dokkarin ko. maan lätkäsarjasta. Taso oli huima.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Hienoa Britannia. :thumbup: Näkee että maasta on tullut entistä suvaitsevampi.

YLE sanoi:
Opaskoirat joutuivat muslimien hampaisiin Britanniassa
julkaistu tänään klo 11:46, päivitetty tänään klo 12:19

Kuva: AP Graphics Bank
Britannian liikenneministeri Norman Baker on joutunut muistuttamaan muslimibussikuskeja, ettei uskonto anna näille oikeutta poistaa opaskoiria linja-autoista. Sunday Times -lehden mukaan tapaukset, joissa muslimikuljettajat ja -matkustajat poistavat opaskoiran kanssa liikkuvia sokeita busseista ovat yleistyneet.

Joidenkin islamintulkintojen mukaan koira on likainen eläin, ja tämän vuoksi jotkut muslimit eivät halua matkustaa samassa ajoneuvossa koirien kanssa. Osalle muslimeista koirat eivät puolestaan ole ongelma.

Koirien poistaminen busseista on kasvanut jo niin yleiseksi ongelmaksi, että asia on nostettu esille Britannian parlamentissa. Sokeita edustavan kansallisen järjestön mukaan ongelma on laaja ja pahenee koko ajan.

Myös opaskoirayhdistys saa jatkuvasti jäseniltään valituksia siitä, että opaskoira on poistettu bussista tai taksista. Yhdistys on valitusten vuoksi käynyt neuvotteluja muslimijärjestöjen kanssa.

Britannian muslimineuvosto vaatikin lauantaina muslimeja osoittamaan suvaitsevaisuutta ja maalaisjärkeä. Liikenneministeri Baker muistutti puolestaan lauantaina bussiyhtiöitä siitä, että opaskoiran voi poistaa kyydistä vain, jos se aiheuttaa häiriötä. Sen sijaan kuljettajalla on oikeus päättää muiden kuin opastehtävissä olevien koirien ottamisesta kyytiin.

YLE Uutiset
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4953
Sijainti
Vantaa
Reilu pari vuotta sitten duunissa eräs somali kertoi minulle, että jossakin sikäläisessä yliopistossa on tehty tutkimus, että jos koira nuolaisee jotakin kohtaa, niin se kohta pitää pestä seitsemän kertaa ja viimeisen kerran vielä hiekkapaperilla, että tulee varmasti puhtaaksi.
 

Pobeda

Well-known member
Liittynyt
18.4.2008
Viestit
936
Näin äsken ison lihavan kärpäsen! Yäk! :yuck:
Minkä värinen, maahanmuuttaja?

Eihän nää toikit aina tahdo pysyä asiassa mutta tämä on pysynyt aika hyvin, idea selviää avauspostauksesta ja muiden kirjoituksista.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Taistelu muslimeista 21.7. FST5 20.40 - 21.40 sanoi:
He sanovat itseään islamin keskitieksi ja heitä pidetään vaarattomina. Nyt loikkarit sanovat, että he ovat islamisteja ja että heidän organisaationsa saavat yhä enemmän vaikutusvaltaa Ruotsissa ja koko Euroopassa.
Tuo pitää kyllä katsoa. Katsoo kuvottaako sitten lailla lihavien kärpästen.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Minkä värinen, maahanmuuttaja?

Eihän nää toikit aina tahdo pysyä asiassa mutta tämä on pysynyt aika hyvin, idea selviää avauspostauksesta ja muiden kirjoituksista.
Hyvinhän tämä pysyy aiheessa kun keskustelua ei ole kuin parissa viestissä. :thumbup:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Nyt olen varmaan ihan kauhea rasisti, vaikka näitä yhteiskuntaan integroituneita muslimeja häiritsikin se, että heidät niputetaan samaan ryhmään näitten huntupakkoa ja halal-lihaa ym ajavien islamistien joukkoon, ja nämä ovat päättämässä mikä heille olisi parasta.
 
Ylös