Ammattilaisnyrkkeily

  • Viestiketjun aloittaja Dev
  • Aloituspäivämäärä

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Pistevoitto tulossa Heleniukselle.

Hyvät kommentit Sprottin kulmasta. :D
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Näyttäis britti jo väsyneeltä. HETI PÄÄLLE!
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Oudon nihkeeltä näyttää. Ei kai käsi oo taas paskana vai mikä mättää?
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
No joo...voitto. Mutta huonoilla näytöillä.
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Hyllyttääkö amerikkalainen TV-kanava Heleniuksen?
Robert Heleniuksen viime otteluita televisioinut amerikkalainen kaapelikanava Epix odottaa suomalaiselta parempia esityksiä jatkaakseen ottelujen näyttämistä.

Maksullinen amerikkalainen kaapelikanava Epix televisioi lauantaina neljättä kertaa peräkkäin Robert Heleniuksen nyrkkeilyottelun suomalaisen kohdatessa britti Michael Sprottin.

Epixin kaupallisen johtajan Travis Pomposellon mukaan Magdeburgissa käytävä ottelu määrittää pitkälti Heleniuksen tulevaisuuden kanavalla.

- Arvioimme tässä ottelussa Heleniuksen kiinnostavuuden jatkoa ajatellen, kertoi Pomposello boxingscene.com -verkkosivulla.

Helenius on ammattilaisurallaan edennyt tappioitta, mutta kaksi edellistä ottelua Dereck Chisoraa ja Sherman Williamsia vastaan ovat jättäneet toivomisen varaa amerikkalaisten tv-katsojien silmissä.

Chisora-ottelussa Helenius otteli vakavasta olkapäävammasta huolimatta. Williams-kamppailu oli ensimmäinen olkapääleikkauksen jälkeen.

29-vuotias suomalaisjätti debytoi Epixin kanavalla elokuussa 2011, jolloin hän otti vakuuttavan tyrmäysvoiton ex-maailmanmestari Sjarhei Ljahovitshia vastaan viihdyttävässä ottelussa.

Ammattinyrkkeilyssä ottelijan markkina-arvoa eivät aina ratkaise voitot, vaan kyky viihdyttäviin otteluihin.

Epixillä oli tilastojen mukaan vuoden 2011 lopussa Yhdysvalloissa 9,5 miljoonaa tilaajaa.

http://yle.fi/urheilu/hyllyttaako_amerikkalainen_tv-kanava_heleniuksen/6551659
Voitto on aina voitto, mutta ei tainnut tuon esityksen perusteella tv-kanavakaan juuri vakuuttua :dunno:
 

JoneZi

User
Liittynyt
17.3.2012
Viestit
7568
Aika merkillistä tuo Heleniuksen otteleminen kykyään. Eihän jätkät olleet edes väsyksissä 10 erän jälkeen. Tuollaisella seisoskelulla ei Klitskoja vastaan ole mitään jakoa. :nope:
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Pakko kyllä sanoa, että paljon pitää kehitystä tapahtua ennen kuin Robert Helenius voidaan laittaa ottelemaan jompaakumpaa Klitschkoa vastaan, koska tämänpäiväisellä esityksellä tulee turpaan kunnolla Klitschkoja vastaan.

Jotenkin vaikutti siltä, että Helenius ei uskaltanut iskeä oikealla kädellään täysillä ja jos nyrkkeilijä ei uskalla iskeä täysillä pelätessään vamman uusiutumista se ei ole hyvä asia.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Olipa taas erikoinen voitto. En minä mitään nyrkkeilystä ymmärrä, mutta tämä oli jo toinen ottelu, jossa altavastaajana ollut Helenius julistetaan voittajaksi (se ensimmäinen oli se "käsi rikki"-matsi).
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
No käsihän se sieltä taas hajos... :rolleyes:
Ei vaikuta hyvältä uran jatkon kannalta.

Helenius sai vamman: Sattuu helvetisti

Robert Helenius kertoi saaneensa käsivamman lauantai-illan ottelussa Britannian Michael Sprottia vastaan.

Helenius ei säkenöinyt kehässä, mutta hän voitti vastustajansa tuomariäänin 3-0. Helenius myönsi, että hän olisi voinut olla aktiivisempi, mutta hän kertoi käsivamman haitanneen ottelemista.

- Iskin hyvin oikealla ensimmäisessä ja toisessa erässä, mutta sen jälkeen lopetin iskemisen sillä, Helenius sanoi Boxingscene.comin mukaan.

Helenius arveli, että hän satutti ranteensa ottelun alkupuolella, kun Sprott korjasi suojaustaan ja torjui suomalaisen iskun erikoisella tavalla.

- Sattuu helvetisti, Helenius manasi.

Olkapääleikkauksessa vuosi sitten käynyt Helenius myöntää, että hänen on jatkossa parannettava esityksiään. Viime ottelut ovat kirvoittaneet kovaa kritiikkiä suomalaista kohtaan.

- Ehkä jotkut ovat oikeassa. Minun pitää olla vakuuttavampi seuraavassa ottelussani. Tiedän, että minusta on siihen, Helenius totesi.

http://www.mtv3.fi/urheilu/nyrkkeily/uutiset.shtml/2013/03/1726642/helenius-sai-vamman-sattuu-helvetisti
 
Ylös