Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '10-'11

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Öisen tulipalon tuhoja Hyrynsalmella Kainuussa uutisoitiin nykyaikaisin sanavalinnoin.
Iltalehden saamien tietojen mukaan tulipalossa menehtyi talossa asunut keski-ikäinen mies. Hänen naispuolinen puolisonsa pääsi ajoissa ulos saatuaan apua ulkopuoliselta henkilöltä. Ulkopuolinen ihminen myös hälytti palomiehet paikalle.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Näyttelijä Martti Pennanen kuoli

87-vuotias Pennanen kuoli perjantai-iltana Tampereen Koukkuniemen vanhainkodissa.

Lukuisissa rooleissa näytellyt Pennanen tunnetaan muun muassa suorituksistaan elokuvissa Vodkaa, komisario Palmu, Jäniksen vuosi sekä Yhden miehen sota.Pennanen esiintyi myös näytelmissä kuten Lyhyet erikoiset ja Hänen olivat linnut.

Pennanen on palkittu Pro Finlandia -mitalilla ja Jussi-patsaalla. Hän ehti olla eläkkeellä vuodesta 1999.

Pennasta muisteli lauantain Aamulehdessä hänen kanssaan paljon töitä tehnyt näyttelijä-ohjaaja Jarno Hiilloskorpi.

- Hän teki jokaisen roolityönsä perusteellisesti ja ajatuksella. Hänen kanssaan näytellessä tunsi, että nyt tehdään yhdessä töitä, sillä hän otti aina huomioon vastanäyttelijät, Hiilloskorpi sanoi.


STT
Keveät mullat hällekin. Tänään tuulee muuten vuosi puolison mummon kuolemasta. 23. päivä on vuosi aura-autokolarista ja 26. päivä sitten äidin kuolemasta. Niin se ajan hammas pyörii...
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4948
Sijainti
Vantaa
Hiljaiseksi vetää tällainen idiotismi. Ei ole vastaavaa nähty useampaan vuoteen eikä tosiaan olisi kaivattu nytkään.:yuck:
Monikulttuurisuuden mukanaan tuoma lieveilmiö. Pitäisi pyrkiä löytämään ne syyt, jotka johtavat tuollaiseen ja pyrkiä poistamaan ne syyt, jos vain suinkin mahdollista.
 
Viimeksi muokattu:

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26884
Pitäisi pyrkiä löytämään ne syyt, jotka johtavat tuollaiseen ja pyrkiä poistamaan ne syyt, jos vain suinkin mahdollista.
:idea: Hiusten leikkaaminen kaljuksi pitäisi kieltää. Muuten kaljuuntuneille pitää määrätä peruukki.

Kyllä tuo sama jengi olis koossa, vaikkei Suomessa olis yhtään maahanmuuttajaa. Silloin ne vihaisi vaikkapa punatukkaisia tai maassamuuttajia.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Monikulttuurisuuden mukanaan tuoma lieveilmiö. Pitäisi pyrkiä löytämään ne syyt, jotka johtavat tuollaiseen ja pyrkiä poistamaan ne syyt, jos vain suinkin mahdollista.
Matalalla oleva rima on edelleen kannattimillaan ja ilmaakin oli välissä. Sinänsä erikoista, että niinkin pienestä välistä mahtui patjalle.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4948
Sijainti
Vantaa
Ei rikollisia tartte suvaita. Ainakaan ennen, kuin ovat tuomionsa kärsineet. Ja tuollaisia rikoksenuusijoita ei tartte suvaita koskaan.
Jos tuosta ajatuksesta lähdetään, niin silloin ei tarvitse suvaita ulkomaalaisia rikollisia. Kuitenkin ulkomaalaisia ei-rikollisia pitää suvaita. Mistä sitten erottaa rikollisen ulkomaalaisen ei-rikollisesta ulkomaalaisesta? Vedenpitävää tunnistuskeinoa kun ei ole. Toisaalta uusnatseja pitää silloin suvaita, kun eivät ole syyllistyneet rikoksiin.

Jos yksi tai muutama uusnatsi tekee rikoksen, niin silloin ei saa leimata koko yhteisöä. Aivan kuten ei saa leimata esim. somaliyhteisöä, vaikka somalit tekevät rikoksia suhteellisesti enemmän kuin kantaväestö.

Ehdotankin otettavaksi käyttöön samoja sääntöjä kaikille ja kaksoisstandardeista luopumista.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Helsingin Sanomat sanoi:
Insinööriajo uhkaa kallistua roimasti vuodenvaihteessa

Ajokortin saamiseksi ajettava insinööriajo kallistuu roimasti vuodenvaihteen jälkeen. Taustalla on liikenteen turvallisuusviraston Trafin tarjouskilpailu, johon osallistui vain yksi yritys.

Kilpalu tehtiin 18 maakunnassa, ja kaikkialla oli vain yksi ainoa tarjouksen tehnyt yritys, Ajovarma.

Yhdessa maakunnassa oli alun perin mukana toinenkin osallistuja, mutta se veti tarjouksensa myöhemmin pois.

Kun tarjouksia oli vain yksi, se oli hyväksyttävä. Ajovarman tarjous oli 40 prosenttia nykyhintoja korkeampi.

Liikenneministeriön liikenneneuvos Sabina Lindströmin mukaan Trafilla ei loppujen lopuksi ollut muuta mahdollisuutta kuin hyväksyä tarjous.

"Tästä keskusteltiin eduskunnan liikennevaliokunnassa ja olimme yhteydessä juristeihin. He tarkastelivat tilannetta monelta kannalta, mutta tulivat lopulta siihen johtopäätökseen, että tarjous on hyväksyttävä", Lindström kertoo.

Korotuksen myötä ajokokeen hinta noussee noin 15 euroa. Ajokoe maksaa nyt noin neljäkymmentä euroa, jatkossa arviolta 55 euroa.
Näin toimii yksityistäminen ja ulkoistaminen Suomessa:)
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Kaikkea sitä näkee ja lukee.

Kaksi 15-vuotiasta nuorta vahingoittivat postilaatikoita Honkajoen ja Karvian välisillä tieosuuksilla lauantain vastaisena yönä.

Nuorukaiset ajoivat traktoreilla kumoon useita kymmeniä postilaatikoita.

Samainen kaksikko vahingoitti samoilla alueilla postilaatikoita traktoreillaan myls viikkoa aiemmin lauantain vastaisena yönä.
Olivatkohan humalassa?
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös