Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '10-'11

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Poliisi varoittaa: Samsung-puhelimessa outo ominaisuus
Julkaistu: 26.12.2010 18:39

Etelä-Pohjanmaalla on ilmennyt outo "valepuheluongelma".

Etelä-Pohjanmaalla poliisi on saanut lukuisia yhteydenottoja erikoisen valepuheluongelman takia.

Poliisin mukaan he ovat saaneet ison määrän yhteydenottoja, joissa kerrotaan soitoista, jotka tulevat tuntemattomasta numerosta, ja puheluun vastatessa toisesta päästä ei ole kuulunut mitään.

Soitot ovat olleet joillekin henkilöille varsin kiusallisia.

Samsung-puhelimen omistajat eivät ole olleet tietoisia toiminnosta, josta he käyttävät nimitystä "valepuhelutoiminto".

Se on poliisin mukaan kyseisen uuden Samsung-puhelimen ominaisuus eikä puhelimen ohjekirjassa välttämättä ole ollut mainintaa tästä ominaisuudesta.

Poliisin tietojärjestelmään on kirjattu muutama rikosilmoitus ennen kuin selvisi soittojen aiheuttaja, joka on puhelin itse.

Haamusoittoja saavan henkilön tulee ottaa yhteys puhelimen myyneeseen liikkeeseen, jos ei löydä itse ominaisuuden poistomahdollisuutta.


Poliisin mukaan puheluja ovat yhdistäneet seuraavat tekijät: Varsin uusi Samsung-puhelin, jonka puheluhistoriaan jää merkintää tulleesta puhelusta ja soittoja tulee säännöllisesti.
No johan on! :rolleyes:
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26884
Tuosta tulee mieleen eräs edesmennyt sukulaiseni, jolla oli nenässä syöpä. Nenä poistettiin, kasvoihin istutettiin pari metallikuulaa ja se sai hyvin aidolta näyttäneen tekonenän, jonka sisällä oli magneetti pysyäkseen naamassa kiinni. Huumoripappa kun oli, tykkäsi pelotella kakaroita niistämällä nenäänsä siten, että nenä jäi käteen. Totesi sitten "oho" ja laittoi nenänsä johonkin metallitolppaan kiinni.

Missäköhän sen nokka nykyään killuu. Perhana ei kai ne ollu niin tyhmiä, että laittoivat sen arkkuun mukaan :mad:
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24273
Sijainti
lappeen Ranta
Mulla tulee noista "Jeesuksen naama milloin missäkin" -uutisista Pulmusten jakso, jossa Al Bundy hikoili Elviksen mallisen pläntin sohvaan.
 

Rentta

Well-known member
Liittynyt
22.7.2010
Viestit
6754
Sijainti
Täällähä mä
Kiinassa 20 kilometrin ketjukolari
27.12.2010 09:16

Kiinan maanteillä onnettomuudet ovat yleisiä suurista liikennemääristä johtuen. Kuvassa liikenneruuhka savusumuisessa Pekingissä.

Ainakin seitsemän ihmistä on kuollut ja 15 loukkaantunut valtavassa sadan auton ketjukolarissa moottoritiellä Guizhoun maakunnassa Lounais-Kiinassa, kertovat viranomaiset.

Suma sai alkunsa, kun kuorma-auto törmäsi bensa-asemaan. Pahimmillaan kolariajoneuvojen letkalla oli pituutta liki 20 kilometriä. Tilannetta pahensi entisestään sankka sumu.

Kiinan maanteillä kuolee joka päivä maan omien tietojen mukaan noin 200 ihmistä. YK:n alaisen Maailman terveysjärjestön WHO:n arvioiden mukaan oikea luku on kuitenkin vähintään 400 ihmistä päivässä.

[mtv3]

20km :eek!:
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
JEESUKSEN KASVOT ILMESTYIVÄT PISTAASIPÄHKINÄÄN!
Taivaallinen ohjelmisto bugittaa. Jeesus yrittää toista paluuta, mutta päätyy milloin perunalastuun, pullanmuruseen ja nyt pistaasipähkinään. Neitseellistä syntymää ei ole testattu n. 2000 tuhanteen vuoteen, joten pientä alkukankeutta on.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Eipä oo koskaan tullu nähtyä immenkalvoa, vaikka jonkinmoinen näppituntuma asiaan oiski.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Moderaattori on viimein saanut tarpeekseen Tampereen kaupungin lumihuollon tasosta?
Aivan keskellä Aamulehden etusivua nimittäin seisoi tänään:
Eilen kyllä paloi hermo kun vedettävä matkalaukku, vanha rakas Dunloppi upposi auraamattomien jalkakäytävien lumikerrokseen kuin uppotukki. Pispalan valtatiellä en muista käyneeni, mutta kai se on Aamulehteä uskominen.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Taivaallinen ohjelmisto bugittaa. Jeesus yrittää toista paluuta, mutta päätyy milloin perunalastuun, pullanmuruseen ja nyt pistaasipähkinään. Neitseellistä syntymää ei ole testattu n. 2000 tuhanteen vuoteen, joten pientä alkukankeutta on.
Tuolta linkin takaa löytyy uutisia Jeesuksen aiemmista ilmestyksistä Ikean vessan oveen, kalapuikkoon, mustelmaan, kitaraan ja juustoleipään.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4948
Sijainti
Vantaa
Nainen söi jouluateriallaan kahden viikon ruoat

Tuntuuko siltä, että ahmit jouluna liikaa? No, tämän seuraavan tarinan myötä omat joulusyömisesi saattavat tuntua pieneltä. Yhdysvalloissa New Jerseyssä asuva Donna Simpson söi jouluateriallaan nimittäin ruokaa saman verran kuin keskiverto ihminen kahdessa viikossa.

Simpsonin mässäily ei johtunut pelkästä jouluherkkujen himosta, vaan siitä että nainen haluaa itselleen maailman lihavimman naisen tittelin.

Jouluateriallaan Simpson söi herkkuja peräti 30 000 kilokalorin edestä. Aikaa aterian syömiseen hän käytti kaksi tuntia.

Simpson söi ateriansa aikana muun muassa kaksi yli kymmenen kilon kalkkunaa, kaksi kuorrutettua kinkkua, lähes 7 kiloa perunoita ja viisi leipää. Lisukkeina naisella kului muun muassa yli 2 litraa karpalosoosia ja lähes kymmenen kiloa kasviksia.

Jälkiruoaksi nainen söi vielä "salaatin", joka oli tehty vaahtokarkeista, tuorejuustosta, kermavaahdosta ja kekseistä.

- Syön mitä haluan, milloin haluan, mutta varsinkin tähän aikaan vuodesta annan todellakin mennä, Simpson totesi jouluateriastaan.
Noi Simposnit taitaa olla luonnostaan kovia syämään? Eiks Homerkin syönyt aika paljon? Mut hieno nainen, vois alkaa vaikka fanittaa häntä. :thumbup:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1341683/Donna-Simpsons-feast-The-30-000-calorie-Christmas-feast-eaten-worlds-fattest-mum-ONE-hour-sitting.html#ixzz19FVbIULn
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Daily Mailin linkistä poimittua:

A New Jersey woman who hopes to become the fattest woman in the world got 30,000 calories closer to her 1,000lb goal with a festive feast that could have fed dozens of revellers.
Onko tuo se amerikkalainen unelma?
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
Tulee mieleen se Simpsonien jakso, jossa Homer joutuu helvettiin ja tulee sidotuksi donitsinsyöttökoneeseen.

Varmaan aika samalla tyylillä toi täti syöny, että on kerenny kahdessa tunnissa valmiiks.
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
Palasin Donna Simpsonin tarinan äärelle sen jälkeen, kun ITG tuli lukeneeksi jotain väärin ja siinä sivussa paljastaneeksi, että täti on kahden lapsen yksinhuoltaja. Asia kävi kiinnostamaan ja selvisi, että muksut on kolme ja 14v. Great :rolleyes:.

Onhan se tietenkin mahdollista, että mä kuolen huomenna ja toi täti vetää kinkkua vielä kolmenkymmenen vuoden päästä. Mutta jos olisin toi 14v kakara ni saattaisin olla vähän kakat housussa, että koska äitin pumppu hirttää kiinni. Tulee mieleen sellanenkin ilkeä ajatus, että toi nuorempi on väännetty, siksi että sillä päästiin ennätystenkirjaan lihavimpana synnyttäjänä.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Palasin Donna Simpsonin tarinan äärelle sen jälkeen, kun ITG tuli lukeneeksi jotain väärin ja siinä sivussa paljastaneeksi, että täti on kahden lapsen yksinhuoltaja. Asia kävi kiinnostamaan ja selvisi, että muksut on kolme ja 14v. Great :rolleyes:..
Jotensakin erikoinen tapaus. Luin myös joitakin artikkeleita hänestä ja ihmeellinen maailmakuva niistä avautuu. Katsoo ammatikseen syömisen. Varmaan jotenkin ultimaattinen tila amerikkalaiselle. Faneja kun on ja mässäily rahoitetaan medialla.

Sääli noita kersoja. Nuorimmainen on varmasti laitettu alulle joillakin seminologisilla keinoilla, muuten tuskin on mahdollista kenenkään uittaa sinne mitään edes perunasäkki päässä silmiä sarkemästä.

Oi tätä ihmiskuntaa.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Voi helvetti. Päättäisvät nyt sitten että mikä maksuväline on halpa. :jaska:

Juuri kun on uutiset hävinneet siitä narinasta ja valituksesta, että kortilla maksaminen on niin kallista kauppiaille, kun on kaikenlaisia kuluja, niin nyt sitten näin :D

Käteinen ei enää käy kaikkialla
Tiistai 28.12.2010 klo 06.50

Yhtenä syynä ovat setelien ja kolikoiden käsittelyn kulut, joiden katsotaan tulevan kalliiksi.

Matkapojat-matkatoimisto toivoo asiakkaiden maksavan kortilla tai pankkisiirrolla.

- Käteisen käsittely vie aikaa, tilityksissä voi olla virheitä, ja menee käsittelykuluja. Tämä on myös turvallisuuskysymys, selittää talouspäällikkö Sirpa Nurmi.Myös esimerkiksi huoltoasemilla yleistyvät pisteet, joissa käteinen ei käy.

Lain mukaan yritys voi itse päättää, mitä maksuvälineitä se vastaanottaa. Tuttujen maksutapojen rajoituksista tulee kuitenkin kertoa selvästi.

Suomen Pankin mukaan suomalaiset käyttävät käteistä koko ajan vähemmän, mutta muutos tapahtuu hitaasti. Hieman yli 70 prosenttia ostoksista maksetaan kortilla. Suomen Pankin johtokunnan neuvonantaja Harry Leinonen kuitenkin katsoo, että käteistä käytetään yhä turhan paljon isoihin ostoksiin.

- Kulut maksaa viime kädessä kuluttaja, sillä maksamisen kustannukset valuvat tuotteiden hintoihin, Leinonen sanoo.
STT
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös