Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '10-'11

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Eri mieltä enemmistön kanssa Mariasta. Oisko niin, että monilta jää kyseisen haistattelijan hieno itseironia huomaamatta?
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Somalimerirosvolle 33 vuoden vankeustuomio USA:ssa

Keskiviikko 16.2.2011 klo 19.40

Somalialainen merirosvo sai keskiviikkona pitkän vankeusrangaistuksen Yhdysvalloissa.

Amerikkalaistuomari langetti yli 33 vuoden vankeustuomion kidnappauksesta Abduwali Abdukhadir Muselle.

Muse myönsi viime kesänä syyllisyytenä Maersk Alabama -aluksen valtaukseen vuonna 2009.

Hän oli ainoa eloonjäänyt kaappaaja valtauksessa ja sitä seuranneessa amerikkalaiskapteenin vapauttamisessa. Samat merirosvot olivat tiettävästi olleet osallisina kahden muun aluksen kidnappauksessa Somalian rannikolla.

Yhdysvaltain laivasto vangitsi Musen tulitaistelun jälkeen, kun hän ja hänen toverinsa yrittivät paeta pelastusveneellä kapteeni Richard Phillips panttivankinaan.

Kaapattu alus oli kuljettamassa ruokatarvikkeita.

Muse luovutettiin Yhdysvaltoihin ja kyseessä oli ensimmäinen merirosvoutta koskeva oikeudenkäynti maassa yli sataan vuoteen.

STT
Tässä vähän referenssiä tuon kolmoissurmaajan vankeuden pituuteen, tosin en nyt tiedä onks tuo yhdysvaltojen menetelmäkään välttämättä paras malli, että loppuiäks suljetaan telkien taakse, 33 vuodessa saattaisi joku tulla järkiinsä, ei ehkä kiven sisässä, mutta kuitenkin.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Kartingkeskuksesta vietiin kassakaappi ja tupakkaa Vantaalla
HS.fi
Vantaa
Eilen kello 21.14
Vantaan Kiilassa sijaitsevasta sisäkartingkeskuksesta vietiin keskiviikon vastaisena yönä kassakaappi ja tupakkaa.

Poliisin mukaan sisälle kiinteistöön oli päästy vääntämällä ovi auki. Poliisilla ei tällä haavaa ole tietoa tekijästä tai tekijöistä. Poliisi tutkii asiaa varkautena.
http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/kartingkeskuksesta_vietiin_kassakaappi_ja_tupakkaa_vantaalla/

Vähän haiskahtaa eräälle vanhalle tutulle, mutta ei nyt mennä vannomaan...
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Suomen vaaleihin vaalitarkkailijat
Hyvä Suomi!\o/ Kerta se on ensimmäinenkin.
Kait siellä muutakin mätää on, kuin juopuneiden äänestyskielto:

Esimerkkinä käy näistä "karnevaalisarjan" asiakirjoista vaikkapa Helsingin Roihuvuoren äänestysalueen (43 D) dokumentti, jonka mukaan pelkästään äänestysprosentiksi tulee 146 %. Pöytäkirjan muiden lukujen järkevyydestä puhumattakaan.

Silmiinpistävän useasta pöytäkirjasta löytyy enemmän ääniä kuin äänestäjiä. Vaikka luvut eivät stemmaa äänimäärien ja äänestäjien välillä, ei sitä ole kirjattu asianomaiseen sarakkeeseen huomioksi yhdessäkään Helsingin pöytäkirjassa, vaikka sitä varten lakisääteinen sarake on olemassa.

Pääosassa pöytäkirjoista hyväksyttyjen äänien, hylättyjen äänien ja ehdokaskohtaisten äänien luku määrinä eivät myöskään stemmaa. Eräissä pöytäkirjoissa ei ole edes täytetty oleellisia lukuja. Niitä asiakirjoja jo pelkästään on 22.2 % tämän vaalipiirin pöytäkirjoista.
http://www.oxpaha.fi/politiikka.html
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
HS sanoi:
Pohjois-Korean virallisen historiankirjoituksen mukaan Kim syntyi sissileirissä Paektu-vuorella. Historioitsijoiden mukaan Kim syntyi kuitenkin todennäköisesti Neuvostoliitossa, missä hänen isänsä oli sotilaskoulutuksessa.

Paektu on tulivuori, joka ei ole toiminut liki vuosisataan. Viime aikoina vuori on kuitenkin herännyt eloon, ja mahdollisen purkauksen pelätään tuhoavan Kimin syntymäpaikan.
Jos se Paektu- tulivuori purkautuessaan tuhoaa Kimin syntymäpaikan, niin vahingot voivatkin tulivuorenpurkauksesta olla suurimmat entisessä Neuvostoliitossa..
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös