Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '10-'11

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

JVR

Banned
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
2963
Vähän kaksipiippuinen juttu, jos voimaa olisi käytetty heti kerralla runsaasti, niin kyllä siitä helvetinmoinen äläkkä olisi noussut.
Eikös se nyt aika voimankäyttöä oo kun poliisi lyö useaan kertaa pampulla ja antaa kaasua? Etälamauttimet tässä ois tarvinnu... taisivat antaa sähköä vasta kun äijä oli maassa.
 

Moss

melkein mestari
Liittynyt
27.1.2008
Viestit
1546
Eihän noin iso mies taltu jos vain reisille mätkitään, suuttuu vain enemmän. Niskaan jos olisivat uskaltaneet kokeilla, niin olisi saattanut pudotakin.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Eikös se nyt aika voimankäyttöä oo kun poliisi lyö useaan kertaa pampulla ja antaa kaasua?
Vaikuttaa lähinnä härnäykseltä, joka provosoi sienikauppiasta lisää. Ei ollu tilanne oikein poliisin hallinnassa. Komiikkaa videossa oli kosolti enemmän kuin poliisit-sarjassa yhteensä. Tuossa kun se katkaisee harjan, niin yks poliiseista heittäytyy jo taakse maihin. Sit tuo poliisin käskytys, samalla epävarmasti pampulla tökkien. Neljä miekkamiestä rivissä. Ja tuo harjalla taustatukea antava poika. Tais lopussa vielä tulla turvaamaan poliisin selustaa poimimallaan pampulla. Varsinainen etusivun uroteko. Enemmän häiritsi poliisin toimintaa.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Tuohan on parasta mahdollista vankeinhoitoa. Vanki oppii työnteon autuuden ja voi maksaa ainakin osan aiheuttamistaan kustannuksista ja mahdollisia korvauksia. Avovankilassa nyt muutenkaan kovin suuria rikollisia ole. Eiköhän tuohon kuitenki joku roti saada, ettei tartte kadehtia.

Lehti: Vanki tienaa vartijaa enemmän - ”Tottakai sapettaa”

Keravan vankilan avo-osastolla vanki voi tienata jopa vartijaansa enemmän. Keravan vankien on mahdollista tienata lumi-, metsä- ja peltotöitä tekemällä tai vaikkapa laitoshuollossa. Vankilan luottamusmies Risto Nieminen kertoo Länsiväylä-lehdelle, että vankien on mahdollista tienata vankilassa enemmän kuin mitä he rikoksillaan tienaavat.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/109507-lehti-vanki-tienaa-vartijaa-enemman-”tottakai-sapettaa”
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Berlusconin epäilty teiniprostituoitu sai satojentuhansien luksuslahjat

Maanantai 21.2.2011 klo 12.56

Rubyna tunnetun Karima El-Mahrougin väitetään saaneen Silvio Berlusconilta yhteensä yli 200 000 euron edestä arvotavaroita.
Silvio Berlusconin väitetään antaneen seuralaiselleen arvokkaita lahjoja.
Silvio Berlusconin väitetään antaneen seuralaiselleen arvokkaita lahjoja. (EPA)

Syyttäjien mukaan Italian pääministeri Silvio Berlusconi on lahjoittanut prostituutiokohun keskiöön nousseelle teinitanssija Karina El-Mahrougille yli 200 000 euron arvolahjat.

Ruby Rubacuorina tunnettu marokkolaiskaunotar on väitteiden mukaan kertonut tutkijoille saaneensa Berlusconilta muun muassa kaksi Rolex-kelloa, Versacen kenkiä, timanttikaulanauhan ja turkisstoolan. Seksiostosta syytteen saaneen ministerin kerrotaan myös luvanneen ostaa naiselle Audi R8-urheiluauton.

Vuoden 2010 ystävänpäivänä Berlusconi puolestaan muisti Rubya "heidän ensimmäisen tapaamisensa kunniaksi" Valentinon suunnittelemalla mekolla, joka oli koristeltu Swarovskin helmillä.

Berlusconin on väitetty ostaneen seksiä 17-vuotiaalta marokkolaiselta yökerhotanssijalta. Ministeri itse kiistää epäilyt seksin ostamisesta alaikäiseltä.

- On absurdia ajatellakin, että maksaisin seksistä. Sellaista ei ole koskaan tapahtunut, useiden seksiskandaalien ryvettämä Silvio Berlusconi kommentoi tammikuussa.

Häntä syytetään myös virka-aseman väärinkäytöstä.

Oikeus aloittaa syytteiden käsittelyn 6. huhtikuuta kolmen naistuomarin voimin.

IL
Politiikoilla on kumma tapa ajatella (suomessakin keskustan vaalirahahommat), että osapuolet toimivat omasta halustaan niinkuin toimivat ja lahjuksilla ei ole mihinkään mitään vaikutusta.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Politiikoilla on kumma tapa ajatella (suomessakin keskustan vaalirahahommat), että osapuolet toimivat omasta halustaan niinkuin toimivat ja lahjuksilla ei ole mihinkään mitään vaikutusta.
Sinänsä seksin osto on vähän veteen piirretty viiva. Jos antaa rahaa niin tilanne lienee selkeä, mutta lahjojen kanssa lienee vähän niin ja näin ellei suorainaisesti seksiä vastineeksi vaadita.

Enemmän mä ihmettelen kun tuo Berlusconi on valittu vaaleilla uudestaan ja uudestaan. Kaipa ne italialaiset kokevat turvalliseksi äänestää tuttua rosvoa.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26881
Vaikuttaa lähinnä härnäykseltä, joka provosoi sienikauppiasta lisää. Ei ollu tilanne oikein poliisin hallinnassa. Komiikkaa videossa oli kosolti enemmän kuin poliisit-sarjassa yhteensä. Tuossa kun se katkaisee harjan, niin yks poliiseista heittäytyy jo taakse maihin. Sit tuo poliisin käskytys, samalla epävarmasti pampulla tökkien. Neljä miekkamiestä rivissä. Ja tuo harjalla taustatukea antava poika. Tais lopussa vielä tulla turvaamaan poliisin selustaa poimimallaan pampulla. Varsinainen etusivun uroteko. Enemmän häiritsi poliisin toimintaa.
Tuskin olisi missään Poliisit-sarjassa tai Poliisi-tv:ssä näytetty tuollaista episodia :D Veikkaisin, että olisi ollut ihan poliisien toimintasäännönkin mukaista, että olisivat odottaneet jo lähellä olevia apuvoimia, koska eihän mies näyttänyt aiheuttavan välitöntä vaaraa sivullisille tai poliisillekkaan ennen pamputusta. Tekstien perusteella tuota tilannetta ennen erimielisyyttä oli ratkottu ainoastaan puhumalla. Sais vissiin kerätä pois nuo pamput poliiseilta.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4946
Sijainti
Vantaa
Laaja kansalaisliikehdintä Libyassa epävakauttamispyrkimyksiä vastaan.

17.02.2011

Kansanjoukot Libyan kaupunkien ja maaseudun itsehallintoalueilla järjestivät keskiviikkona mielenosoituksia, joissa tuomittiin epämääräisten ja rikollisiksi luonnehdittujen joukkioiden maan epävakauttamiseen tähtäävä toiminta.

Mielenosoittajat kantoivat julisteita ja banderolleja, joissa luvattiin täysi tuki Libyan arabisosialistiselle Jamahiriya-vallankumoukselle ja maan johtaja Muammar Gaddafille ja tuomittiin ankarasti ulkoisten imperialististen tahojen provosoimat yritykset horjuttaa Libyan sisäistä vakautta.
Tämä artikkeli tulee lähteestä Kominform.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Demari: Yliluutnantti nimitti Halosta kommunistinaiseksi

Tiistai 22.2.2011 klo 04.36

Puolustusvoimien yliluutnantti piti arveluttavan poliittisen palopuheen Vekaranjärven varuskunnassa, kertoo Uutispäivä Demari.

Lehden mukaan yliluutnantti puhui pari viikkoa sitten ampumaharjoitusten yhteydessä 80 varusmiehelle.

- Nyt puolustusvoimien ylipäällikkönä on kommunistinainen, joka on toiminut Setassa. Sellainen ei käy puolustusvoimien komentajaksi, yliluutnantti luennoi Uutispäivä Demarin mukaan.

Lehti on saanut tiedon puheesta sen kuulleelta varusmieheltä. Neljä muuta varusmiestä on vahvistanut puheen sisällön.

Karjalan prikaatin komentaja, prikaatikenraali Timo Kivinen toteaa, että julkisesti tapahtuva palveluksessa olevan sotilaan mielipiteen ilmaisu ei ole hyväksyttävää. Kivisen mukaan ylipäällikön julkinen arvio on erityisen tuomittavaa. Kivinen kertoo, että yliluutnantin tapaus tutkitaan.

STT
Sellainen uutinen.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Voi jessus, mikä "uutinen" ja otiskointi. Kyseisen "toimittajan" mielestä pitäisi varmaan säätää laki tuostakin, että jos ei muuten niin sitten pakolla tasa-arvoiseksi :confused:

Tasa-arvo ei toteudu steriloinneissa

julkaistu tänään klo 06:12, päivitetty tänään klo 06:14

Steriloinnit ovat vähentyneet Suomessa merkittävästi. Vielä vuonna 2000 sterilointeja tehtiin yli 10 000, mutta viime vuosina niiden määrä on pudonnut alle 4 000:een. Sterilointeja tehdään huomattavasti enemmän naisille kuin miehille.

Sterilointien määrä on laskenut tasaista tahtia koko 2000-luvun. Toimenpidettä on vähentänyt etenkin lapsen saaminen yhä myöhemmällä iällä, mutta myös erilaisten ehkäisykeinojen, kuten naisten hormonikierukan yleistyminen. Suomessa ollaan kuitenkin kaukana tasa-arvosta, koska steriloitavana käy enemmän naisia kuin miehiä.
Esimerkiksi Tanskassa puolet steriloinneista tehdään miehille ja Hollannissa jopa valtaosa. Suomessa vielä katsotaan, että lisääntymis- ja seksuaaliterveys on naisten hommaa ja palvelut on suunnattu pääasiassa naisille, tutkimusprofessori Mika Gissler Terveyden ja hyvinvoinninlaitokselta sanoo.

Eniten sterilointeja tehdään 35 - 39-vuotiaille naisille. Gisslerin mukaan olisi aika miettiä, kuinka miehet saadaan osallistumaan ehkäisyyn nykyistä paremmin. Keinoina voisi käyttää valistusta ja tiedottamista steriloinnista.

- Sterilointitoimenpide on paljon helpompi miehille kuin naisille, ja lääketieteellisestikin miehiä kannattaisi steriloida mieluummin kuin naisia, Gissler painottaa.

Urologi: Miesten innostus laskenut
Toissa vuonna Suomessa steriloitiin yli 2 500 naista ja miehiä yli tuhat vähemmän. Urologian dosentti, Erkki Rintala Helsingin yliopistollisesta keskussairaalasta kertoo huomanneensa, että viime aikoina miesten kiinnostus sterilointiin on vähentynyt.

Syynä voi olla julkisen terveydenhuollon pitkät jonotusajat, mutta myös pelko miehisyyden menettämisestä, arvioi Rintala.

- Jos tulee myöhemmin ongelmia, parinvaihtoa tai lapsi kuolee, niin sitten on aika vaikeaa, kun on putket pistetty poikki. Niitä on vaikea liittää yhteen. Kyllähän teoriassa on mahdollista tehdä mikroskooppinen leikkaus, mutta tulokset eivät kuitenkaan ole kovin hyviä.

Rintalan mukaan putket yhdistävän uusintaleikkauksen jälkeen noin 30 - 35 prosenttia operoiduista mieheistä pystyy siittämään ja saamaan lapsia.

Julkisella puolella sterilointi ei kuulu hoitotakuun piiriin. Rintalan arvion mukaan HYKSin sterilointijonossa voi tätä nykyä vierähtää puolestatoista vuodesta kahteen vuoteen. Itse toimenpide on kuitenkin nopea ja ohi noin tunnissa.

- Se on itse asiassa helppo toimenpide. Joskus puhutaan, että voi tulla lounastauolla tekemään, mutta ei se ihan niin nopea ole kuitenkaan, Rintala sanoo.

YLE Uutiset / Mari Mäkinen
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös