Matkakuume!

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Alun perin oli tarkoituksena vierailla kaverin kanssa Raumalla juuri tänä viikonloppuna, mutta velvollisuudet estivät. Ensi vuonna uusi yritys.
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Kotimatka koittaa runsaan parin viikon päästä. Ensin lautalla Saksaan ja sieltä suurinpiirtein tuota reittiä himaan. Toki matkareittiä muutetaan jos reisun päällä siltä tuntuu.


 

Örfil

Guest
Taltuttelemme matkista Pärnussa.

Vaimo ollut kerran aiemmin, mulle eka keikka tänne. Pitkään jo houkutteli että tehdään tänne pikaloma. Nyt hääpäivän juhlistamiseksi se sopi just passelisti.

Ihan kiva paikka jo lyhyen tutustumisen perusteella :ahem:

Lähdettiin 11:00 oma auto mukana Xpressillä H:gistä ja siitä sitten suhattiin Fiiulla tänne Pärnuun. Mukana on molemmat koirat ja alun pelko että kuinka se reissaaminen sujuu niiden kanssa laivalla oli turhaa: vallan mainosti sujui!

Kelitkin sattuu suosimaan Suomesta Viroon saakka aivan täydellisesti tällä hetkellä. Syötiin ulkona n. klo 19:00 ulkoterassilla (varjossa) ja ei puhettakaan että olis ollut viileetä, coolia oli tosin ;) Raflaan sai tuoda dogit terassille ja tilauksen yhteydessä tarjoilija kysyi että "mitäs koirat ottaa, tuonko vaikka vesikupit" :ahem: :thumbup: Mahtitarjoilu aivan pikkumestassa!

Huomenna naisväki aamulla Ilusalongissa, isukki jatsaillee pitkän lenkin doggien kanssa samaan aikaan. Sitten porukalla syömään, tsekkaillaan sitä sun tätä. Iltaohjelma auki.

Lauantaina 18:00 lautalla Tallinnasta takas kotiin ja arkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Alppu ja Jusban jo odottelevatkin vieraita.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Mielestäni toisten majoittumispaikoista ei ole suotavaa hassutella. Koska ja niin.
 

Örfil

Guest
Bongasin reissussa itsensä Batmanin veneen - kuva vähän varjoinen, mutta tunnistus on 100% :ahem:

Etenkin peräosan siivet, peräsuuttimet jne... - varma tapaus
 
Ylös