Matkakuume!

Makkonen

Guest
Niillä hoodeilla on tullu pari kertaa lorvittua lokakuussa. Ihan mestaa paikkaa, ei kai siinä.
Ei siellä kyllä kuumuudesta joudu näin tammikuussa kärsimään.


Puerto Banuksen sataman vieressä majailen. Tänään uima-aaltalla tuli jopa lämmin vaikka uimaan ei sentään voinut mennä. +20 taisi olla päivän maksimit.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Burbia mitä miten niin burbia ei en ole myynnissä ENKÄ ole elektroniikkavehjaskaan että siitä lähetään.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Eipä nyt sekoilla vaan keskitytään aiheeseen joka on elektroniikkavehjakset ja niiden myynti.
 

Örfil

Guest
Huh hei, täällä ollaan. Eka päivä lojuttiin kahteen otteeseen lähirannalla. Päivärytmi vielä vähän sekaisin. Ilta huristeltiin mopotaksilla vähän pidemmälle ja syötiin hyvin. Tehnyt jo nyt parisuhteelle eetvarttia kun saatu olla kaksin ilman häiriötekijöitä tiistaista lähtien. Bungalowi on ihan jees, paitsi ettei vessa toimi ja kattovalo sammuu vain ruuvaamalla polttimo irti :D No, pikkujuttuja... Voi tätä lämmön määrää, tuoksuja ja perkeleellisen hyvää safkaa! Aamuisin vesi on niin matalalla että saa kahlata 200 metriä että voi uida, iltapäivällä vesi on kaulaa myöten jo rannasta. Ja on lämmintä kuin fan. Parasta täällä on rauhallinen meno, ei huoria katukuvassa ja muutenkin ystävällinen meininki. Mii laik veri mats. Avioelämäkin kukoistaa kuin olis häämatkalla taas ;) Matkapuhelinverkkoon pääsi nyt vasta aamuyöstä, mutta hotlan wlanin sai toimimaan jo tullessa. Eli whatsuppi ainakin toimii ja se on ilmaista. Vanhaa Jallulehden otsikko lainatakseni: Thaimaa on hyvä nhaimaa ;) Karttiradalle pitäis eksyä loppuviikosta. Pakkohan se on käydä kokeilemassa. Perse kesti muuten hyvin 10 tunnin lentomatkan, vaikka jännitti että alkaako säryt heti. Voisi sanoa että toissa talven myrkyt teki tehtävänsä ja ukko on liki entisellään. Elämä on ihmisen parasta aikaa, sanoi Nykäsen Masa.

Terveiset siis kaikille täältä Ao Nangista :)
 

Örfil

Guest
Tänään pitkähäntäveneellä lähisaarelle. Vielä kun saisi tuon vaimon hereille...nälkä, tahtoo aamiaiselle.
Kello on muuten sitten täällä + 5 tuntia edellä, siksi "omituiset" postausajat.
 
Viimeksi muokattu:

Vilperi

Välimallin jätkä
Liittynyt
20.7.2001
Viestit
4593
Sijainti
Tampere
Eipä racer taida nyt tällä erää toteutua toi möötte foorumilaisten kesken, vaikka suht lähellä pidänkin majaa koh lantalla. Mutta hauskaa reissua teille!
 
Ylös