Kimi Räikkönen - Mies joka tietää mitä tekee - kaudella 2012

vmjs

Well-known member
Liittynyt
9.7.2003
Viestit
903
Lievä OT.

Jos jotain kiinostaa katsella tuota Kimin kelkkailua (ja jännätä meneekö luita poikki ennen kun on päässyt Lotuksen rattiin) niin tuo kisa näkyy tulevan huomena MotorsTV:ltä 21:15 alkaen.

SWATCH SNOWMOBILE FINAL
Truly the Formula One of the snow! 24 teams face off on a circuit based in the heart of the Austrian ski resort of Saalbach-Hinterglemm, which is transformed into the Monaco of the Alps for the occasion.
Tämmönen löytyy: Stream
 

Loko

Ajatusrikollinen
Liittynyt
27.5.2011
Viestit
1325
Sijainti
Tampere
Ei sillä että Grosjeankaan mikään mittari olisi näin vähäisellä F1-kokemuksellaan, mutta pidemmässä juoksussa varmasti vertailukelpoisempi kuin Petrov tai Senna.
GP2-autosta F1:een hyppääminen taitaa kuitenkin olla vauhdin puolesta kohtalaisen helppoa. Enempi viime vuosien tulokkailla on ongelmia ajaa kilpaa muita vastaan ts. rytissyt on.

Aikanaanhan F3000:sta tulijat oli totaalisen hukassa, kun sitä autoa piti ajaa niin eri tyylillä kuin ykköstä. Silloinhan oli puhetta, että F3000-kausi jopa haittaa menestystä ykkösissä verrattuna F3-luokkaan.
 

Jellinek

Banned
Liittynyt
27.1.2010
Viestit
6719
Sijainti
Tiimarin tasavalta
Häkkinen lyttää Räikkösen paluun

Automaattisesti käännetty pätkä artikkelia:
Kimi Räikkönen on palannut. Mutta hänen maanmiehensä ei usko häntä. - Hän saa todella, todella vaikeaa, sanoo Mika Häkkinen . Häkkinen voitti maailmancupin vuonna 1998 ja 1999 , hän lähti ja oli nälkäinen comebackin. Tämän hän teki ilman suurta menestystä DTM . Hänen maanmiehensä ja seuraajansa Kimi Räikkönen jätti ...
http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=sv&tl=fi&u=http://article.wn.com/view/2011/12/05/h_kkinen_s_gar_kimi_r_ikk_nen/
Alkuperäinen artikkeli:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/motor/formel1/article14032041.ab

-Taitaa vaan hurreja käydä kateksi, kun ei heillä ole yhtään F1-mestaria eikä tällä hetkellä edes kuskia koko sarjassa.
 

Vertti

Well-known member
Liittynyt
16.3.2008
Viestit
1533
Sijainti
Helsinki
No voi helkutti! Sehän tästä olis vielä puuttunut, jos Kimin paluu olisi kaatunut johonkin typerään onnettomuuteen jossain typerässä kisassa. Varmaan viimeinen formulasirkuksen ulkopuolinen kisa, mihin Kimi sai osallistua seuraavaan kahteen vuoteen.
 

Leo

User
Liittynyt
14.1.2008
Viestit
530
Sijainti
Location
Kävi jo ennen kisaa mielessä, että kuinka tässä käy. Lotus Renoolla on nyt niin huono tuuri päällä, että Räikköseltä voi mennä vieleä niskat nurin ennen ensimmäistäkään testiä.

Ehdotankin, että Kimi käyttäisi tulevat kuukaudet kypärää ihan vain varmuuden vuoksi.
 

mustakaari

"Se on juurikin näin"
Liittynyt
15.1.2001
Viestit
6788
Sijainti
Rysälä
Jos jotain kiinostaa katsella tuota Kimin kelkkailua (ja jännätä meneekö luita poikki ennen kun on päässyt Lotuksen rattiin) niin tuo kisa näkyy tulevan huomena MotorsTV:ltä 21:15 alkaen.
No, oliko jännää? Saitko orkut? :dunno:

Onneksi ei käyny pahemmin, mutta tuollaiset lausumat ketutti jo ennen tapahtunutta.
 

Loko

Ajatusrikollinen
Liittynyt
27.5.2011
Viestit
1325
Sijainti
Tampere
Viimeksi muokattu:

Makkonen

Guest
Se nyt vaan on fakta, että kelkkarälläys on pirun vaarallista touhua. Vehkeet on turvallisisuudessa samaa luokkaa kuin 70-luvun katupyörät limitillä ajettuna.
Kimi Räikkönen on satuttanut vasemman kätensä Swatch Snow Mobile -moottorikelkkakilpailussa Itävallassa.

Räikkönen ajoi mutkaan liian nopeasti, jolloin hänen moottorikelkkansa kaatui ympäri. Rytäkässä Räikkönen loukkasi kättään, mutta Kimin tallin Lotus F1 Teamin tiedotteen mukaan vamma ei ole vakava.

- Kimi kaatui moottorikelkkakilpailussa Itävallassa tänään, mutta hän on täysin kunnossa. Puhuimme juuri Kimin kanssa. Ei ole mitään huolenaihetta, hänellä on vain kipeä ranne. Hän saattaa käydä tarkastuttamassa sen uudestaan maanantaina, mutta siinä kaikki, Lotus F1 Team tiedotti lauantai-iltana.

Italialaisen Omnicorse.it-nettisivuston mukaan suomalaistähden kädessä olisi haava.

- Yhden lääkäreistämme täytyi mennä Kimin luokse. Hänellä on syvä viiltohaava vasemmassa kädessään. Varotoimenpiteenä on parempi, ettei suomalainen jatka Swatch Snow Mobile -kilpailua, tapahtuman järjestäjä Andy Werning sanoi Omnicorse-sivuston mukaan.
Että näin.
http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/2011/12/1458067/kimi-raikkonen-loukkasi-katensa-moottorikelkalla
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Jotenkin tämä oli arvattavissa... Luulisi Lotuksen kerrasta oppineen, ettei näitä rämäpäitä kannata päästää hassuttelemaan tuntemattomien laitteiden kanssa. Toivottavasti tämä ei nyt vaaranna mitään preseason-testejä.
Tarkoititko "tuntemattomilla laitteilla" tuntemattomia laitteita Sinulle? Vai ex-Renault`lle? Vai kenelle?

nääs
 
Viimeksi muokattu:
Ylös