Liittynyt
9.8.2011
Viestit
5615
En kyllä pidä Alonsosta laisinkaan, mutta ensimmäistä kertaa tunsin tänään pientä myötätuntoa Alonsoa kohtaan. F1:ssä kaikki on tosi pienestä kiinni. Alonso olisi ihan hyvin voinut voittaa vuosien 2007, 2010 ja 2012 mestaruudet ja olla tänään 5-kertainen mestari.
No, hänellä oli toisaalta valtavasti tuuria mestaruusvuosinaan pahimpiin kilpailijoihinsa ja tallitoveriinsakin verrattuna. Suurten lukujen laki sanoo, että kaikki mikä on tuuria keskimääräistyy ennemmin tai myöhemmin.

2828
Olisi kyllä kruunannut tuon tilanteen kun olisi jyrännyt jonkun verkkoaidan läpi ja raahannut sitä radalla muutaman suoran verran :alppu:
:D:D

En itsekkään kisan aikana huomannut aitaa, mutta äsken MTV3n puolella tulleesta uusintalähetyksestä tuon aidan bongasin.

Felix

Well-known member
Liittynyt
12.7.1999
Viestit
1258
Ilman suljettua porttia Kimi olisi tainnut tehdä mahdottomasta mahdollisen eli olisi ajanut kaikki kauden kilpailukierrokset. Hävisi seikkailussa sen verran aikaa, että jäi lopulta kierroksella.

Sue_me

Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Eiköhän se enkka tullut kuitenkin jo himaan.

Cmoney

Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13749
Määrällisesti joo kun enempi kisoja mutta Schumi ajoi 10 vuotta sitten aivan kaikki kisakierrokset eli ei jäänyt missään kierroksella kärjestä.
E: kaikkiaan Schumi ajeli 23 kisaa putkeen kaikki kierrokset 01 syksystä - 03 kevääseen.

21
Nyt jos tulkitsin tilastoja oikein, niin samalla logiikalla Kimi olisi nyt ajanut 28 kisaa putkeen maaliin, joista 27 kaikki kierrokset (eilistä siis lukuunottamatta). Jos siis otetaan mukaan kausi 2009. Yhteensä Kimi ajoi siis noissa 27 kisassa 1585 kierrosta.

Kimin suoritukset kauden 2009 lopussa (viimeinen ensiksi jne)

27848
Kimi ja Schumi eivät ole pleikkarisukupolvea ja sen kyllä huomaa.

Mangelo

Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Ensi kaudella varaportit on auki:

- Visiirini oli niin likainen ja huurussa, etten nähnyt kunnolla. Siinä kohtaa missä ajoin ulos, radalle pystyy palaamaan varavarikon portin kautta. Tein tämän jo vuonna 2001, jolloin portti oli avoinna. Nyt joku oli kuitenkin sulkenut sen. Ensi kaudella pidän huolen siitä, että se on auki, Räikkönen selvitti Autosportille.