Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '11-'12

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Vieläpä yks linkki huippusuosituksi osoittautuneesta aiheesta:

Venäjä haluaa muutosta
Ivan Ivanovits meni äänestämään. Ensiksi tarkastettiin henkilötodistus, sitten annettiin änestyslippu, mik välitömästi leimattiin ja vaalivirkailijan toimesta oltiin pudottamassa uurnaan. Ivan yritti aukaista äänetyslipun, mutta vaalivirkailijat estivät sen, koska äänestyssalaisuus on ehdoton.
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Heh, Yle:
Silja Serenade joutui odottamaan myrskyn laantumista tunteja

Kuva: Jyrki Lyytikkä
Myrsky on sotkenut matkustajalauttojen liikennöntiä. Tukholmasta tulleen olleen Silja Serenaden saapuminen Helsinkiin myöhästyi yli viidellä tunnilla.
Aamukymmeneltä saapuvaksi merkitty alus oli pysähtynyt ennen Helsinkiä odottamaan sään laantumista. Kapean Kustaanmiekan läpi ja satamaan Serenade pääsi vasta puoli neljän maissa iltapäivällä.
Samalla reitillä ja aikataululla liikennöivä Viking Gabriella sen sijaan uhmasi tuulia ja saapui Helsinkiin normaalisti.
Useat alukset ovat joutuneet tänään turvautumaan hinaajiin satamien läheisyydessä eikä myöhästymisiä ole vältetty.
Helsingin edustalla puhalsi aamupäivällä yli 20 m/s tuuli, iltapäivällä tuuli on kuitenkin laantunut.
Tuosta saa vähän sellaisen kuvan, että Siljalla ei "uskalleta" tehdä hommia. Oikeastihan tuossa erottavana tekijänä on se, että Gabriella on 30m lyhyempi laiva, eli se kääntyy paremmin siinä väylässä.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Tätä ei kai vielä uutisoitu forumilla. Onnea Kärkkäiselle!

Skepsis ry on myöntänyt vuoden 2011 Huuhaa-palkinnon Tavarataloketju J. Kärkkäiselle ansiokkaasti valtavirrasta poikkeavan Magneettimedia-lehden kustantamisesta


Ensimmäistä kertaa Suomessa on ilmaisjakelussa oleva mainoslehti valjastettu näin vahvasti uskomuslääkinnän, salaliittojen sekä virheellisen ja näennäistieteellisen tiedon levittämiseen.

Magneettimedian toimittajat ovat erikoistuneet mielikuvituksellisten tarinoiden kirjoittamiseen. Lehden toimitukselta puuttuu paitsi taito lähdekritiikkiin, myös halu pysyä hyvissä journalistisissa käytännöissä.

Magneettimedian artikkelit ovat lähinnä uutisiksi naamioitua uskomushoitojen mainontaa sekä mielikuvituksellisia salaliittoja kehitteleviä kolumneja. Erityisen valitettavaa on, että lehti antaa täysin väärän kuvan uskomushoitojen vaikutuksista.

Skepsis ry:n mielestä yleisön on voitava odottaa ilmaisjakelulehdiltäkin vastuuntuntoa sisällön suhteen, erityisesti silloin, kun liikutaan niinkin tärkeän aihepiirin kuin terveyden parissa.
http://www.skepsis.fi/Toiminta/HuuhaajaSokratespalkinnot/Huuhaapalkinto2011.aspx
http://www.magneettimedia.com/
 
Viimeksi muokattu:

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Hyvä Suomi, taas yks tilastokärkisija.

Sunnuntaisuomalainen: Suomi kärkisijalla lasten tapoissa länsimaissa

Helsingin Sanomat

Suomessa surmataan eniten lapsia länsimaissa, kertoo Väli-Suomen median Sunnuntaisuomalainen.

Kun meillä kuolee viisi lasta 100 000 lasta kohden vuosittain, on esimerkiksi Ruotsissa luku vain 0,6.

Maamme on korkealla sijalla erityisesti alle vuoden ikäisten lasten kuolemaan johtavissa pahoinpitelytilastoissa. Vanhemmat pahoinpitelevät jollain tavalla arviolta noin 50 000 lasta vuosittain.

Lapsen surmaa useimmiten mielenterveysongelmista kärsivä äiti.

Lastenpsykiatri Anne Kauppi johtaa tutkimusprojektia, jonka mukaan noin 200 lasta menetti henkensä vanhempiensa käsissä vuosina 1970–1994.

Kauppi kahlasi tutkimusta varten liki 300 kuolintodistusta, kuulustelu- ja oikeudenkäyntipöytäkirjoja, mielentilatutkimuksia ja muita terveydenhuollon ja sosiaalitoimen asiakirjoja.

Riski kuolla omien vanhempien käsiin on vähentynyt merkittävästi puolen vuosisadan aikana.

"Sosiaali- ja perhetyöllä on saatu paljon aikaan. Myös masennusta osataan hoitaa aiempaa paremmin", kertoo lastenpsykiatri Anne Kauppi Sunnuntaisuomalaisen haastattelussa.

Silti verkosto pettää jossain vaiheessa. Useat tutkimuksessa mukana olleet äidit olivat ilmoittaneet, etteivät halunneet olla vauvan kanssa yksin.

"He olisivat tarvinneet konkreettista apua. Äitejä – ja perheitä – ei saa jättää ilman tukea."

Viime vuosina lastensurmatapausten määrä on lähtenyt taas nousuun. Ikäviä uutisia on kirjattu ylös tänäkin vuonna esimerkiksi Kouvolassa ja Tyrnävällä.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Lisää Venäjän vaaleista:
Kreml lupaa tarkistaa kaikki väärennökset: tarina ei kerro onko kyseessä sittenkin vain väitettyjen ulkomaisten väärennösten selvittäminen. Uutta tietoa väärennöksistä tulee koko ajan. Vaalilautakunnan puheenjohtajan Vladimir Tshurovin aloittama tutkinta vilppivideoiden oikeellisuudesta herättää kummastusta - miksi niistä pitää keskustella. Näitä villppi-ilmoituksia on väitetty tehtaillun ulkomaillakin.

Facebookissa on huomioitu aivan oikein, että puhtaat eivät ole amerikkalaistenkaan jauhot. Avoimen konservatiivin propagandan väline Fox-kanava on täyttänyt uutisiaan kuvilla, jossa Moskovan mielenosoitusten kuvituksessa oli palmupuita. Joillakin jenkeillä on selvä missio Venäjän suhteen, sitä ei voi kieltää, totesi ystäväni.
Lähde ja Fox-video.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Riski kuolla omien vanhempien käsiin on vähentynyt merkittävästi puolen vuosisadan aikana.

"Sosiaali- ja perhetyöllä on saatu paljon aikaan. Myös masennusta osataan hoitaa aiempaa paremmin"
Että ehkei se masennuslääkkeiden käytön lisääntyminenkään pelkästään negatiivinen juttu ole...
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Rajua irvailua Niinistöstä ja Haukiosta

Sunnuntai 11.12.2011 klo 09.14 (päivitetty klo 09.22)

Ylen YleLeaks -ohjelma pilkkasi rajusti presidenttiehdokas Sauli Niinistöä (kok) ja hänen puolisoaan Jenni Haukiota.

YleLeaksin Pirjo Heikkilä, Joonas Nordman ja Teemu Laajasalo irvailivat Niinistölle ja Haukiolle. (KUVAKAAPPAUS: YLE)
OTA KANTAA



KESKUSTELE

Menikö irvailu YleLeaksissa liian pitkälle?
LINKKI

Lauantain YleLeaks Yle Areenassa
FAKTAT

YleLeaks paljastaa joka jaksossa top5-listan viikon puheenaiheista, joihin ohjelman vakiokasvot sekä viikoittain vaihtuvat vieraat ottavat kantaa.

YleLeaksin vakiokasvoina ovat Mari Perankoski, Kari Hietalahti, Joonas Nordman sekä Teemu Laajasalo.

Tuotanto Yellow Film & TV ja Yle Draama.

Lauantai-illan YleLeaksissa ohjelman vakiokasvot Joonas Nordman ja Teemu Laajasalo irvailivat erityisesti Haukiolle. Pilkan kohteina olivat Haukion tyyli sekä Niinistön entiset naissuhteet.

Ohjelman juontaja Pirjo Heikkilä aloitti keskustelun sanomalla, että Linnan juhlissa nähtiin monia mielenkiintoisia tyylejä.

- Jenni Haukiolla oli erikoinen look. Hänethän oli stailattu isoäidiksi, Heikkilä aloitti ja kysyi tähän mielipiteitä kommentaattoreilta.

- Jenniä tultiin useaan otteeseen kiittämään hänen työstään rintamalottana, Nordman aloitti tykityksen.

Laajasalo jatkoi tästä.

- Jenni Haukio ja Sauli ovat samassa tilanteessa, eli nyt ei saisi sanoa enää yhtään mitään.

- Tää on tietenkin vähän erikoinen tilanne, koska Jenni on myös kokoomuksen viestintäpäällikkö, joka ei nyt siis saa viestiä, Laajasalo vitsaili.

Hän jatkoi vielä.

- Kokoomuksen piiristä on tosin sanottu, että he ovat erittäin tyytyväisiä, koska Jenni viestii kaikkein vakuuttavimmin silloin, kun hän on hiljaa.

Nordman otti hampaisiinsa myös Niinistön.

- Jennillä oli varmasti raskaat Linnan juhlat, koska kaikki Linnaan kutsutut naiset olivat Saulin exiä.

- Toi on mun ex ja toi on mun ex. Mä olen ollut ton kanssa ja ton kanssa. Mä oon ollut Jenni näiden kaikkien kanssa. Paitsi ton sotilaspukuisen naisen, Nordman esitti Niinistöä.

NINA LEINONEN
nina.leinonen@iltalehti.fi
Voi ei!! Meidän Saulia on pilkattu! :rolleyes: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011121114926548_uu.shtml
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Voi nyt vittu oikeesti... Se on poliittista satiiria, siihen kuuluu pilkkaamista. Sitäpaitsi muita ehdokkaitahan on haukuttu siellä jo paljon enemmän.
Iltalehti ainakin paljasti nyt ketä kannattavat. Onko kukaan kysynyt mitä mieltä Sauli ja Jenni ovat, vai loukkaantuuko IL heidän puolestaan? Vittu mitä paskaa.
 

Ria

Jäässä
Liittynyt
17.10.2001
Viestit
3230
Onhan tossa ilmeisesti keskitytty melko paljon Jenniin, en ihan heti muista, että muitten ehdokkaitten puolisoja olis vastaavalla tavalla irvailtu. Eipä ne muut toki olekaan puolueen tidotuspäällikköjä. Ei sillä etteikö toi juttu olis melkosta skandaalin hakua hakemalla..
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös