Kypärät 2012

Revolt

Lead Singer
Liittynyt
19.1.2007
Viestit
3395
Tästä on varmasti jauhettu jo moneen otteeseen mutta tulipahan taas vain mieleen, että kyllä mä pidän paljon tyylikkäämpänä sitä takavuosien meininkiä, että kuskeilla oli sama kypärädesign lähes koko uransa ajan ja sponssitarratkin vain hyvin pienessä roolissa. Pahimpia ovat nämä Red Bullin sponssaamat kuskit Vettel etunenässä, jolla ei käytännössä edes ole omaa kypärädesignia. Miettikää nyt mikä ero on siinä kun lähes kaikkialla maailmassa ihmiset tunnistavat erään jo lähes 20 vuotta sitten kuolleen brassikuskin kypärän ja siinä, ettei kovinkaan F1-fani käytännössä pysty tunnistamaan vaikka juuri Vettelin eri kypäriä.
 

PeePee

Team 107
Liittynyt
2.6.2001
Viestit
4237
Sijainti
Kiertoradalla
Pahimpia ovat nämä Red Bullin sponssaamat kuskit Vettel etunenässä, jolla ei käytännössä edes ole omaa kypärädesignia. Miettikää nyt mikä ero on siinä kun lähes kaikkialla maailmassa ihmiset tunnistavat erään jo lähes 20 vuotta sitten kuolleen brassikuskin kypärän ja siinä, ettei kovinkaan F1-fani käytännössä pysty tunnistamaan vaikka juuri Vettelin eri kypäriä.
Pakkohan se on itsekin myöntää, että itseä yksinkertaisuus designissa miellyttää. Sennan ja Häkkisenkin kypärät edustavat juuri tällaista yksinkertaista tyylikkyyttä.
 

Bobakki

@f1hog
Liittynyt
29.6.2000
Viestit
19758
Sijainti
En oo mistään kotosin
Olikos JJ:llä tosiaan spesiaali Monacoon, muiselisin että se vaihto joka kaudelle väritystä muttei mitän muistikuvaa että tuliko monacoon joku omansa vielä....
Ymmärsin kyllä kysymyksen. Oli auringonlaskun väreihin maalattu, pelkästään Monacoon tarkoitettu spesiaali, jonka takaosaan oli tuherrettu jonkun sortin siluetti. Näkyy videossa.
 

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Ymmärsin kyllä kysymyksen.
heh, en epäillytkään sun luetun ymmärtämistä, lähinnä ääneen ajattelin että oliko tosiaan noin kun oma muistikuvat on niin hataria ko. kisasta :p

Oli auringonlaskun väreihin maalattu, pelkästään Monacoon tarkoitettu spesiaali, jonka takaosaan oli tuherrettu jonkun sortin siluetti. Näkyy videossa.
No niimpäs olikin, muisti palaa päkittäin videon myötä :thumbup:
 

amiraali

Super Moderator
Ylläpitäjä
Liittynyt
22.4.1999
Viestit
8809
Tässä vielä yksi kuva Kimin uutukaisesta.

 

Nurtsi

Registered Loser
Liittynyt
9.8.2011
Viestit
5615
Tässä vielä yksi kuva Kimin uutukaisesta.

Niin tyylikästä. Kimi taas trendsetterinä (Vergneä ei lasketa, koska raiskaus). Nyt on viimeistään varmaa, että Kimillä on idoli vaikka toisin väittää.
 

Razor

Well-known member
Liittynyt
12.10.2008
Viestit
1230
Hieno tuo Kimin James Hunt kypärä! :thumbup:
 

Automenu

Well-known member
Liittynyt
2.11.2008
Viestit
2335
Todella hieno kypärä kyllä tuo James Hunt -tribuutti! :alppu:
 
Ylös