AJ
Well-known member
rok = raakaa otkerin kamaa?Vähiten paskaa on Ötkerin Casa Di Mama Pepperoni-Salami.
Ei ole esipaistettu, siksi rok.
rok = raakaa otkerin kamaa?Vähiten paskaa on Ötkerin Casa Di Mama Pepperoni-Salami.
Ei ole esipaistettu, siksi rok.
Trio di Carne on myös mun mielestä paras Casa di Mama -pizzoista, koska *liha*Annan ääneni tohtori Oetkerin Trio di carnelle:
Joo, tykkään lihasta.
Yhdyn Renttaan lujaa ja vakaasti.Casa di mamat . Niistä maistettua on tullut Pepperoni-Salame ja
Diavola
Ei yhtään kokemusta joten pitää kokeillaAinakin Dr. Oetkerin Casa di Mama -pizzat on tosi hyviä ja niissä on parempi pohja kuin monissa muissa pakastepizzoissa. Myös Pirkka Kiviuunipizzat on hyviä ja halpoja!
Toki. Pakastimena toimii ovipielen postilaatikko, kun joutavana. En pitsoja taitellut sinne.Joko sä siis asustat siinä mörskässä?
Jep, koska "li.." öööh eikuVämpylä on aika hottis.
Käväsin kuvan alkulähteillä ja tuli ikävä Norjaan.Jep, koska "li.." öööh eiku
Dr. Ötkerin pakastepizzat on ok, mutta Wagnerin vastaavat on mun mielestä parempia. En tosin tiedä saako Wagneria Suomesta?
Tuli nälkä*huoh*