Nico Rosbergiin liittyvä onko vaiko eikö -jankkaus / siirretty ylläpitopuolelta

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Opeta meille nöyryys. Näytä meille meidän paikkamme!
Faktahan on se että kaikki kyllä tietää miten asia oikeasti on mutta kunhan lämpimikseen jarnaa jotta saa tuotua omaa mielipidettä esiin. Piste.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Jos se vietäis Vantaalla nakkikioskille, se ei osais tilata hodaria kokiksella ja kaikilla mausteilla (ei sipulia kiitos) suomeksi!
Kuka sen sinne veis? Muistaakseni jossain haastattelussa sanoi, että harvoilla Suomen retkillään parasta on Iisalmen mummon lihapullat. Hyviä on lihapullat, oli saksalainen tahi ei. Ja kun ei ole. Taitaa olla Ruotsissa syntyneelle suomalaisisälle siunaantunut monacolaismies, joka ajaa saksalaislisenssillä?
 

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3109
Sijainti
Finland
Nicohan on itse sanonut olevansa saksalainen.
Sitte kun saisi vielä lähteen.

Edelleenkin viittaan tähän Nicon sanomaan:

"I've noticed that there is something missing, something that for instance the Brazilian drivers have when they come up to the podium to celebrate their victory with the Brazilian flag", says Rosberg.
"It would be nice if I felt the same way. When my win here was celebrated with the playing of the German national anthem, it felt kind of weird to me. I don't have that sense of belonging, either to Germany or to Finland. Maybe when I'm driving races I sort of feel a stronger pull towards Finland, since it reminds me of my father's achievements in the sport." --

--"Still, it's a great situation that in Germany I'm regarded as German, and in Finland as a Finn. And it's quite right, too, since I am my father's son."

HS
Eli hän on sekä saksalainen että suomalainen. Niin se vain pojat on. Kyllä meidän pitäisi olla ylpeitä hänestä. Keke on hänet kasvattanut ja Keke on suomalainen, joten varmasti on suomalaiset perinteet, kulttuuri ja sisu juurtuneet häneen.
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Rosberg puhuu saksaa, ranskaa, italiaa ja englantia, muttei suomea!

Haa, suomalainen joka ei osaa suomea :eek:

Eli jos on suomalainen niin sitten samaa tasoa noiden ummikoiden riikinruotsalaisten kanssa :ahem:
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Keke on hänet kasvattanut ja Keke on suomalainen, joten varmasti on suomalaiset perinteet, kulttuuri ja sisu juurtuneet häneen.
Jos Keke ei ole edes kieltä opettanut niin luuletko, että jotain suomalaista kulttuuria....:D
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Perkele jos Kekenkin meiltä viet! Kohtahan tässä ollaan ilman ainuttakaan suomalaista F1-maailmanmestaria!
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Sinänsä mielenkiintoista, että lähes kaikki suomalaiset rallin maailmanmestarit asuu suomessa mutta F1-mestareista ei kukaan :D
 
Ylös