Syön parhaillaan II

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Palvarin pyöryköitä + sinappia vihreän värisessä tuubissa. Muista ny nimee.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Laskiaispullia aprikoosihillolla kera posahduskeittimiellä keitetyn maitokahvin.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Atria Naudan Paistijauhelihaa(Rasvapitoisuus 10%) ja Suomalaista Tuorekurkkua Saarioisten Kartanon salaattikastikkeen kera. Jauheliha maustettu meiran jauhelihamausteella ja poppamiehen jalapenokastikkeella.

Jumalauta oli maukas setti!
 
Viimeksi muokattu:

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Tälläkertaa oman maan tuoretta omenaa! Niin paljon parempaa kuin kaupasta ostettu. Pieni ihana kirpeys näissä aina ja selvä ero muutenkin. :ahem:
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Tälläkertaa oman maan tuoretta omenaa! Niin paljon parempaa kuin kaupasta ostettu. Pieni ihana kirpeys näissä aina ja selvä ero muutenkin. :ahem:
Jätkä ehtinyt paljon kun on jo maitakin omistuksessa. *ostaa attua*
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Koskaan en oo tartar-pihviä maistanut. Liekö hyvää?
On.

Yhtä hyvää, jonsei jopa parempaa on ns. Tarzan-voileipä. Tumman (kuivan) leivän päälle tuoretta, hyvänlaatuista paistijauhelihaa raakana, hyvää suolaa, mustapippuria myllystä ja raakoja sipulirenkaita. Muitakin mausteita voi käyttää kukin makunsa mukaan, jos tahtoo.

Joskus junnuna tein tuota sikanaudasta. Enää ei uskalla.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Kananmunan keltuaisen voi vissii käyttää kans raakana. Mutta ilmeisesti valkuaista ei?

Raaka sipuli on ehkä alkoholin jälkeen maailman toisek...kolm....paras jutska.
 
Ylös