Ei kyllä se juusto menee siihen voista/levitteestä seuraavaks. Paitsi lämmitettäessä (silloinkin täytteistä riippuen), jolloin se juusto pitää paketin kasassa. Pitäähän niiden leivänpäällisten tuoda silmällekin nautintoa, eikä niitä pidä jemmata juuston alle. Päälliset laitetaan suuruusjärjestyksessä, pinta-alaltaan suurin alimmaiseks. Paitsi että siinäkin sallitaan poikkeuksia, jos esimerkiks leivänpäällisten muotojen vuoksi on parempi tehdä tosin.
Otetaan esimerkiks kolme päällistä, juusto, leikkele ja kurkku. Jos ne läiskitään leivän päälle sen enempää säätämättä, on järjestys alhaalta lukien: juusto, leikkele, kurkku. Jos taas leikkelettä laitetaan enemmän, ja se laitetaan rullina, vaihtuu järjestykseksi, edelleen alhaalta lukien: juusto, kurkku, leikkele.
Symmetria on tärkeää, ja se, ettei mitään piiloteta.
Liian monia ainehia ei tosiaan pidä samalle leivälle mättämän. Helpottaa syömistä kun ei ole mikään kymmensenttinen läjä suuhun tungettavana ja maistuukin paremmalta, kun makuja ei ole liian paljoa kerralla.
Iskipä hiuko. Jääkaapille ->