jjv
Arschloch
- Liittynyt
- 4.5.2005
- Viestit
- 26891
Mokkapalat on sellaisia joita lojuu Afrikan savannilla sen jälkeen kun pikkupojista on tehty miehiä partaveitsellä. Nuo on tuulosmaan torttuja. Hyviä ovat kuitenkin.Mokkapaloja:
Mokkapalat on sellaisia joita lojuu Afrikan savannilla sen jälkeen kun pikkupojista on tehty miehiä partaveitsellä. Nuo on tuulosmaan torttuja. Hyviä ovat kuitenkin.Mokkapaloja:
Sen on sellainen herkkä raja risoton ja paella välillä. Varsinkin jos ei satu yhtään simpukkaa tulemaan mukaan kun myyjä paella-annoksen lautaselle lätkii, niin vaikea on syöjän tietää, kumpaa naamaansa mättää.Ihan turhaa, risottoa on se missä on riisiä ja vähintään yksi herne. Stroganoffia on sotku, missä on tomaattia, borch-keittoa on vesi missä on punajuurta jne.
Sitten viranomaiset kerää ne palat talteen ja laittaa kukkapurkkiin, jossa niistä paloista kasvaa poliiseja. Jossain suomalaisessa televisiosarjassa poliisin pidättämä heppu kertoi moisen faktan sille poliisille.Mokkapalat on sellaisia joita lojuu Afrikan savannilla sen jälkeen kun pikkupojista on tehty miehiä partaveitsellä.
Jotenkin pakko panna vastaheittona tähän oma versio:Spaghettia jossa on jauhelihakastikkeen lisäksi porkkanaa ja sipulia seassa. Lisukkeina Felixin maku kurkkuja. :ahem:
Kyl kastiketta on hyvä olla niinkuin sanoit, mut ei suolakurkkuja koskaan pidä heittää tonne lämpimän ruuan sekaan. Ei oo suolakurkut parhaimpien makuisia jos kerkiävät lämmitä.Voihan tuo olla jees mutta suosin enemmän kastiketta
Kerro ihmeessä grillitassujesi ohje/resepti.Nyt menen keittiöön kokkaamaan jauhelihaa tai grillitassuja ja sitten nautiskelemaan. Kuvia en jaksa nyt ottaa.
Lyhyestä sanottuna: Saarioisten "einesgrillitassuja". Mutta tänään päivällä sitten erilaista settiä nimittäin ostin cittarin pakastealtaasta eilen illalla:Kerro ihmeessä grillitassujesi ohje/resepti.
Lähdetkö liikkeelle jauhetusta naudan-, possun-, vai lampaanlihasta? Hevosta nyt tuskin...
Jauhatko lihan itse, vai tyydytkö lihakauppiaasi jauhamaan lihaan?
Maustatko ennen vai jälkeen paistamisen? Teetkö tassutaikinan koneella vai käsin?
Olen joskus kokeillut einesgrillitassuja, enkä juurikaan pitänyt. Omavalmisteet ollevat paljon maukkaampia?
Eikös Jonista ole kuvia Renessanssineron kanssa, etteivät sama ihminen ainakaan voi olla.Joni on sellanen renesanssi-ihminen.
Nähnyt tuollaisia lautasia jossain kebabbiloissa. Povariin kuitenkin oot pistänyt, kastikkeineen.Jotenkin pakko panna vastaheittona tähän oma versio:
Näytä liitetiedosto 17776
Emmä sitäkään nyt täydelliseksi väitä.
Vaatis vähä väriä, ketsuppia?Jotenkin pakko panna vastaheittona tähän oma versio:
Näytä liitetiedosto 17776
Emmä sitäkään nyt täydelliseksi väitä.
Sun teoriaas tukee se, että nuo on ainakin leiman mukaan valmistettu jossain Arabiassa 50-luvulla. Ite en oo kuitenkaan pölliny.Nähnyt tuollaisia lautasia jossain kebabbiloissa. Povariin kuitenkin oot pistänyt, kastikkeineen.
Otin juustot pois, lisäsin punaisen patakintaan ja laitoin photoshopilla vähän basilikaa. Josko miellyttäisi enämpi.Vaatis vähä väriä, ketsuppia?
Nyt on hieman tasapainoisempi. Tosin basilikaa vois olla vähä enämpi.Otin juustot pois, lisäsin punaisen patakintaan ja laitoin photoshopilla vähän basilikaa. Josko miellyttäisi enämpi.
No nyt sitä on ihan vitusti. Lisäsin myös Frank Rijkaard -mukin yläkulmaan.Nyt on hieman tasapainoisempi. Tosin basilikaa vois olla vähä enämpi.
Nyt maistus!No nyt sitä on ihan vitusti. Lisäsin myös Frank Rijkaard -mukin yläkulmaan.
Näytä liitetiedosto 17780