Syön parhaillaan II

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24318
Sijainti
lappeen Ranta
Ihan turhaa, risottoa on se missä on riisiä ja vähintään yksi herne. Stroganoffia on sotku, missä on tomaattia, borch-keittoa on vesi missä on punajuurta jne.
Sen on sellainen herkkä raja risoton ja paella välillä. Varsinkin jos ei satu yhtään simpukkaa tulemaan mukaan kun myyjä paella-annoksen lautaselle lätkii, niin vaikea on syöjän tietää, kumpaa naamaansa mättää.
Mokkapalat on sellaisia joita lojuu Afrikan savannilla sen jälkeen kun pikkupojista on tehty miehiä partaveitsellä.
Sitten viranomaiset kerää ne palat talteen ja laittaa kukkapurkkiin, jossa niistä paloista kasvaa poliiseja. Jossain suomalaisessa televisiosarjassa poliisin pidättämä heppu kertoi moisen faktan sille poliisille.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Voihan tuo olla jees mutta suosin enemmän kastiketta :p
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18479
Voihan tuo olla jees mutta suosin enemmän kastiketta :p
Kyl kastiketta on hyvä olla niinkuin sanoit, mut ei suolakurkkuja koskaan pidä heittää tonne lämpimän ruuan sekaan. Ei oo suolakurkut parhaimpien makuisia jos kerkiävät lämmitä.
 

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3109
Sijainti
Finland
Iltapalana vihreää minttuteetä, corn flakeseja kera hillon ja ruispalaa kera sulatejuuston ja keittokinkun. NAM!
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Nyt menen keittiöön kokkaamaan jauhelihaa tai grillitassuja ja sitten nautiskelemaan. Kuvia en jaksa nyt ottaa.
Kerro ihmeessä grillitassujesi ohje/resepti.

Lähdetkö liikkeelle jauhetusta naudan-, possun-, vai lampaanlihasta? Hevosta nyt tuskin...

Jauhatko lihan itse, vai tyydytkö lihakauppiaasi jauhamaan lihaan?
Maustatko ennen vai jälkeen paistamisen? Teetkö tassutaikinan koneella vai käsin?

Olen joskus kokeillut einesgrillitassuja, enkä juurikaan pitänyt. Omavalmisteet ollevat paljon maukkaampia?
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Kerro ihmeessä grillitassujesi ohje/resepti.

Lähdetkö liikkeelle jauhetusta naudan-, possun-, vai lampaanlihasta? Hevosta nyt tuskin...

Jauhatko lihan itse, vai tyydytkö lihakauppiaasi jauhamaan lihaan?
Maustatko ennen vai jälkeen paistamisen? Teetkö tassutaikinan koneella vai käsin?

Olen joskus kokeillut einesgrillitassuja, enkä juurikaan pitänyt. Omavalmisteet ollevat paljon maukkaampia?
Lyhyestä sanottuna: Saarioisten "einesgrillitassuja". Mutta tänään päivällä sitten erilaista settiä nimittäin ostin cittarin pakastealtaasta eilen illalla:



Ostin tollasen perhekoossa eli 400 gramman pussi ja ohjeen mukaan joko pannulla, uunissa tai mikrossa ja valitsen tottakai ensimmäisen. Nautinnollisia hetkiä huomenna odotettavissa! :ahem: Nyt on se öitä vaan kaikille, morjens!
 
Viimeksi muokattu:

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Nähnyt tuollaisia lautasia jossain kebabbiloissa. Povariin kuitenkin oot pistänyt, kastikkeineen.
Sun teoriaas tukee se, että nuo on ainakin leiman mukaan valmistettu jossain Arabiassa 50-luvulla. Ite en oo kuitenkaan pölliny.

Näytä liitetiedosto 17777

Vaatis vähä väriä, ketsuppia?
Otin juustot pois, lisäsin punaisen patakintaan ja laitoin photoshopilla vähän basilikaa. Josko miellyttäisi enämpi.

Näytä liitetiedosto 17778
 
Ylös