Tapatalkin logo. Näyttää tulevan uudessa versiossa.Mustakiikarilla hyvän näköiset eväät. Kesäkurpitsat kaiketi itketetty ennen pannulla käyttöä? Mikä toi logo kuvan alareunassa on? Joku kuvankäsittelysoftan vai joku omppujuttu (joista minä en tajua mits)?
Kuitti. Kaunista.Tapatalkin logo. Näyttää tulevan uudessa versiossa.
Noup. Ei itketetty tänään, unohtu. Oliivioljy ja vs veitsellä runtattuna kuumassa pannussa (vs ei saa palaa/ruskistua), juustohöylällä vedetty siivut kesäkurpitsasta ja nopee väri slaisseihin molemmin puolin (ehkä noin vajaa min per puoli) + suola ja mustapippuri. Siinä se. Sopiva al dente.
Kiitti. Paistoin sienet ihan pienessä lusikallisessa ankanrasvassa. Ehkä tuli vähän liikaa ankkaa mulle. Nyt olisin jättäny pois tuon ja vetässy ihan nokareessa voissa.Kuitti. Kaunista.
:thumbup:Eki taitaa olla jonkinmoinen kulinaristi.
Syön äitin leipomia maustekurkkuja ruisleipäpalojen kera. Luomua, osin omalla paskalla kasvanutta kaikki tyynni.
Mielenkiintoinen yhdistelmä. Monenko tähden jallua?Kanaa ja jalluja meni äskettäin.
Santa Marian viiden tähden jalluja. Parasta purkkijallua. Vielä on koklaamatta kaupasta saatavia tuoreita jalluja.Mielenkiintoinen yhdistelmä. Monenko tähden jallua?
No, perhana. Mää luulin, että sää puhuit Jaloviinasta.Santa Marian viiden tähden jalluja. Parasta purkkijallua. Vielä on koklaamatta kaupasta saatavia tuoreita jalluja.
En onneksi. Ikäviä muistoja niistä. :yuck:No, perhana. Mää luulin, että sää puhuit Jaloviinasta.
Ihan ensimmäinen koskaan ikinä?Joni on tänään ensimmäinen, joka syö esim. vuokaa ja leivinrullaa.