Vappuaatto Ma 30.4.2012 - Mitäs meinaatte?

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Temppo se pysyy hiilenmustana, kun ärsytin hahmoa rumilla kommenteillani.:rolleyes:
 

Örfil

Guest
Talon kunnostusta kesäkuntoon. Olemme edellä aikataulusta, joten kokkailemme siinä sivussa hyvää Intiasapuskaa sekä paiskimme yläkertaa kondikseen = loput laminaatit paikalleen. Maanantai-iltana saattaa grilli pärähtää tulille eli ekat ulkomakkarat.
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Talon kunnostusta kesäkuntoon. Olemme edellä aikataulusta, joten kokkailemme siinä sivussa hyvää Intiasapuskaa sekä paiskimme yläkertaa kondikseen = loput laminaatit paikalleen. Maanantai-iltana saattaa grilli pärähtää tulille eli ekat ulkomakkarat.
Toivottavasti grilli pärähtää ulkona kuin siellä yläkerrassa.
 

Örfil

Guest
Rilli kuskataan (painepesun jälkeen) tänään takaterassille. Nam, ekat ulkomakkarat luvassa :ahem:

Eli ole huoleti!
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Rilli kuskataan (painepesun jälkeen) tänään takaterassille. Nam, ekat ulkomakkarat luvassa :ahem:

Eli ole huoleti!
Rupesi kuolaa kertumaan. Onneksi otin jo varaslähdön helmikuussa grillauksessa. Nyt aion miettiä, että mitä aion laittaa grillaukseen muuta kuin pelkkää makkaraa.
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Rupesi kuolaa kertumaan. Onneksi otin jo varaslähdön helmikuussa grillauksessa. Nyt aion miettiä, että mitä aion laittaa grillaukseen muuta kuin pelkkää makkaraa.
Itseäni lainaten, on pakko laittaa jotain herkkua grilliin, sillä aion polttaa grillini kunnolla ja heittää sen jäähdyttyä roskiin jäähyväisiksi ja tervetulottaa uuden pallogrillin käyttöönottoa.
 

Örfil

Guest
Tulista sinappia, paprikaa ja Sriracha hot nimistä maustetta. Löytyy C-marketin hyvin varustellulta "itämaiset mausteet ja muut limakalvojen tuhoajat" -osastolta.

Siitä tiraus makkaran kyllkeen sinapin kera ja makunautinto on taattu!

Ja rillissähän aina kannattaa tiristellä paketti Pirkka Halloumijuustoa ja siihen lisukesalaatti päälle_ Valkosipulia rutkasti, oliiveja, aurinkokuivattua tomaattia, paprikaa, tomaattia, kurkkua, salaattia ja mustapippuria, ja sopivat öljyset perään!

Kaiken kruunaa uudet perunat timjamin kera!
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Tulista sinappia, paprikaa ja Sriracha hot nimistä maustetta. Löytyy C-marketin hyvin varustellulta "itämaiset mausteet ja muut limakalvojen tuhoajat" -osastolta.

Siitä tiraus makkaran kyllkeen sinapin kera ja makunautinto on taattu!

Ja rillissähän aina kannattaa tiristellä paketti Pirkka Halloumijuustoa ja siihen lisukesalaatti päälle_ Valkosipulia rutkasti, oliiveja, aurinkokuivattua tomaattia, paprikaa, tomaattia, kurkkua, salaattia ja mustapippuria, ja sopivat öljyset perään!

Kaiken kruunaa uudet perunat timjamin kera!
Oletko varma nimestä Sriracha? Se on ainoa, joka on minulle uutta.
 

Örfil

Guest
Kaivoin putelin jääkaapista, laitoin lukulasit päähän ja tavaan sen nyt tähän täsmällisesti:

Sriracha HOT Chili Sauce
Made in USA

Jos tätä turauttaa liikaa makkaraan, pitää heittää juustoa palanen suuhun. Mutta tämä on siitä hyvä mauste että sen saa säädeltyä juustolla just silleen ettei pala suu kokonaan.

Ostettu Pirkkalan CM:stä, jossa on tosiaan kattava valikoima kaikkia limakalvoja tuhoavia chili ym. maustejauheita ja -nesteitä. Siellä on monta hyllyä täynnä mitä ihanampia mausteita!

Ps. Lidlissä on on just nyt erikoiserä Korma ja Tikka Masala soosseja. Tehtiin eilen Kormaa ja oli ainakin yhtä hyvää kuin Pirkka -kormakastike. Ja HALPAA!

Elämän yks suuria iloja on syödä Intialaista ruokaa. Joskus aamulla on sitten persus has "ring of fire" mutta ei haittaa ;)
 

Örfil

Guest
Asiasta kolmanteen: projekti rakentaa Naan -uuni on tämän kesän projekteissa top5 listalla.

Löysin ohjeet, homma vie n. viikon duunit, mutta sitä ennen pitää rakentaa 7 m leveä katos tuohon päälle.

Mutta oma Naan -uuni on on kyllä tulossa.
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Kaivoin putelin jääkaapista, laitoin lukulasit päähän ja tavaan sen nyt tähän täsmällisesti:

Sriracha HOT Chili Sauce
Made in USA

Jos tätä turauttaa liikaa makkaraan, pitää heittää juustoa palanen suuhun. Mutta tämä on siitä hyvä mauste että sen saa säädeltyä juustolla just silleen ettei pala suu kokonaan.

Ostettu Pirkkalan CM:stä, jossa on tosiaan kattava valikoima kaikkia limakalvoja tuhoavia chili ym. maustejauheita ja -nesteitä. Siellä on monta hyllyä täynnä mitä ihanampia mausteita!

Ps. Lidlissä on on just nyt erikoiserä Korma ja Tikka Masala soosseja. Tehtiin eilen Kormaa ja oli ainakin yhtä hyvää kuin Pirkka -kormakastike. Ja HALPAA!

Elämän yks suuria iloja on syödä Intialaista ruokaa. Joskus aamulla on sitten persus has "ring of fire" mutta ei haittaa ;)
Hmm, täytyy kyllä tutustua tähän aineeseen. Teen aika lailla monenlaista ruokaa mausteisista mutta tuosta en ole kuullutkaan Srirachasta. Kiitos tuosta vinkistä, niin minä aion kokeilla sitä.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Voiko naan-uunilla tehdä mitään muuta kuin naan-leipää? ..ja miksei tavan uuni kelpaa naanille?
 

Örfil

Guest
Suosittelen!

Tuota vedellään joskus leivänkin päälle kun iskee Chilin himo.
Itse asiassa ton kekkas pojista nuorin jostain pizzapaikasta Espoossa, Kun tuli tänne, mentiin CM Partolaan ja löydettiin samaa kamaa sieltä hyllystä ja heti tuli kaupat.
 

Örfil

Guest
Voiko naan-uunilla tehdä mitään muuta kuin naan-leipää? ..ja miksei tavan uuni kelpaa naanille?

Naan uunilla voi tosiaan tehdä niitä leipiä mutta myös korventaa kanaa.
Ne pitää vaan iskeä sellaiseen tikkuun ja laittaa uunin sisälle.

Naan -uunissa on nyt se ero tavalliseen uuniin että kuuma pinta on yhdellä puolella.

Taikina pitää tehdä just eikä melkein, ja niin saat sellaisen "kuplivan" leivän, joka maistuu taivaallisen ihanalta. Sain viime reissulta Intiasta hyviä reseptejä paikallisilta kokeilta. Olen kuitenkin varma että kun saan uunin valmiiksi ja teen ekat leivät, saattaa Pirkkalan Palokunta ryysiä paikalle ;)

Opetellaan...

Mutta Intialaista ruokaa parempaa ei ole.

Perusnaania kiertoilmauunissa ollaan tehty jo 5 vuotta. Nyt tarttis päästä asian alkulähteille ja lopettaa nää amatöörijutut!
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Naan uunilla voi tosiaan tehdä niitä leipiä mutta myös korventaa kanaa.
Ne pitää vaan iskeä sellaiseen tikkuun ja laittaa uunin sisälle.

Naan -uunissa on nyt se ero tavalliseen uuniin että kuuma pinta on yhdellä puolella.

Taikina pitää tehdä just eikä melkein, ja niin saat sellaisen "kuplivan" leivän, joka maistuu taivaallisen ihanalta. Sain viime reissulta Intiasta hyviä reseptejä paikallisilta kokeilta. Olen kuitenkin varma että kun saan uunin valmiiksi ja teen ekat leivät, saattaa Pirkkalan Palokunta ryysiä paikalle ;)

Opetellaan...

Mutta Intialaista ruokaa parempaa ei ole.

Perusnaania kiertoilmauunissa ollaan tehty jo 5 vuotta. Nyt tarttis päästä asian alkulähteille ja lopettaa nää amatöörijutut!

Kouvotsvonin kommentissa voisi havaita rasismin sanoja kuten aina uutiset rupeavat ottaman herkästi rasismikortit esiin.

Naan-leipiä olen löytänyt tuolla Turussa Varissuon kauppakeskukselta ja olen ostanut niitä. Hyviä leipiä.

Erikseen olen vähän hämmästellyt, että miten kananmunat voivat olla siellä esillä, kun niissä ei näy päivämääriä ja osa munista on jopa rikottu. Uskotteko te jumalauta, että munat on turvallisia ostaa sieltä?!
 

Örfil

Guest
Erikseen olen vähän hämmästellyt, että miten kananmunat voivat olla siellä esillä, kun niissä ei näy päivämääriä ja osa munista on jopa rikottu. Uskotteko te jumalauta, että munat on turvallisia ostaa sieltä?!
Itse en ottaisi munaa Turussa.
 
Ylös