Tyhmiä ja vähemmän tyhmiä kysymyksiä tietokoneista II

Örfil

Guest
Mulla on tuota vastaavaa jumitusta välillä, mutta syy ei ole koskaan selvinnyt, vaikka olen Task Managerista koittanut sitä kuikuilla.
"System" ruksuttaa jotain niin perkeleesti ja ei ole selvinnyt että mitä, arvelen kuitenkin että jotain päivityksiä se touhuttaa menemään.

Jos teen off-line hommia, olen laittanut joskus nettiyhteyden sulki, ettei ainakaan excelit jumita. Se on ollut se hätäapu jokusen kerran, mutta ei tietenkään auta jos on esim. porn... siis Yle Areenalta jokin mielenkiintoinen dokumentti menossa.

Edit: kävi myös mielessä että kuinkahan Alppu siivoilee konettaan?

Ihan simppelisti CCleanerilla putsaan koneen ennen ja jälkeen selainistuntojen sekä säädin selaimesta kaikki turhat vipstäkkelit pois päältä, ulkoasun säädöstä lähtien.

Samat opetin vaimolle, sai aikanaan läppärinsä aivan tuhottoman tahmaiseen kuntoon ja uusi läppäri on toistaiseksi toiminut hyvin (liki vuoden).
 
Viimeksi muokattu:

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
System palveluiden ruksutus voi tosaankin liittyä päivitysten tarkastamiseen / ajoihin, esivalmisteluihin ym.

Itte huomannut, nyt kun kodin ns. ykköskone siirtyä hetkellsesti SSD:stä takaisin tavalliseen kiintolevyyn, niin kyllä se on melkonen tulppa tuo vanha tekniikka.

SSD tekee kaikesta juhlaa. Aivan kaikesta!
 

Örfil

Guest
Huutelen sivusta, mutta kokeileppa jotain toista selainta. Vaikkapa tuota Operaa. Älä asenna mitään ylimääräistä skäfää sen mukana.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Huutelen sivusta, mutta kokeileppa jotain toista selainta. Vaikkapa tuota Operaa. Älä asenna mitään ylimääräistä skäfää sen mukana.
Tällä liikkeelle ja jos auttaa, niin Chromen siivous / uudelleenasennus. Tai sitten jatkat Operalla.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Itselläni kone jumittui täysin win7 updaten takia. Kostoksi kytkin automaattiset päivitykset pois, niin hyvin pelittää. Tämä varmasti auttoi Alppua.
Firefox vie harvoin tehoja paljon. Yleensä on ollut silloin tuntikausia päällä ja lehtiäkin on kuin koivussa. Tämäkin varmasti auttoi.
 

Örfil

Guest
Voit aloittaa imuroimisella alakerrasta, sitten yläkerta ja lopuksi pölyjen pyyhintä sekä oven pielien/katkaisijoiden pyyhintä rätillä. Vihaan sormenjälkiä karmeissa ja valokatkaisijoissa.
Ja jääkaapin ovessa.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Niin epätodennäköiseltä kuin seuraava kuulostaakin, niin odotan burbilla olevan joitain todellisia neuvoja tähän hommaan, kun te olette pelkkiä pölkky päitä.
 

Örfil

Guest
Laskin todennäköisyyden. Se on 0,000000000000727.

Täytyy kuitenkin muistaa että se on sata kertaa enemmän kuin 0,00000000000000727.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
No onks se nyt varmasti Chrome joka jumittaa?
Mitä Task Manager (Tehtävienhallinta) sanoo kun Chrome on kiinni? Paljonko CPU:n (Suoritin) prossat sitten on?
 
Ylös