sormukset

montako sormusta käytät (yleensä)?

  • 0

    Äänet: 26 65,0%
  • 1

    Äänet: 11 27,5%
  • 2

    Äänet: 2 5,0%
  • 3

    Äänet: 1 2,5%
  • 4

    Äänet: 0 0,0%
  • 5

    Äänet: 0 0,0%
  • tosi monta

    Äänet: 0 0,0%

  • Äänestäjiä yhteensä
    40
  • Äänestys suljettu. .

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Yksi sormus on nimettömässä.

Hyvin satunnaisesti saattaa joku muu rinkula johonkin toiseenkin sormeen eksyä.
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Kihlasormus on ollut siitä asti, kun menimme risteilylaivan keulaan matkalla Bahamalle vaihtamaan sormuksia- aava tuntematon ulappa vain edessä.:cool:

Toinenkin sormus on käytössä melko säännollisesti juhlatilaisuuksissa yms. Sen verran komea ammattisormus...
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Kauan sitten, maailman Toisen ajan lopulla haltiasepot takoivat Mahtisormukset, joista Kolme annettiin administraattoreille, Seitsemän moderaattorikääpiöille ja loput ornareille. Näiden Sormusten voimalla kukin niitä kantava saisi alamaisensa puolelleen ja Forumille saataisiin viimeinkin rauha. Mutta kaikki ei mennyt niin kuin piti: Runar, Forumin Musta Ruhtinas, takoi salassa haltioilta vielä Yhden Sormuksen, joka alisti kaikki ne muut Mahtisormukset valtaansa, joita Runarin käsi oli koskettanut.
Klonkku on kuulemma bongattu erään pääkaupunkiseudun ostoskeskuksen käytävillä siiderikassi kädessään etsimässä itselleen "aarretta" :frank:
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Taisin olla aikoinaan luokallani ainoa, joka ei luokkasormusta ostanut. Mahtaakohan enää luokkasormukset olla muotia seiskaluokkalaisilla? Joku halpakorukauppias on sillä villityksellä rahaa käärinyt Sievoisen Summan vuosien saatossa.
Hah! Taisin olla kanssa misfit joka ei ostattanut vanhemmillaan luokkasormusta ala-asteen kuudennella luokalla. Varmaankin pikkuvanhana tai jotakin sellaista, mutta jotensakin lainatun tekstin mukaisesti noin muistan asian silloin valottuneen. Taisi olla muutama muukin kieltäytyjä. Ei kiusattu.
 

Aisla

högt över molnen
Liittynyt
20.9.2011
Viestit
787
Sijainti
play//repeat
Kahta, tosin eivät ole käytössä läheskään koko ajan.

Toinen on yläasteella kaveriporukan (joiden kanssa en kyllä ole ollut tekemisissä enää vuosiin...) kanssa hankittu sormus ja toisen ostin heräteostoksena joskus lukiossa ollessani.
 
Ylös