Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄkausi 2012

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Helsingin Sanomat sanoi:
Hiiret saavat jogurtista kiiltävän turkin ja hyvän hedelmällisyyden


Jogurtin syömisellä on yllättäviä sivuvaikutuksia. Yhdysvaltalaisen MIT-yliopiston tutkijat huomasivat hiirikokeissa, että jogurtti lisää maskuliinisuutta.

Tutkimus koski varsinaisesti jogurtin vaikutusta liikalihavuuteen. Harvardin yliopiston tutkijat ovat aiemmin havainneet, että jogurtti ehkäisee ikääntymiseen liittyvää lihomista paremmin kuin mikään muu ruoka.

Hiiristä paljastui kuitenkin yllätyksiä. Jogurttia syövät hiiret kasvattivat ylellisen kiiltävän turkin. Niiden karvatupet olivat kymmenen kertaa aktiivisempia kuin muilla hiirillä.

Lisäksi jogurttia syövien hiirten kivekset painoivat viisi prosenttia enemmän kuin tavallista ruokaa syövien hiirten ja 15 prosenttia enemmän kuin roskaruokaa syövien hiirten. Jogurttia syövät hiiret myös hedelmöittivät kumppaninsa nopeammin kuin muut hiiret ja saivat enemmän jälkeläisiä.

Toinen tutkimusryhmä Harvardista on alkanut tutkia jogurtin vaikutusta miesten hedelmällisyyteen. Alustavat tulokset ovat linjassa hiirikokeiden kanssa.

Tutkimuksesta kertoi Scientific American.
Ilmankos olenkin niin karvainen ja pallit maata viistävät.
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012072515879986_uu.shtml
Mysteerikelmuttajaa etsitään Joensuussa
Keskiviikko 25.7.2012 klo 07.59
Poliisi ei tiedä, kuka on liikennettä vaarantavien erikoisten kelmutusten takana.

Joensuussa Yliopistonkadulla on kahtena peräkkäisenä yönä ollut viritettynä muovikelmua liikennevalotolppien väliin noin metrin korkeudelle.

Muovikelmujen laitto tolppien väliin on on ollut omiaan aiheuttamaan vaaraa tiellä liikkuville. Kelmu uhkaa erityisesti pyöräilijöitä ja moottoripyöräilijöitä.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

IL
Jos kyseessä olisi alumiinifolio, niin vois epäillä jotakuta forumistia.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Ite uutinen Uuden Suomen sivuilla
Tutkimustulosten perusteella vain 28 prosenttia suomalaisista pitää jalkapalloilijoita jossain määrin luotettavina.
Euroopan tasolla ammattijalkapalloilijat herättävät vielä vähemmän luottamusta, sillä monessa maassa ihmisistä ainoastaan 15 prosenttia tai alle ilmoittivat luottavansa ammattiryhmään. Esimerkiksi Ranskassa luku on vain 7 prosenttia ja Saksassa 15 prosenttia.
Mitä hittoa jalkapalloilijat muuta tehneet arvottomuutensa eteen kuin filmanneet kentällä?

-edit- sekoilin...

Listan hänniltä löytyy poliitikkojen ammattikunta, joihin luottaa ainoastaan 8 prosenttia suomalaisista. Luotto poliitikkoihin on heikentynyt, sillä kaksi vuotta sitten heihin luotti 10 prosenttia maamme asukkaista ja kymmenen vuotta sitten 13 prosenttia.
Silti vaan samoja puolueita ja naamoja jaksetaan äänestää vuodesta ja vaalista toiseen.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
http://shitdiary.blogspot.fi/

Pitkään jatkunutta pahan, suorastaan kitkerän hajuista piereskelyä. Pierut ovat tuntuneet kuumilta ja kirvelleet peräreiällä. Kakkaa on kuitenkin yleensä tullut hyvin. Tänään piti ajaa lapset pois vessasta vesileikeistä: "Isi tulisi nyt kakalle." Ja sitä tuli sitten ihan kunnolla. Piti oikein patistaa: "Menkää nyt ennen kuin tulee housuun." En ihmettele, että jotkut haluavat kahdeksan huoneen omakotitalon ja vessoja eri kerroksiin. Saapa rauhassa paskantaa eikä häiritä muita.

Anekdootti eräästä aiemmasta kerrasta pitää vielä mainita: Olin pojan kanssa kahdestaan ja tuli paskahätä. Poika on vielä niin pieni ja vallaton, että häntä ei voi yksin jättää olemaan oven ulkopuolelle, ja jätin oven auki, jolloin tämä tietysti tuli pyörimään vessaan. Paskaa tuli niin kovalla äänellä, että poika kurkisti ihmeissään pyttyyn. Sanoin isällisesti: "Se on nyt sitä kakkaa."
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Silmukka kiristyy:

Enkeli-Elisan tapausta tutkitaan petoksena

Tiistai 24.7.2012 klo 08.51 (päivitetty klo 12.04)

Kanta-Hämeen poliisi päätti eilen aloittaa esitutkinnan Enkeli-Elisan tapauksessa. Poliisi epäilee kirjailijaa petoksesta.

Poliisi selvittää, onko kirjailija Minttu Vettenterä syyllistynyt rikokseen Enkeli-Elisan tapauksessa. (JARNO JUUTI)


Esitutkinnassa selvitetään, onko kirjan markkinoinnissa annettu virheellistä tietoa niin, että se täyttää petoksen tunnusmerkistön.

Kanta-Hämeen poliisi tiedotti runsas viikko sitten, että se aikoo kuulla kirjailijaa asiassa. Tuolloin poliisi ei vielä tehnyt päätöstä esitutkinnan käynnistämisestä.

Maanantaina Minttu Vettenterää kuulusteltiin poliisilaitoksella noin tunnin ajan. Kuulustelun jälkeen iltapäivällä poliisi päätti aloittaa esitutkinnan.

- Asiaa on pyöritelty ja nyt päätimme tutkinnan aloittamisesta. Tutkimme, onko osin fiktiivisellä tarinalla saatu taloudellista hyötyä aikaiseksi. Useinhan kirjoitukset ovat joko fiktiivisiä tai tosia, mutta nyt lähdetään siitä, onko tässä menty niin sekaisin, että olisi jollain tavalla hyödytty siitä, rikoskomisario Matti Purhonen kertoi Iltalehdelle maanantaina.

Tiistaina poliisi tiedotti, että Vettenterää epäillään petoksesta.

- Kanta-Hämeen poliisilaitos on aloittanut esitutkinnan syytä epäillä perusteella, poliisi tiedotti.

- Poliisi on kuullut kirjailijan epäiltynä petokseen, tiedotteessa täsmennettiin.

Helsingin Sanomien heinäkuun Kuukausiliitteen artikkelissa epäiltiin, että Elisa olisi kirjoittajan keksimä hahmo.

Vettenterä tyrmäsi lehden väitteet ja sanoi Elisan olleen oikeasti olemassa.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012072415874074_uu.shtml


Facebook-sivut ovat sulkeutuneet viime viikon torstaina. Sitä ennen sieltä kuulemma poistettiin aika vinhaa tahtia sinne tulleita kirjoituksia.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Hienoa on se, että Suomen poliisilla ei ole tärkeämpää tutkittavaa kuin se, onko kirjailija keksinyt nyt liian hyvän markkinointitempauksen kirjalleen.

Toivottavasti joutuu vankilaan ja pitkäksi aikaa.
 
Ylös