Tapahtumia & sattumuksia työttömänä ollessa

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Työttömille ois hyvä laatia kasa erilaisia sääntöjä.
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Sossu hoitaa panemisenkin työttömän puolesta?
Tänään sossuun mennessä (siis työasioissa, huom., hehheh) jaksoi eräs hyvin siististi pukeutunut herra kytätä oven takana, josko joku tulisi avaamaan ovea kera rahnatukkosen. Luonnollisesti puhui samaan aikaan kalliiseen älypuhelimeen. Poikansa kyseli päivämäärää, kun ovessa oli isolla maininta suljetusta ajasta juhannuksesta kuukausi eteenpäin...

Ulos menin sitten takaoven kautta, kun ei paikan työntekijä kehdannut enää uudestaan etuovea raottaa tämän heebon vielä siellä kytätessä ilmiselviä forumin kadonneita mainosmansikoita. Ei käy kateeksi tuotakaan työväestöä.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Kerran työttömänä Reskan ja Joken kanssa mentiin aamutuimaan Esson baariin vaihtamaan kuulumiset. Hörpittiin sumpit ja iskettiin läppää, tsekkailtiin siinä parit misukatkin ja poltettiin näppisätkiä.
Reska sano päässeensä työhaastatteluun. Joken kanssa oltiin ihan että vautsi vau. Sitten mentiin kotiin. Se se vasta oli päivä.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4946
Sijainti
Vantaa
Meistä pitempiaikaistyöttömistä on iloa, emme me kenenkään leipää syö, siinä mielessä vahinkoakaan ei meistä tule. Työssä kulloinkin olevat saavat paremman työmarkkina-aseman, työlllistäjät nöyrempää ja halvempaa työvoimaa meidän työttömien ansiosta, eli moni meidän panoksestamme elää ja tuhannet hyötyvät.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4946
Sijainti
Vantaa
Huomenna laitan työttömyyspäivärahan jatkohakemuksen postiin. 4 viikkoa pitää täyttää aina kerrallaan.
 
Ylös