Kannattaako vittuilu?

Kannattaako vittuilu?

  • Kyllä

    Äänet: 12 70,6%
  • Ei

    Äänet: 5 29,4%

  • Äänestäjiä yhteensä
    17

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Onko vittuilun vaikutus lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä positiivinen vittuilijalle. Mihin vittuilulla pyritään? Mitä vittuilu ylipäätään on - mikä on sen määritelmä. Voiko, saako ja pitääkö kaikille vittuilla? Onko vittuilu kiusaamista vai vittuilua? Saako kiusaamisesta vittuilla? Saako kiusata vittuilijaa? Pärjääkö vittuilija elämässä? Jos on ainoa ihminen maailmankaikkeudessa, niin voiko vittuilua jatkaa? Mikä tai kuka on paras vittuilun kohde? Millainen on hyvä vittuilija? Entä millainen huono? Saako vittuilusta puhua? Onko vittuilussa sääntöjä?
Mitä vittua?!
 

Teukka

Jarnapoliisi
Liittynyt
4.8.2000
Viestit
13740
Sijainti
Jarnapolis
Vittuilu on helppoa. Taytyy vaan saada vittuilun kohde vittuuntumaan. Amatoorivittuilija saattaa jossakin vaiheessa vittuuntua itse jolloinka vittuilu kaatyy paalaelleen ja vittuuntuneesta vittuilijasta tuleekin vittuilun kohde. Mikali alkuperainen vittuilun kohde ja vittuuntunut vittuilija ovat molemmat onnistuneet vittuuntumaan niin keskustelua jatketaan yleisen asiakeskustelun puolella.
 

AJ

Well-known member
Liittynyt
19.7.2000
Viestit
69605
Sijainti
Toinen Maailma
Vittuilu voi olla lähinnä hauska harrastus, mutta ei siitä uraksi asti ole.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Tyhmälle ihmiselle ei voi vittuilla, koska moinen ei käsitä vittuilua vittuiluksi. Hyvä vittuilu menee tällöin hukkaan. Ja hyvä vittuilu on katoava luonnonvara. Ei sovi präiskii pitkin taivaita!
Komppaan tätä. Lisäksi, jos on taipumusta vittuiluun, olis hyvä sietää sitä itsekin.
 
Ylös