Melinda
Sponsored by Sam
Hesari taisi jo pari viikkoa sitten uutisoida avokadopastan muotiintulosta. Mää olen avokadolle allerginen, joten jää valitettavasti kokeilematta. Epäilemättä olis ihan hyvää.
Korvaa kesäkurpitsalla. Molemmat vihreitä ja miedon makuisia.Hesari taisi jo pari viikkoa sitten uutisoida avokadopastan muotiintulosta. Mää olen avokadolle allerginen, joten jää valitettavasti kokeilematta. Epäilemättä olis ihan hyvää.
No ainakin lehtipersilja ja juustot. Limettejä ja avokaadojakaan en normaalisti käytä, mutta niitä sentään voi ostaa vain tarvittavan määrän. Tai no, enhän minä neljän hengen annosta itselleni tekisi, joten limetistäkin jäisi puolet tai 3/4 käyttämättä.Kuten mitä?
Kesäkurpitsapastaa oon tainnut joskus kokeillakin. Hyvää oli sekin.Korvaa kesäkurpitsalla. Molemmat vihreitä ja miedon makuisia.
Ok. Jokaisessa taloudessa hieman eri tavalla. Itse on löytänyt yhtään aineosaa joka ei meidän keittiössä menisi seuraavan viikon kokkailujen lomassa.No ainakin lehtipersilja ja juustot. Limettejä ja avokaadojakaan en normaalisti käytä, mutta niitä sentään voi ostaa vain tarvittavan määrän. Tai no, enhän minä neljän hengen annosta itselleni tekisi, joten limetistäkin jäisi puolet tai 3/4 käyttämättä.
Höpö, höpö. Sol, Estrella etc.......joten limetistäkin jäisi puolet tai 3/4 käyttämättä.
Höpö, höpö. Sol, Estrella etc....
No prkle. Nyt alkoi keittiössä skulata :thumbup:
Varmaan näin, mutta eihän kossuakaan osata oikein juoda muualla kuin suomessaKaikkialla muualla paitsi Meksikossa sotkevat limellä noi juomat.
Sitten kannattaa laittaa perslappuhaalarialusasu päälle ja painua sombrero päässään mehicoon lipittämään kuraveden makuista kaljaa ja umpitörkeetä paloviinaa. Jos näppylöitä limestä siis...Kaikkialla muualla paitsi Meksikossa sotkevat limellä noi juomat.
Hyvä huomio, joskin vaihtaisin espanjalaisen Estrellan meksikolaiseen Coronaan. Samaa riisi/maissikevennettyä olutta toki ovat kaikki kolme.Höpö, höpö. Sol, Estrella etc....