Sebastian Vettel - Maailmanmestari 2013

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24211
Sijainti
lappeen Ranta
Mahtavaa suorittamista on ollut tämä Vettelin ajo tällä kaudella. Vähänhän tylsää tämä on, mutta toisaalta on hienoa seurata tällaista aikakautta, jolloin voi nähdä jonkin kuljettajan ja tallin tekevän näin loistavaa työtä. Schumin aikakaudenkin hienouden olen oikeastaan huomannut nyt vasta jälkeenpäin. Silloin 2000-2004 se lähinnä ärsytti. :mad_old: Nyt Vettelin aikakauden kanssa osaa olla jo vähän viisaampi ja olla tyytyväinen näkemäänsä. :)

Sebastian tekee muuten myös yhden kauden piste-ennätyksen, jos voittaa Interlagosissa (edellinen on Vettelin nimissä vuodelta 2011). Vähän harmittaa, että tuo maaginen 400 ei vielä mennyt rikki, mutta parempi onni ensi vuonna. :tongue:
Yksi seikka mikä lieventää huomattavasti Vettelin tylsän voittoputken seuraamisen aiheuttamaa harmistusta on suurinpiirtein tähtitieteellisesti parantuneet kisalähetykset. Silloin kun Schumilla oli ylivoimainen auto, ei paljon muuta kisan aikana parin ensimmäisen kierroksen jälkeen nähnytkään kuin "Schumin auto tulee", "Schumin auto menee" ja muutaman ohituksen ja keskeytyksen uusintana. Nyt puolestaan Vetteliä autoineen ei paljoa näytetä sen jälkeen kun heppu on ajanut näkymättömiin takana tulevilta ja siihen maaliintulo plus donitsit päälle.

Pitäs pystyä voittamaan ilman ylivoimaista autoa.
Sekin käy, että voittaa ylivoimaisesti ylivoimaisella autolla. Sehän ei Vettelin vika ole, jos auto on ylivoimainen. Paitsi jos kaiffari on ylivoimainen autonkehittäjä.
 

Revolt

Lead Singer
Liittynyt
19.1.2007
Viestit
3395
Yksi seikka mikä lieventää huomattavasti Vettelin tylsän voittoputken seuraamisen aiheuttamaa harmistusta on suurinpiirtein tähtitieteellisesti parantuneet kisalähetykset.
Tämä on muuten aivan totta. En ole asiaa oikeastaan tietoisesti noteerannut, mutta nyt kun sanoit niin noinhan se tosiaan on!
 

Skenejeesus

Viihdekäyttäjä
Liittynyt
8.1.2008
Viestit
4207
Sijainti
Maranello
Vettel tekee kyllä uskomatonta tulosta vuodesta toiseen ja saa kaiken näyttämään niin helpolta, ettei ehkä siksi saa ansaitsemaansa arvostusta.
Hetkinen. Eikö se juuri kasvata arvostusta että saa voittamisen näyttämään niin helpolta että muut näyttää hänen rinnallaan amatööreiltä. Itse ainakin arvostan suuresti Vettelin saavutuksia radalla. 8 peräkkäistä voittoja ja 4 peräkkäistä mestaruutta. Lisäksi molempia putkia on vielä mahdollisuus jatkaa tästäkin. En näe yhtään syytä olla arvostamatta.
 

CCMK

Well-known member
Liittynyt
9.11.2009
Viestit
14198
Vettelin saavutuksista en tiedä, mutta aika samanlaista hallintaa on kuin Schumacherin aikoina. Tai alkaa olla. Tosin poikkeuksena on ollut se, että voittoputken ensimmäinen ja kolmas vuosi olisivat voineet jäädä toteutumatta.

Kummallakin kerralla pahin vastustaja oli Alonso ja Webber olisi voinut olla ensimmäisenä vuonna huomattavasti enemmän vaaraksi Vettelin mestaruushaaveille, mutta talli laittoi tunnetusti kaikki munat Vettelin koriin jo hyvissä ajoin silloin.
 

Davros

Well-known member
Liittynyt
14.5.2013
Viestit
5731
Minulla on ollut pitkään vähän kaksijakoiset ajatukset Vettelistä. Välillä tulee kusipäisiä temppuja (Malesia) mutta radalla on todella hyvä kuski, ja on näyttänyt että osaa ajaa muuallakin kuin kärjessä (Abu Dhabi ja Brasilia 2012). Haastatteluissa tulee hauskaa läppää ja monesti myös antaa rehellisen mielipiteensä, jota useammat eivät uskalla tehdä. Mm. haukkunut kerssin pari kertaa.
 

Rentta

Well-known member
Liittynyt
22.7.2010
Viestit
6699
Sijainti
Täällähä mä

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Onnittelut Vettelille!
Toivottavasti Vettel lukee tätä palstaa, muutenhan nämä on aika turhat onnittelut.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös