Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2013

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tuntuisipa hyvältä päästä nukkumaan parhautena, sammyosammyna. Olisi niin ylivetoa olla hän, että ihmekään jos pieni hymynkare olisi. En silti usko, että laininsa aiheutti ahaa-elämyksiä, sen verran ylimieliseltä se kuulosti.
 

Örfil

Guest
Säkylässä ei muuten -89 saanut ainakaan viestissä enää "räjäyttää" punkkaa. Siitä sai vetää reunan auki ja käskeä tekemään sen uudestaan. Niin useasti että onnistui ja kelpasi.
Jo -82 siellä kun olin 5K:ssa, ei sellaista tapahtunut kun olin alokkaana. Ehkä sattui hyvä tupa meillä kun olin alokas. Ja hyvä & asiallinen tuvan esimies.

Mutta kun oltiin itse -83 siellä sitten myöhemmin ryhmyreinä, joillain alikersanttikavereilla meni homma kyllä yli, mutta parempi oli pitää turpansa kiinni. Joka sakkiin pääsee aina vahingossa tyyppejä joille maanpuolustukselliset seikat on toisarvoisia sen sijaan että koitetaan tehdä porukalla hyvä taistelijaporukka.

Itse koitin tehdä omasta ryhmästä hyvän taistelijatiimin ja voisin sanoa että suht hyvin siinä onnistuin. Tuskin jäi kellekään paska mieli ainakaan alokasajasta.

Ei siellä pelleilemässä oltu vaan opettelemassa maanpuolustamista.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Lopetappa jo tollanen lapsellinen paskan nakkelu ja kerro kantasi. Tai ole hiljaa. Toki voit kertoa oman kantasi tai sen, että mikä minun ja muutaman muun kannassa ärsyttää? Sen tähän väliin sanon, että mulla on ihan vitun paljon enemmän kokemusta tuosta kyseisestä asiasta kuin sulla tietoa ja kokemusta mun elämästä ja näistä kokemuksista. Että anna sen olla.

Mutta lienee turha toivo sitä odottaa? Taaskaan.
a) kantani mihin?
b) moon melko varma, että pärjäät keskenäsi ilman "muutamaa muuta". Kai?
c) absurdi väittämä - täysin vailla realiteettia (en kirjoittaisi näin jos ei olisi näin)
Jos tuohon kohtaan c) haluat valaisua niin ota vapaus kysyä...
Se oli hieno laini, jossa paljon tavaraa takana. Mutta sinä siitä et mitään ymmärtänyt. Kanssaforumistisi, joita beesaat saattoivat ymmärtää ja yhdelle heistä tarjottiin mahdollisuutta jopa kysyä minulta suoraan pikaistumiseni syytä. Vaan ei kelvannut tarjous.
Haa... täällähän on kaiveltu vanhoja. Mutta kun kerran näin niin sammyosammy varmaan nyt mielellään kertoo kun haluja tuntuu olevan, että miksi väitteeni siitä, että minulla on henkilökohtaista kokemusta ja tietoa enemmän tuosta asiasta kuin sinulla tietoa minun elämästäni ja noista kokemuksista?

Kummastuttaa vaan, että vaikka hahmolta yritetään kysyä asiallisesti mielipidettä kyseisessä asiassa tai syytä ärsytykseen minun tai muutaman muun kannassa niin ei vastaa, mutta parin päivän päästä kirjoittaa pokkana, että kun ei kelvannut tarjous.

Mutta hienoa, että kanta ja syyt pikaistumiseen tulevat vihdoin ilmi.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Eli siis jos ei ole kiinnostunut valtion rahoilla larppaamisesta metsässä niin ainoa vaihtoehto on sitten se pipojen kutominen?

Miten muualla maailmassa voi kasvaa mieheksi kun ei ole asevelvollisuutta?
Kannattais ottaa se armeija ihan armeijanan, eikä minään helvetin larpaamisena. Vois jopa oppia jotain, toisin kun tuosta larppaamisesta. Missä ihmeessä olet armeijan käynyt, jos se oli larppaamista??
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Asepalveluksen aiheuttamat traumat ilmenevät pakonomaisesti purkautuvana muistoripulina säännöllisin väliajoin.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Herkkä aihe edelleen, kaikille, näemmä.

NO NIIN MYÖS MULLE SAATANA!!!
 

Örfil

Guest
Mosse ja kouvo on...on...on...(pidättelen vastaustani tovin, koitan keksiä jotain NASEVAA)
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24276
Sijainti
lappeen Ranta
Dodii. Nyt armeijamuisteloa silmät ja suut täyteen kaikille ketkä selaisesta ärsyyntyvät. Kärsikää kurjat!!1!

Säkylässä ei muuten -89 saanut ainakaan viestissä enää "räjäyttää" punkkaa. Siitä sai vetää reunan auki ja käskeä tekemään sen uudestaan. Niin useasti että onnistui ja kelpasi.
Olin (vissiin) samassa rakennuksessa -91-92. Krh:n puolella.
Hähä, konnakolmonen. Onko SS-Toivonen tuttu?
Aliupseerikoulussa oli oli yks Toivonen kivääripuolella. Jotkut kutsuivat gestapo-Toivoseksi, lie sama heppu kyseessä. Ihan mukava oli mielestäni, siis niinkun kapiaiseksi ja armeijassa ja sitä rataa. Sama homma muunkin kantahenkilökunnan (sekä varusmiesten) suhteen. Olen vissiin aika hyvin kanssaelinmuotojen kanssa toimeentulevaa sorttia :doubtful:.
 

Örfil

Guest
Kouvo on KUKKANEN ja Mosse on PUNKKI!

Siitäs saitte :ahem:

Kaiken lisäksi lähetän täältä kaukohalit ja -pusut kummallekin :)
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös