Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2013

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Röyh:illä on tänään "sama vastaus joka toikkiin" -päivä :D

Siitähän sikisi idis että täällä voitais viettää sellaisia päiviä yleensäkin: tiettynä päivänä kaikki vastaa ihan samalla vastauksella mihin tahansa toikkiin. Mitähän siitä tulisi?
Tuosta seuraisi ainakin se, että jos tänne eksyy uusia lukijoita juuri samana päivänä kuin tuo toteutetaan he luulisivat eksyneensä mielisairaalan avohoito-osastolle, mutta pidempään tällä foorumilla rekisteröitynä olleet eivät välttämättä huomaisi mitään eroa tavanomaiseen kirjoitteluun.
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
:(

R.I.P. Niclas :(

Tutustuin viime talvena. On toinen niistä pojista, jotka käy talvella asumassa meidän naapurustossa ja harjoittelemassa Torreviejan crossiradoilla :(

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013080217324228_uu.shtml

Sipoossa motocross-radalla loukkaantunut poika kuoli vammoihinsa



16-vuotias poika menehtyi saamiinsa vammoihin perjantaina sairaalassa.

Onnettomuus sattui motocross-radalla Sipoossa torstai-iltapäivällä, kun kirkkonummelainen poika loukkaantui harjoituksissa. Hän oli kaatunut hypättyään hyppyristä.

Paikalla olleiden henkilöiden mukaan poika oli hyppyrin jälkeen ilmassa menettänyt moottoripyörän hallinnan ja tasapainonsa siten, että hän kaatui pää edellä radalle. Tämän jälkeen moottoripyörä putosi hänen päälleen.

Poika oli tajuttomana kuljetettu Helsinkiin Töölön sairaalaan, missä hän menehtyi tänään perjantaina.

Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn selvittämisenä.

Tapaus on jo toinen tänä kesänä Sipoossa sattunut kuolemaan johtanut motocross-tapaturma. Kesäkuun alussa motocross-radalla kuoli noin 30-vuotias mies.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Aninkaisten Kiinteistövälityksen kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt sanoo, että vertailussa näkyy poikkeuksellisen hiljainen omakotitalokaupan alkuvuosi, vaikkei hänestä Ihala ansaitsisikaan kärkipaikkaa eniten arvoaan menettäneiden listan kärjessä.
- Vertailu on siinä mielessä hanurista, että omakotitalokauppa on samassa kerrostaloasuntokaupan kanssa, ja ne vertautuvat toisiinsa yhtä huonosti kuin Kimi Räikkösen ajotaidot minun juoksutaitoihini.
http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288586688612.html
Aika erikoista kielentäyttöä javertauskuvia virallisessa uutismediassa.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
EI USKOMUSHOIDOILLE Sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) rajoittaisi niin sanottuja uskomushoitoja lailla. Jos tämä toteutuisi, monet hoitomuodot meditaatiosta luonnonlääkintään saisivat uudet ohjeistukset.
Räsänen vaatii niin sanotuille uskomushoidoille omaa lainsäädäntöä.

Räsänen ehdottaa, että Suomessa voitaisiin ottaa mallia Ruotsista, jossa uskomuslääkintää ei saa käyttää pienten lasten ja vakavasti sairaiden potilaiden hoidossa.

Uskomuslääkinnällä tarkoitetaan hoitomenetelmää, jonka vaikutusta ei ole todistettu tieteellisesti.

– Kun kyseessä on vakava sairaus, tulee lainsäädännön sallia vain vaikuttaviksi ja riittävän turvallisiksi osoitetut hoitomuodot, Räsänen linjasi tänään puhuessaan Tammelassa Hakkapeliittapäivillä.

Räsäsen mielestä lain on suojattava sairaita ihmisiä uskomushoitojen haitoilta ja ongelmilta. Hänen mukaansa markkinoinnissa on eroteltava selvästi terveydenhuollon tarjoamat palvelut ja uskomushoidot.

Epäasialliseen toimintaan on voitava puuttua tehokkaasti ja samalla pitää turvata oikeudet hyvään sekä turvalliseen hoitoon, Räsänen painotti.

Uskomushoitoja ovat hoitomuodot, joiden tehoa ei ole vahvistettu tieteellisellä tutkimuksella.

Uskomushoitoihin kuuluvat osittain myös lääkintämuodot, kuten vaihtoehtolääkintä ja luonnonlääkintä. Lääkitystä muistuttavia hoitoja ovat muun muassa homeopatia ja luonnonlääkekuurit.

Hoitomuotoja on runsaasti erilaisia ruokavaliohoidoista henkiparannukseen ja laitehoitoihin, kuten magneettikenttähoitoihin. Jotkut mieltävät myös meditaationja paastonkin uskomushoitoihin.
Tarkoittaako tämä Räsäsen haluavan kieltää merkittävän osan näiden ns. hurmoksellisten kristillisten lahkojen toiminnan, jossa puhutaan kielillä ja kaadwtaan väkeä sekä myös nämä ns. eheytyshoidot?
 

Örfil

Guest
Tarkoitatko nyt Alikersantti Räsästä Hlinnasta? Se on on mun vanha intti- ja AUK kaveri.

Eikä sitten lisäillä niitä H-kirjaimia quoteen.
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Jenkeissähän kaikenmaailman huuhaahoidot ovat ihan OK, koska siellä asia on niinpäin, että kiellon saamiseksi tarttis todistaa ettei ne toimi. Ja se on useimmiten täysin mahdoton tehtävä.
Suomessa sitten taas tarttis todistaa että huuhaa toimii...joka on ihan yhtä mahdotonta.

Vrt. homeopatia.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös