Android-vinkkejä?

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Onko se koskaan löytänyt mitään kakkaa?
Mulla on jokusen kerran vrustorjunta ilmottanut, että Playsta asennettu sovellus on "intrusive adware". Kokeilin yhden asentaa silti ja olipa ärsyttävä mainoskikkare. Sen jälkeen olen antanut virustorjunnan suosiolla poistaa kaiken, joissa on tuo huomautus.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
OoPee, kun menen tuonne CamSamin newseihin, niin siellä on jotain uutista Win8:sta. Kun en saksaa ymmärrä, niin en tiedä mitä. Tarkottaako ne jutut että CamSam ois nyt saatavana myös Win8:asiin?
Ei osunu noi tommonen kohta silmään (mitäköhän tarkotit?) mutta on tuo olemassa myös Windowsille, linkki tässä.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24280
Sijainti
lappeen Ranta
Onko se koskaan löytänyt mitään kakkaa?
Olin ensin että :doubtful:, mutta ei nuo peräkkäiset viestit toisiinsa liittyneetkään.

Itse olen Samsungin Galaxy-tablettiin (eiks se ole tommonen android-tsydemi) lataillut pari lennokkisimulaattoria, Fart Sound Boardin ja Hill Climb Racing -ajelupelin. Toi jälkimmäinen on kätevä jos haluaa tyhjennellä akkua ennen sen lataamista eikä surffailu tai youtube-videoiden katselu silleen just satu nappaamaan.

Suunnistustarpeisiin mulle on piisannut vehkeen mukana olut navigointi-ohjelma. En tosin ole sitä varsinaisesti käyttänyt :eek:. Mitäs toi CamSam tekee?
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Istun muuten nyt parhaillaan puuseessä ja asennan kakkaa tohon systeemiin.
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Minen oo vielä maksanu tosta mitään, koska periaatteessa se ilmaisveriso riittää varsin mainiosti, mutta vois tuon kyllä ostaakin.
Mä ostin siks, että saan sen widgetin aina päällimmäiseks siihen ruudulle :) Kun se kuitenkin on telineesssä koko ajan autossa näkösällä, niin saa kivasti näkökenttäänkin varoituksen :)
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
CamSam varoittaa tutkista. Kun ajat tutkaan, niin CamSam tulee sieltä tutkasta ja antaa varoituksen. "Tämä on varoitus!"
 
Ylös