Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol VI

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Spoštovani obiskovalci. Programa trenutno ne morete spremljati, ker je na sporedu oddaja, ki jo zaradi omejenih avtorskih pravic lahko predvajamo samo uporabnikom v Sloveniji. Hvala za razumevanje.
 

Örfil

Guest
Minusta alpertti kuvaa itseään turhan monisanaisesti. Sillä sana "perushidas" kuvaa koko miehen olemuksen. Voinemme todeta asian ens viikolla?
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Aika omituinen juttu oli auton kanssa. Ajaessa auton vasen eturengas tärisi aivan tolkuttomasti, arvelin vianolevan eturipustuksissa tai jotain sinne päin. Ennen kuin ehdin viemään sen korjaamoon, niin auton oikea eturengas hajosi, ( se oli paikattu pari kuukautta aiemmin sellaisella paikkaspraylla. Kun sitten vaihdoin hajonneen renkaan, niin poistui se vasemman eturenkaan ongelma katosi saman tien. Olisi varmaan tullut kalliiksi korjaamossa, kun mitään vikaa siinä vasemmassa etupäässä ei olisi ollutkaan, vaan koko ongelma johtui oikeasta eturenkaasta.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
jps:n autonrengastarinasta tuli mieleeni, että sitä ei ymmärräkään kuinka tärkeä ja tarkka juttu renkaiden tasapainotus on, ennen kuin on kokenut minkälaisen vibran saa aikaan vanteeseen kiinni jäätynyt pikkuinen loskakökkäre.
Omakohtainen kokemus tältä kesältä on, kun meni vasen polvi sököksi, niin eipä ole koskaan ollut niska niin kipeä kuin nyt.:thumbfh:
 

Örfil

Guest
on kokenut minkälaisen vibran saa aikaan vanteeseen kiinni jäätynyt pikkuinen loskakökkäre.

Joo, 3-4 kertaa on uran aikana moinen sattunut eteen.

Sellainen pieni jopa vain 200 g loskakikare saa aikaan uskomattoman tärinäefektin kyllä. Ravistaa ihan tolkuttomasti ja ihmeparannus on kun käy tökkäämässä sen kökkäreen vanteen sisäpuolelta pois.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Päsähtipä tuossa mieleen että auton rengas se täristää kuulkaa melkoisesti, jos on vanteessa loskasnögäre kiinni. Tämä on sellanen homma, josta voi tulla vaikka niskat kipeäksi polvivamman päälle.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös