Materialistinen onni - tämän ostin tänään - Parte tres

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Tolerantti

Well-known member
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
4704
Näin on. Kaikki mitä tehtiin kävi kaupaksi hyvällä hinnalla ja grynderi-rakentajat vähän innostu. Mopo keuli ja meni tarakan kautta katolleen.
Niinkö siinä yleensä tuppaa käymään kun menee liian pitkään, liian lujaa.
Kiinassa on vastaava tilanne päällä. Korkeita taloja pykäillään edelleen joka kortteliin, vaikka juuri valmistuneet ovat puolityhjänä tai liki täysin tyhjänä. Saa nähdä, milloin sukeltavat. Tai ehkä Kiinan kommunistinen puolue klaaraa homman jotenkin.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
4*AA+4*AAA ladattavia paristoja 2,5€. Lie sitten räjähtävät käsille ja talo palaa, mutta halavalla sai.
 

Makkonen

Guest
Kesäkuussa pidän osan kesälomasta, ei huvita lähteä minnekään ulkomaille reissaamaan.
Vuokrasin mökin Somerolta viikoksi, €400 tuo kustansi. Halpaa kuin saippua.
Ihan hyvinhän tämä loma etenee. Kolmas lomapäivä, toinen ulkomaankeikka meneillään. Jos vaikka tämän jälkeen lopettaisi. Ensi maanantaina sitten mökille.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Tänään hankin mm. pari suomihittikokoelmaa, Huovisen lyhyet erikoiset -dvdn, Dexterin kakkos- ja kolmoskauden, Gran turismo 6:utosen, Farming simulatorin ja Need for speed rivalsin. Sitten cd:ille hyllytilaa, neljä n. 170 senttiä korkeaa "hyllykköä". Käyttöleveys noissa parinkymmenen sentin luokkaa. En koskaan ole ymmärtänyt noitten ideaa, mutta nyt tuli tarjous, josta ei voinut kieltäytyä.

Lisäks suoritin ohimennen sivusilmällä alustavia vilkaisuja neliteraisiin ulkosiin kovoihin. Jos vähän apgreidais noita omia ulkoisia, niin menis vähintäänkin reilu 400 euroa, ja jos kaikki vaihtais, niin summa olis ~ puoltoista tuhatta euroa. Se tekis 24-28 teraa lisää tilaa. Sillä luulis kyllä hetken aikaa pärjäävän, mutta on toi niin paljon rahaa, että on vissiin järkevämpää hankkia vaan se 8 teraa ja vaihtaa ne noitten terasten tilalle. Tarvii miettiä.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Ostin elämäni ensimmäiset G-Mies Jerry Cottonit. Kaksi erikoisnumeroa, eli neljä tarinaa.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös