a) on varmaan, mutta onko sillä mitään mitattavaa hyötyä? Myyjien mukaan ei. Talossa kuitenkin toimiva ilmanvaihto päällä vuodokaudet ympäri ja kahdessa tunnissa vaihtuu koko sisäilma ihan tuonkin ansioista.
No kyllä mun kokemuksen mukaan noissa
kunnollisissa pussittomissa (esim. Dyson) on imuteho aikalailla eri luokkaa kuin noissa pussillissisa, joissa se imuteho tuppaa laskemaan sitä mukaan, mitä enemmän pussiin on kertynyt pölyä. Tuon lisäksi säästyy tietysti pölypussien ostolta, ei nekään ilmaisia ole.
Meillä toinen Dyson menossa. Ihan toimiva se ekakin vielä olis, mutta oli kieltämättä vähän kömpelöliikkeinen ja vaimo siihen sitten kypsyi, joten katsoin parhaaksi hankkia modernimman, itte olisin kyllä sillä vanhallakin vielä pärjännyt ihan mainiosti. Ennen Dysonia kerittiin kokeilal pölypussitonta halpaa Dirt Deviliäkin, mutta se hajos aika nopeesti eikä tehokkuudeltaan ollu lähelläkään Dysonin tasoa.
Tietysti todettava, että on noissa pölypussillisissakin huimia eroja, kyllä toi Mossen Electorlux on varmaan sieltä parhaasta päästä. Electorlux meilläkin oli joskus ja kyllä silläkin pölyt lähti, mutta ei ollu kyllä järin kestävä sekään.
Oikeastaan ainoa mikä Dysonissa sillointällöin nyppii on se, ettei moottorin imutehoa voi säätää. Aina tapa säätää imutehoa on se, että avaa sitä varressa olevaa läppää, jolloin käy mielessä, että karkaako ne pölyt sitten samalla sitä kautta. No ei meillä onneks oo ku yks semmonen matto, jota ei Dysonilla ilman imutehon laskemista oikein kätevästi saa imuroitua, joten ei ole suuri ongelma tuo, mutta jos nyt koko kämppä on täynnä ohuita räsymattoja, niin ehken Dysonia lähtis suosittelemaan.