Kuvis

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Se oli huono päivä ammattivalokuvaaja Kemppiselle.
Hänet oli tilattu ottamaan Sotkalle mainoskuva. Ihan vaan yksi, tavallinen mainoskuva pöydästä. Sisäänvetotuotteen oli tarkoitus olla kyseessä ja sitä varten sitten ihan ammattimieheltä kuva brosyyriin. Helppo homma, ajatteli niin toimeksiantaja kuin Kemppinenkin.
Mutta eipä ollut Kemppinen varautunut riittävällä määrällä filmiä. Itse asiassa rullassa oli jäljellä vain yksi kuva. Mutta kyllähän sen piti riittää. Ei tässä nyt enempää tarvitse. Ei ole oikein rahaakaan ostaa lisää - vaimon rippijuhlat ja pojan puolen suvun kesäinen kokoontumisjuhla Koinevedellä olivat verottaneet miehen tilin minimiins'.
No niin. Yksi kuva. Yksi kuva, niitä on otettu paljon elämän aikana. Muutama taustavalo pystyyn ja refle tukemaan sivusta. Tuosta tähdätään ja sitten napsaistaan.
*NAPS*
No niin. Pöytä on kuvattu. Hyvä tästä tulee.

Kotipimiössä Kemppinen sai sydänhalvauksen kehittäessään ammattimiehen ylpeydellä ottamaansa kuvaa. Mitä helskattia! Pöytä oli kyllä kuvassa taitavasti sommiteltuna, kuten pitikin, mutta kuvan etualalle oli ilmestynyt KANANLEIKEATERIA! Mistä...mistä se oli siihen tullut?? Kemppinen, vanha ketjupolttaja-astmaatikko, hyperventiloi rajusti. Tämän kuvan piti olla se, jolla tämän kuukauden vastikkeet, tyttären koulu-uniformu, vesilasku ja dieselit piti maksaman. Kaiken piti olla kunnossa. Mutta ei ollut. Kirottu kananleikeateria!

Kemppinen yritti paniikissa soittaa Sotkaan, mutta heidän puhelinkeskuksena oli mennyt kiinni 16.45 eli 13 minuuttia sitten. Työn tilaajan nimen Kemppinen oli kirjoittanut pienelle paperilappuselle lyijykynällä ja sateessa fillarilla paikalle sotkiessaan, oli kyseinen paprunpalanen nuhraantunut pahasti. Numeroista ei saanut selvää, olikohan tuo kolmonen vai kutonen...Pariin väärään numeroon soitettuaan ja kiintoisan teologisen väittelyn Suomen Okkultistikirkon ylipiispan Markku 'Nalle' Majavan kanssa käytyään Kemppinen luovutti. Sinne meni kuva. Sinne menisi kuvasta saatava potentiaalinen tienesti. Voi surkeus.

Kun Kemppinen astui ulos pimiöstä, hän sattui radiouutisista kuulemaan että vastoin median luomaa ennakkoasetelmaa, Surinamin presidentinvaalit olikin voittanut liikemies Ronaldo Trambez eikä Kemppisen ja muun eliittiväen suosikki Chella Clitoris. Siinä menivät loputkin fiilikset. Kemppinen sortui itkuisena maahan ja jäi siihen makaamaan. Kunnes nousi jossain vaiheessa ylös. Mutta se on toinen tarina, se.
 

Örfil

Guest
Juttu on kopioitu Kodin Kuvalehden numerosta 2/1967. Albert on huijari.
 

Zoe

Maagikko, noituja
Liittynyt
25.11.2002
Viestit
9925
Sijainti
Nollola
Suomalaismies järkyttyi Lontoossa: fish and chips -annokseen ei kuulunutkaan silakkapihvejä!
 

AJ

Well-known member
Liittynyt
19.7.2000
Viestit
69605
Sijainti
Toinen Maailma
Iltalehden "Oletko tehnyt tämänkin aina väärin" osa kakskyttuhattajotain: ruoka-annoksen oikeaoppinen kuvaaminen ravintolassa. "Vapaata kättä kuuluu roikottaa munissa"
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Hahmon ITG kontribuutio F1-forumille:

Aijajaijaii, eka syöjä tänään feat friteetarut nakit and peas!!
 

Örfil

Guest
Ikean uutuusannos - Krebaajan Kevät!
Sis.
Perfect age kalapuikot
Varhaisteiniperunat
107 hernettä
Siideridippi

Lisäksi yhteistyössä Mehmed Ataturk's Kebulandin kanssa leima pizzakuponkiin.

Hinta on pelkkä mutjoo eli 4.95 €

Syö itsesi vanhuspapaksi -Ikeassa :cool: Stikkaa ineen!!
 
Viimeksi muokattu:

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Humoristikaimani tilasi lohkoperunat kaimaanin alaleuvalla. Leuka loksahti, kun tilaus saapui pöytään.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Hieno ja kaunis, mutta varsin pitkähkö vastaustarina. Arvostan vaivannäköä, mutta lyhyestä väärti kaunis!

FinalFour on: Jjusban, Mehe Rienarsuo, markoj ja joukahainen. Lopullinen päätös aivan kohta...
Kyllä se oikia vastaus lyhyessä ytimekkyydessään meni Osloon ja joukahaiselle. Apajat, maut ja kalat rimmaavat vaikkei' rimmaakaan. *winks*

Jos joku haluaa tämän kuviksen hopeapallin hahmoa tiedustella niin: Mehe Rienarsuo. Mulla on englantilaisten hernejuttujen opintie varsin alussa, mutta josko se siitä etenisi?
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös