Vuorokauden mittainen kirjoituslakko CCMK:n bannin takia.

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24220
Sijainti
lappeen Ranta
Vbulletinin ominaisuuksiin sisältyy blogit eli miten hitossa se voi olla copterin ansio. Vieläkö ko. tyyppiä palvotaan....:D
No niin. En halua omia itselleni muiden itseeni kohdistamia palvomisia, kun väitetään mm. minun ansiokkaasti kehittäneen F1-Areenalla konseptia *blogitekstit blogiin ja keskustelualueella keskustellaan*.
Hiukan aikaa kun asiaa makustelee, niin ei se enää silleen hirveen vallankumoukselliselta tunnukaan.
Hiukan kun muistelee, niin tuota konseptia on ansiokkaasti kehittäneet mm. hahmot FW08, Renngeist ja JPP - ko. hengentuote täyttää huomenna kokonaisen vuoden.
Niin tosiaan. F1-Areenalla on se blogi-mahdollisuus ollut alusta lähtien. Ei tosin mun ansiosta kun en siellä ole juuri muuta tehnyt kuin käsitellyt kuvaa. Taitaa enimmäkseen Copterin ansiota Areenan blogiominaisuus olla. Ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin se hengentuote täyttää kaksi vuotta reilun kuukauden kuluttua.
Ei suinkaan suuri saatana, mutta en minäkään ole javaa keksinyt, vaikka sitä käytänkin. :D

Mutta kuitenkin siis ihan normilisäosa (maksullinen?), eikä mikään copterin tekele.
Täällä sitä blogimahdollisuutta ei vielä ole, mutta Areenalla on (-> Areenan blogiominaisuus) ja Copter sen siellä aktivoi/otti käyttöön/mitäsillenyttehdäänkään (en tiedä, enkä siten voi ottaa teosta kunniaa) ja siten se on Copterin ansio, että se siellä on käytössä. Sitten kun sama ominaisuus otetaan täällä käyttöön, niin se on Antin ansiota. Vbulletinin tekijöiden ansiota puolestaan on mahdollisuus ottaa blogiominaisuus käyttöön Vbulletinin pohjalta pyörivällä sivustolla, tai jotain, en tiedä näistä nettisysteemien tietoteknisistä perusteista sen kummempia, Antti ja Copter tietää enemmän ja siksi ansio heille tekemisistään.
 

Montana

Well-known member
Liittynyt
11.7.2010
Viestit
552
Keskustelulla ja luennoinnilla on iso ero. Tämä on ensisijaisesti keskustelupalsta, joten tarkoitus ei ole, että täällä yksinomaan luennoitaisiin.

Ristiriitainen jäähy siitä huolimatta. Ko hahmon viestit eivät häiritse tuollaisenaan ketään. Joku voi pitää niitä lähinnä rentouttavana ajankuluna.

Oma mielipiteeni on, että ccmk:n saama jäähy on turha.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Ristiriitainen jäähy siitä huolimatta. Ko hahmon viestit eivät häiritse tuollaisenaan ketään.
Kyllä ne ainakin minua häiritsee siinä kuin mikä tahansa muukin tolkuttoman pitkä offtopic-monologi keskellä asiapuolen ketjua. Häiritsevyydestä toki selviäisi ignorella, mutta se olisi vain silmien ummistamista ongelmalta, ei ratkaisu.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Liikennevakuutuksen bonarit vain 20%, koska ei ollut siirrettävää vahinkohistoriaa.
Sehän siinä maksaa.

Itseasiassa kannattas varmaan vaihtaa peltilehmän ja pyörän bonukset keskenään, tulis todennäköisesti halvemmaksi.
Auton bonareita ei voi siirtää nykysin enää motskariin, eikä toiste perin. Meinaan sikäli kallis, kun ei mullakaan kaksiset bonarit oo ja silti taitaa olla vaan 300e kalliimmat vakuutukset. Tehopainossa jonka mukaan noi määräytyy on kuitenkin jonkinnäköistä eroavaisuutta.

Ps. Pitäsköhän bannata itseni offtopicista?
 
Ylös