Vesku
Maatalousneuvos
- Liittynyt
- 14.6.2003
- Viestit
- 5795
Etelän ruokamatka:
Ravintola Origo Hanko:
Saaristolaiskalapöytä: Tuoretta, raikasta, upeita makuja, kyytipoikana joku saaristolaispienpanimon tumakka olut. Loistava!
Hankoniemen villiä merilintua: Lie ollut haahkaa, uusi maku, hieman piti totutella. Santenay 1er Cru Les Gravieres 2007. Söihän tuota ennemmin kuin selkäänsä otti ( savolainen puolikehu). Asiantunteva "tarjoilija" ( ravintolapäällikkönä talvet pohjoisessa).
Toisen ravintolapäällikön kotona lauantaina kermainen lohi-simpukkakeitto, yrtti-valkosipulivoi+ patonki. Ammattimiehen bravuuri kuulemma. Maistui!!! Alkumaljana, vähin ruokajuomana Charles Heidsieck Reserve Brut. Torresin Esmeraldaa.
Pienen lauttamatkan päässä "luotoravintola".
GT:tä ja möttöstä ( Moet-samppakaljaa)
Makana, Hanko
Alkudrikki jotain japanilaista juomaa, tosi raikas!
Riisipaperirullia vietnamilaiseen tapaan, kalakastike ja soijaa pyynnöstä. Jotain "kissanpissa"-viiniä. Selkeät raaka-aineet, raikasta, asiallisen hyvää.
Kookos, inkivääri ( kaneli?), chili yms lihapataa. Siinä ja siinä, menikö jo liian mausteiseksi. Riisiä ja vettä, niin tasoittui. Punaviinikin melkein hukkui mausteiden alle. Hyvin ystävällinen tarjoilija, hieman sommerlier "kiusasi" viinikysymyksillään yms.
Jokunen rantapaikka ja toisen kerroksen terassi... sekalaisia juomia...
Su
Hot Car-grilli. Pieksämäki.
Hot-Car-spesial + maito: rasvaista, täyttävää, ahh, niin hyvää jonkinmoisessa nälässä su-iltapäivänä. Paluu arkeen:frank: Oikeasti hyvä grillipaikka.
Ravintola Origo Hanko:
Saaristolaiskalapöytä: Tuoretta, raikasta, upeita makuja, kyytipoikana joku saaristolaispienpanimon tumakka olut. Loistava!
Hankoniemen villiä merilintua: Lie ollut haahkaa, uusi maku, hieman piti totutella. Santenay 1er Cru Les Gravieres 2007. Söihän tuota ennemmin kuin selkäänsä otti ( savolainen puolikehu). Asiantunteva "tarjoilija" ( ravintolapäällikkönä talvet pohjoisessa).
Toisen ravintolapäällikön kotona lauantaina kermainen lohi-simpukkakeitto, yrtti-valkosipulivoi+ patonki. Ammattimiehen bravuuri kuulemma. Maistui!!! Alkumaljana, vähin ruokajuomana Charles Heidsieck Reserve Brut. Torresin Esmeraldaa.
Pienen lauttamatkan päässä "luotoravintola".
GT:tä ja möttöstä ( Moet-samppakaljaa)
Makana, Hanko
Alkudrikki jotain japanilaista juomaa, tosi raikas!
Riisipaperirullia vietnamilaiseen tapaan, kalakastike ja soijaa pyynnöstä. Jotain "kissanpissa"-viiniä. Selkeät raaka-aineet, raikasta, asiallisen hyvää.
Kookos, inkivääri ( kaneli?), chili yms lihapataa. Siinä ja siinä, menikö jo liian mausteiseksi. Riisiä ja vettä, niin tasoittui. Punaviinikin melkein hukkui mausteiden alle. Hyvin ystävällinen tarjoilija, hieman sommerlier "kiusasi" viinikysymyksillään yms.
Jokunen rantapaikka ja toisen kerroksen terassi... sekalaisia juomia...
Su
Hot Car-grilli. Pieksämäki.
Hot-Car-spesial + maito: rasvaista, täyttävää, ahh, niin hyvää jonkinmoisessa nälässä su-iltapäivänä. Paluu arkeen:frank: Oikeasti hyvä grillipaikka.
Viimeksi muokattu: