Syön parhaillaan kolmosta, ruokaympyrä on ns. kunnossa

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Itsehän en ole kiinnittänyt huomiota Jonin haaroväliin.

Makkaraa paistamaan tästä näin kohta.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Hyvän pizzan merkki on se, että se on maistuvaa vielä aamutähteenäkin.
Tämä ei ole.
Itsehän en ole sellaiseen vielä törmännyt. Joskus herätessä ollut kaksikin pizzaa jääkaapissa kera täytteiden, joita en kyllä selvinpäin ainakaan valinnut. Kohmelossa munan näkemisestä laatta...mutta hyvää tuo oli silti.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Pyttipannuu (itse tehtyä suomalaisista raaka-aineista), pattipynnyy.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
5003
Sijainti
Vantaa
Kohta lähipizzeriasta Variston Specialia, täytteet: Herkkusieni, Katkarapu, Kinkku, Oliivi, Paprika, Parsa, Tonnikala, Valkosipuli.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Olen aina ihmetellyt, että miksi ihmeessä kukaan haluaa pizzansa katteeksi kinkkua ja tonnikalaa samanaikaisesti, siis samaan pizzaan. Muutenkin hieman epäillen kummastelen tonnikalan ja pizzan liittoa. No, makuja on monia.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Olen aina ihmetellyt, että miksi ihmeessä kukaan haluaa pizzansa katteeksi kinkkua ja tonnikalaa samanaikaisesti, siis samaan pizzaan. Muutenkin hieman epäillen kummastelen tonnikalan ja pizzan liittoa. No, makuja on monia.
Tonnikalaa, ananasta ja sipulia, omnomnom.

Samaa mieltä samanaikaisuudesta. Yksi lihalaji per pitsa riittää. Eikä aina tarvii sitäkään.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Olen aina ihmetellyt, että miksi ihmeessä kukaan haluaa pizzansa katteeksi kinkkua ja tonnikalaa samanaikaisesti, siis samaan pizzaan. Muutenkin hieman epäillen kummastelen tonnikalan ja pizzan liittoa. No, makuja on monia.
Kotipizzan pizzoista valitsen aina Opera Specialin, sisältää mm. kinkkua ja tonnikalaa. Ihan hyvä pitsa. Noin muuten olen sitä mieltä että Variston Special sisältää liikaa tavaraa, mutta mikäs minä olen tuomitsemaan.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Samaa mieltä samanaikaisuudesta. Yksi lihalaji per pitsa riittää. Eikä aina tarvii sitäkään.
Pyhhypyhh.. Jauheliha, kebabliha, kinkku, salami, pepperoni :p LIHAA Mutjoo en yhistäis tonnikalaa tuohon sekaan..
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
.jpg or didnt happen. Muuten aattelen kyl et valmisruokana.
Ei jaksa kuvata. Perunat Rainbow, porkkana Rainbow, punajuuri Pyyn, sipuli K-irto, valkosipulinkynsi S-irto (maa ?), jauhelihaa Pirkka (HK), voi Milbona Saksa :thumbfh:

Edit: Suola Meira (suomessa suolakaivos?) Mustapippuri Lidl :thumbfh:
 
Viimeksi muokattu:

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Pyhhypyhh.. Jauheliha, kebabliha, kinkku, salami, pepperoni :p LIHAA Mutjoo en yhistäis tonnikalaa tuohon sekaan..
Ei tarvii lihaa kun on niin korkeat testosteronitasot että sitä kehittyy liikaa ilmankin.
 
Ylös