Tiedän sen tunteen, kun väsää kotona lihistä esimerkiksi kolmella nakilla. Kaikki kerralla mikroon ja sitten mausteet sisään CIMMINÄ. Sitten kun lämäset haarukan siihen pystyyn niin koko paska läsähtää singulariteetiksi ja kastikkeet on reisillä.Yritin väsätä hotdogeja mutta eihän tuosta taas mitään tullut. Nakit ei pysyneet niiden sämpylöiden välissä millään ja sitten oli mausteet matolla ja kurkut katossa ja itkukin tuli. Hyvä minä.
Sitä on katsottu Master Cheffiä eilen?:doubtful:Yritin väsätä hotdogeja mutta eihän tuosta taas mitään tullut. Nakit ei pysyneet niiden sämpylöiden välissä millään ja sitten oli mausteet matolla ja kurkut katossa ja itkukin tuli. Hyvä minä.
9/14 Pirkka-lehdessä on oli Chili con Lenkki ohje. Siinä kyllä oli papua, korvasin riisillä.Olen ehkä ennakkoluuloinen, mutta ennemmin kanaa & curryä ja sitten vaikka chili riisiä...
Mulla on kolme pizzeriaa niin lähellä etten ole itsekään ihan varma mikä on mun lähi-. Varmaan toi yks.Kävin tuossa muuan pizzeriassa vain todetakseni että oma lähipizzeriani voittaa Alpun lähipizzerian mennen tullen.