Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2014

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Peuhkuri varmaan veisi KD:n ja sitä kautta Suomen samanlaiseen menestykseen mitä Saksan CDU... Onko noilla silleensä mitään yhteistä nimen lisäksi?
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
En kyseistä A-studion lähetystä katsonut, mut jotenkin sai sellaisen kuvan, että Kristillisdemokraateista olis löytyny uudistumielisempää, suvaitsevaisempaa ja nykyaikaisempaa (kristillisten mittapuulla) porukka joka haluaa kammeta vanhan kävyn johdosta. Ilmeisesti pöpeiltä yrittääkin kaapata vallan puolueen höpsö-siipi tai sit vaan tää yksi:

Räsäsen ryöpyttäjä: Jumala puhui minulle

Selvää sisäministeriainesta!
Onko näillä kommenteilla tarkoitus vauhdittaa puheenjohtajavaalia? Vaikuttaa siltä, että joku toinen kuin Räsänen kaipaa kiireellisesti vaihtoa, mielipiteet on mielipiteitä, mutta kun ilmoittautuu jumalan sanansattajaksi julistamalla harhojaan tai uniaan :eek:
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Hyvä että pidetään rötöshommissakin tietty huumori mukana. Olkoonkin, että kyseessä on itse aikaakin vanhempi juttu.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288710385713.html?pos=ok-nln

Poliisi kaipaa vihjeitä tänään perjantaina Lapinlahden torilla tapahtuneesta jäätelökioskin ryöstöstä.
Kahden humalaisen epäillyn henkilöllisyys on tiedossa, mutta poliisi kaipaa tekijöistä havaintoja. Ryöstö tapahtui kello 14 aikaan iltapäivällä.

Poliisi listasi kahden nuoren miehen tuntomerkkejä seuraavasti:

- Tumma nahkatakki ja tummat vaatteet

- Vaaleat hiukset

- Toisella t-paita jossa teksti: "En ole gynekologi, mutta voin vilkaista"
Ryöstivätköhän he jäätelöä vai rahaa?
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Tippaa daa tappaa daa

Veronkierrosta verosuunnitteluksi


...Tapaus oli se tavallinen veronkierron – anteeksi, nyt siis verosuunnittelun – muoto, jossa Suomessa toimiva tytäryhtiö ottaa lainaa ulkomaalaiselta emoyhtiöltä tarvitsipa se sitä tai ei. Velan korot vähennetään verotuksessa kokonaan, joten korko sovitaan mahdollisimman suureksi. Lisäksi velkaa ei voi edes maksaa takaisin muuten kuin emoyhtiön vaatimuksesta.

Suomalainen tytäryhtiö oli saanut pääomistajaltaan luxemburgilaiselta yhtiöltä 15 miljoonan euron suuruisen lainan. Tytäryhtiö oli ilmoittanut elinkeinotoiminnan tulosta vähennettäväksi 1 337 500 euroa lainalle kertyneitä korkoja. Laina oli vakuudeton ja eräpäivätön. Lainan kiinteä vuosittainen korko oli 30 prosenttia ja korko lisättiin lainan pääomaan. Laina voitiin maksaa takaisin vain emoyhtiön vaatimuksesta.

Verottajan mielestä laina oli oman pääoman ehtoinen sijoitus, jolloin korot eivät ole vähennyskelpoisia. Minustakin tämä on selvää rahojen siirtämistä verottajan ulottumattomiin, mutta KHO on eri mieltä.

KHO katsoi lainan korot vähennyskelpoisiksi...

http://sakutimonen.com/2014/07/veronkierrosta-verosuunnitteluksi/
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Minä sanoisin, että suurin syy ulosajoon oli roima ylinopeus ja ylinopeuden taustalta löytyy todennäköisimmin se kyseisen ikäluokan kaikkein perinteisin syy eli näyttämisen tarve.
No nyt voivat pitää näyttävät häät kera neljän arkun.

PÄLLIT!
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Voi hyvänen aika. Kaikkea sitä sattuukin. Ettäkö oikein Opel-yhdistys ja Opel-harrastajia.


Lentokone laskeutui Ylivieskassa lauantaina keskelle Opel-harrastajien kiihdytystapahtumaa

Ylivieskan lentokentällä koettiin lauantaina puolenpäivän aikaan järkytyksen hetkiä, kun lentokone alkoi laskeutua ihmisten ja autojen keskelle. Kentällä oli menossa Suomen Opel-yhdistyksen kiihdytysajot ja sen piti olla suljettu lentoliikenteeltä tapahtuman takia.

Kentällä oli noin 200 ihmistä ja viitisenkymmentä autoa sekä kalliita laitteistoja. Opel-harrastajat olivat vuokranneet kentän kiihdytyskisojen ajaksi.

Lentokone onnistui laskeutumaan niin, että vältti törmäämästä kentällä olleisiin suuriin laitteisiin.

Opel-yhdistyksen tapahtumavastaava Mika Ruotsalainen kertoi, ettei lentokone kiertänyt kenttää, vaan alkoi heti laskeutua kentälle.

– Eikä hän lopettanut laskeutumista, vaikka näki, että kentällä oli paljon ihmisiä, autoja ja erittäin kalliita laitteita, mm. valokennoja.

Opel-harrastajat viettivät viikonvaihteen kesätapahtumaansa Kalajoella, ja Ylivieskan kiihdytyskisa oli osa tapahtumaa.
http://www.kp24.fi/uutiset/368491/Lentokone-laskeutui-Ylivieskassa-lauantaina-keskelle-Opel-harrastajien-kiihdytystapahtumaa
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Mulla on, tai ainakin on ollut tunnarit Opelikerhon forumille.

Olen aikanaan omistanut Opelin ja myin kaiken siitä jääneen ns. ylijäämäpaskan kovalla voitolla ko. forumin kautta.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
autoja ja erittäin kalliita laitteita, mm. valokennoja.
Opelistillakin on sentään sen verran järkeä päässä, ettei mennyt valehtelemaan autoja kalliiksi. :thumbup:
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Kyllä invavessassa näemmä täysi-ikäisetkin typyt harrastaa asioita, eikä ainoastaan lapset juo vanhojen ukkojen (äidin rahoilla ostettuja) kusijuomia siellä:

Ex-Spice Girl muhinoi Playboy-mallin kanssa invavessassa – aviomies odotti ulkopuolella

Spice Girl Mel B tunkeutui vessaan, ja alkoi suudella entistä Playboy-mallia Luann Leetä.
Luann Lee kertoo kohtaamisestaan Spice Girls -tähden kanssa The Sun -lehdelle. Lee oli ollut esiintymässä Planet Hollywood -hotellin show’ssa.

- Se oli todella intohimoista ja sensuellia. Hän on sillä tavalla kuin mies – hyvin itsevarma, hyvin päättäväinen ja paljon haluava. Huomaan, miksi häntä kutsutaan Scary Spiceksi, Luann Lee kuvaili The Sunille.

Luann Lee oli sanojensa mukaan mennyt show’n jälkeen invavessaan, koska se on suurempi.

- Hän vain tunki sisään kanssa. Hän kysyi, haittaako, ja tuli suoraan sisään. Sitten hän vain heitti minut seinää vasten ja alkoi suudella minua.

Mel B on naimisissa Stephen Belafonten kanssa. Leen mukaan aviomies oli muhinoinnin aikaan oven ulkopuolella.

Mel B ja Luann Lee joutuivat lopulta päättämään hellän hetkensä, kun vartija tuli kierroksellaan tarkastamaan vessan tilannetta.


Mel B oli Leen mukaan hyvä suutelija.

- Hänen huulensa ovat hyvin pehmeät ja täyteläiset. Suutelimme ehkä noin viisi minuuttia, ja sitten hän alkoi siirtyä muille alueille.

Mirror-lehden mukaan Mel B:llä on aiemminkin ollut suhteita naisten kanssa. Hän on muun muassa seurustellut ystävänsä Christa Parkerin kanssa viisi vuotta.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288711388384.html
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
No nyt voivat pitää näyttävät häät kera neljän arkun.

PÄLLIT!
Onhan tuossa darwinismia ilmassa tietenkin. Vaan tulipa tuota 19-vuotiaana itsekin riehaannuttua autiolla kesätiellä yöaikaan. Serkkuni kanssa varsinkin, ja mies on tätä nykyä lääkäri ammatiltaan, eli fiksuutta olisi ehkä pitänyt olla jo tuossa iässä lukion ja intin jälkeen. Ainakin enemmän kuin minulla.

Perkeleenmoista kaahaamista. Tunnin session jälkeen autot naksuivat parkkipaikalla jäähtyvää kuumuutta samalla kun adrenaliini hitaasti häipyi verenkierrosta.

Jos siinä oltaisiin kuoltu, niin eipä se juuri ajatuksena tullut edes mieleen. Uskominen omaan menoon oli niin kovaa. Mitä vaan olisi tietenkin voinut tapahtua. Vaikkapa hirvi.

Noille pojille osui se kolikon kääntöpuoli ja leikki loppui lopullisesti. Säälihän se on, mutta ei tällainen meno koskaan tule loppumaan. Tietyssä iässä se on vastustamatonta niin monelle kollille.
 
Ylös