Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2014

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

Tolerantti

Well-known member
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
4704
Niin. Kieroon mieleeni toki tuli, ettei mitään oikeaa ostajaa ollutkaan. Mutta vakuutuskorvaussummaa toki nostaa, jos paikka onkin likvidi eikä pelkästään ongelmajäte. Toisaalta omistajan tarina lehdessä tuntui luotettavalta, ja vakuutusyhtiö pystyy helposti tarkistamaan, oliko ostaja olemassa ja kuinka tosissaan.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
No sekin tietysti ja sielläkin käynyt usein, mutta en tarkoittanut sitä. Siitä pikkusen vielä Helsinkiin päin, jäi ykköstien oikealle puolelle, siis Hkiin päin ajettaessa.
 
Viimeksi muokattu:

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Lehdestä luin, että bordellitoiminta oli päättynyt. Sitten toimi pakolaismajoitteena ja sen jälkeen jäi tyhjilleen. Uutta käyttöä oli suunnitteilla. Omistaja oli saanut paikan myydyksi. Kauppakirjat piti tehdä paloa seuraavana päivänä, mutta luonnollisesti tuli mutka matkaan.
Konkurssi on parasta liiketoimintaa, mutta tulipaloa ei voita mikään. :ahem:
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Schumacherin potilastietojen varkaudesta epäilty hirtti itsensä

Iltasanomat sanoi:
Michael Schumacherin potilastietojen varkaudesta epäilty on hirttänyt itsensä pidätyksen jälkeen, kertoo AFP.
Potilastiedot varastettiin kesäkuussa, kun Schumacheria siirrettiin sairaalasta Lausanneen kuntoutumaan.

Heinäkuussa ranskalaisviranomaiset jäljittivät "Kagemushaksi" itseään kutsuneen lähteen IP-osoitteen. Nimimerkki Kagemusha kertoi nimettömänä luottamuksellista tietoa F1-legendan terveydestä mediafirmoille 50 000 euron korvausta vastaan.

IP-osoite yhdistettiin sveitsiläiseen helikopteriyritykseen, joka oli osallistunut Schumacherin kuljetukseen. Firman myönsi, että sillä oli mahdollisuus päästä käsiksi tietoihin, mutta kiisti syytökset salassapitovelvollisuuden rikkomisesta.
http://www.iltasanomat.fi/formula1/art-1288722609520.html

Paskamaista temppuahan tuo tyyppi meinasi, mutta tuliko noin kovat omantunnontuskat sitten. Huh, huh.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4953
Sijainti
Vantaa
YLE:n sivuilta:



Gauhia tilanne. Hämmästyttäviä seikkoja, joita on tapahtuman raportoinnin aikana selvinnyt:

- Palomiehet ovat aivan uupuneita. Ymmärrettävästi, kun on jo 30 asteen helle lähtökohtaisesti ja palon kuumuus ja suojavarusteet siinä vielä. Palomiehiä raportoitiin olevan suorastaan sata töissä! Siis sata?! Eivätkö ole enempää saaneet mobilisoiduksi koko Ruotsin maalta?
- Missä on Ruotsin armeija? Ei se nyt ihan olemattomiin ole kutistettu vieläkään.
- Apupyynnöt Ranskaan ja Italiaan ovat lähteneet jo päiviä sitten. Maallikko luulisi, että tällöin kone tankataan, miehistö(t) koneeseen ja menoksi. Tunneissa ollaan perillä valmiina toimeen. Niin päiväkausia on kestänyt. Ranskan kone aloittaa juuri, Italian pojat pitävät huonoa säätä Puolassa vieläkin.:eek!: Ja siis palokunnista on kyse. No joo, varmaan pelkkä kone ei riitä, tarvitaan tukevaa maakalustoa ja -miehistöä myös.
- Norjasta on tulossa, ehkä, yksi helikopteri apuun.
Nyt Ruotsi voi hyödyntää maahanmuuttajien huippuosaamista. Palot sammuu parissa päivässä, kun Abdurzalit alkavat hommiin.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Hämeen Kaiku sanoi:
Perussuomalainen pohtii: Homoseksuaalit voivat mennä avioon vastakkaisen sukupuolen kanssa

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä I varapuheenjohtaja Maria Lohela toteaa blogissaan, että homoseksuaalit voivat jo halutessaan mennä naimisiin Suomessa.

- Homoseksuaaleillakin on oikeus mennä naimisiin vastakkaisen sukupuolen kanssa, jos he niin haluaisivat. Kolmella ihmisellä ei kuitenkaan ole oikeutta mennä naimisiin keskenään, vaikka haluaisivat.

Lohelan mukaan viime kädessä avioliittolaki on arvokysymys.

- Tästä syystä keskustelun taso sukupuolineutraalista avioliitosta on ollut mielestäni pöyristyttävän huonoa: edistykselliset, aidosti suvaitsevaiset, aina oikeassa olevat ihmisoikeusasiantuntijat ja ammattiloukkaantujat ovat edellyttäneet impivaaralaisilta homofoobikoilta ja ihmisoikeuksien takapajulaa edustavilta ummehtuneilta idiooteilta asiallista keskustelua.

- Samaan hengenvetoon kun lakimuutosta puolustetaan seksuaalivähemmistön tunteilla ja heidän oikeudellaan kuulua täysivertaisina jäseninä yhteiskuntaan, lakia vastustavat leimataan suvaitsemattomiksi ja vähempiarvoisiksi ihmisiksi, joiden mielipiteet eivät ole yhtä hyviä.
Niin, saahan ne homot mennä jo naimisiin:D Hieno puolue.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
No sekin tietysti ja sielläkin käynyt usein, mutta en tarkoittanut sitä. Siitä pikkusen vielä Helsinkiin päin, jäi ykköstien oikealle puolelle, siis Hkiin päin ajettaessa.
Nyt ei kyllä soi mitkään kellot, mutta en toki muistakaan 90-lukua kauakaisempia aikoja.
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Niin, saahan ne homot mennä jo naimisiin:D Hieno puolue.
Joku voisi käydä kysymässä tuolta Lohelalta, että onko hän kuullut sellaisesta asiasta kuin perustuslaki ja siitä löytyvästä pykälästä jossa kielletään syrjiminen esimerkiksi seksuaalisen suuntautumisen takia.
 
Ylös