Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2014

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

AJ

Well-known member
Liittynyt
19.7.2000
Viestit
69605
Sijainti
Toinen Maailma
Ja aikoinaan haukottiin henkeä, kun Ahtisaari edusti vaaleassa kesäpuvussa, kun muiden maiden herroilla oli tummat puvut päällä.

Tai oikeesti kukaan mitään haukkonut, mutta media yritti.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Voisihan Stubb vetästä vaikka gorillapuvun päälle jos kerran tyyli vapaa mutta pakollinen.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Mielikuvavaikuttamiseen keskittyvä johtaminen toisten poliitikkojen pukeutumisoheineen ei ole kuin Pohjois-Koreaa.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Ahvenoitakin ahistaa

Psyykenlääkkeiden jäämät vesistössä terapoivat myös ahvenia

Uumajan yliopistossa on tehty jo pidempään uraauurtavaa tutkimusta vesistöjen lääkejäämien vaikutuksesta kalojen käyttäytymiseen. Viime vuonna julkaistussa tutkimuksessa havaittiin, että ahdistuslääke oksatsepaamin jäämät tekivät normaalisti aroista ahvenista rohkeampia ja uteliaampia. Lääkkeelle altistuneet yksilöt tutkivat ympäristöään vapaammin ja huolettomammin kuin ne normaalisti tekevät.

Tuoreessa tutkimuksessa uusi havainto on, että 3–6 päivän ikäisten poikasten altistaminen oksatsepaamille 24 tunnin ajaksi, vähensi poikaskuolleisuutta verrattuna kontrolliryhmään.

Vielä ei tiedetä, miksi psyykenlääke vähentää kalojen kuolleisuutta. Yksi mahdollisuus on, että koska lääkkeelle altistuneet kalat tutkivat ympäristöään rohkeammin, ne löytävät enemmän ravintoa, ja pärjäävät siksi paremmin.
http://www.hs.fi/tiede/Tutkimus+Psyykenlääkkeiden+jäämät+vesistössä+terapoivat+myös+ahvenia/a1407470480266
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Tuoreen avioparin riita sai karmivan päätöksen

Lauantai 9.8.2014 klo 20.50

Tuoreen avioparin riita johti puukotukseen Pyhäjärvellä lauantaina.

Tänä kesänä vihitylle avioparille tuli alkuillasta riitaa yksityisasunnossa Pyhäjärvellä, minkä seurauksena vaimo puukotti miestään kohtalokkain seurauksin.

Vaimo hälytti itse apua, mutta sairaankuljetuksen saapuessa paikalle vuonna 1976 syntynyt mies oli jo menehtynyt vammoihinsa.

Poliisi tutkii juttua tappona ja on ottanut vuonna 1980 syntyneen naisen kiinni.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014080918557075_uu.shtml

Ei kannata mennä naimisiin. Siitä ei seuraa kuin kuolema.

Tokin näinhän käy muutenkin, mutta ei anneta tosiasioiden häiritä synkistelyä.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Pyhäsalmi on ollu aina sangen alkoholin ja väkivallan kyllästämä kaivospitäjä.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Röyh

Sampo, 35, on treffisivuston himokas nainen

Tessa on 24-vuotias lapseton sihteeri Etelä-Pohjanmaalta. Hän poseeraa Panosuhde.com-treffisivuston kuvassa alastomana käsi omassa haarovälissään. Tessa on vaihtanut 40 viestiä ruskeatukkaisen miehen kanssa. Tämä on kertonut olevansa kahden lapsen isä.
"Ihanaa. . . oli pakko katsoa sun kuvia. . . niin seksikkäitä. . ." aloittaa kahden lapsen isä. Hän maksaa lähettämästään viestistä noin kaksi euroa.
"Siksihän ne kuvat on että tykkäisit. . ." vastaa Tessa. Oikeasti Tessaa ei ole olemassa. Kahden lapsen isän kanssa chattailee 35-vuotias, 187-senttinen ja 120-kiloinen parrakas mies meilahtelaisesta yksiöstä. Sampo Syreeni esittää työkseen Tessaa treffisivustolla. Syreeni esittää myös satoja muita naisia.
...
Syreeni näpyttelee ja pyyhkäisee hikeä otsaltaan. Yksiön kellastuneet seinät ovat imeneet kahdeksan vuotta tupakansavua. Joskus Syreeni polttaa 20 tupakkaa päivässä, joskus 90. Hän tekee töitä sängyltä, josta yltää tuhkakuppiin. Peitossa, matossa ja ainoassa tuolissa on pinttyneitä, kämmenenkokoisia tahroja. Lavuaari haisee.
...
Syreeni tietää mistä puhuu, sillä myös hän on yksinäinen mies. "Siitä on kolme viikkoa, kun viimeksi tapasin jonkun muun ihmisen kuin kaupan kassan", Syreeni kertoo. Hän sai potkut Nokiasta kaksi vuotta sitten. Sen jälkeen entinen tietokanta-asiantuntija on poistunut kotoaan vain harvoin.

"Entinen pomo sanoi, että olen syrjäytymisvaarassa. No, sillä rajoilla ainakin."
...
Syreeni muistelee, että hän on viimeksi koskettanut toista ihmistä yli seitsemän kuukautta sitten. Äiti halasi jouluna.
Asiakaskunta on sekalaista: akateemisia, duunareita, insinöörejä, liikemiehiä. Joskus myös työttömät ja opiskelijat tuhlaavat viestittelyyn huimia summia. "Siellä on muutamia lypsylehmiä, joilta saa paljon rahaa irti. Jos asiakas on lähettänyt vaikka 3 000 viestiä, sen tietää, että tyyppi on koukussa."
...
"Yksinäisyyttä käytetään hyväksi. Miehillä maksatetaan tuhansia euroja siitä, että tällainen partamenninkäinen viestittelee niille. On se aika kylmää."
...

http://www.hs.fi/sunnuntai/Sampo+35+on+treffisivuston+himokas+nainen/a1407475332014
 
Ylös